06 jūnijs, 2018

Eko kosmētika no Antipodes

Ir viens rakts, kas man top nepieklājīgi ilgi, jo zīmols ir tik foršs un teikt man ir tik daudz ko, ka nevaru vien saņemties un izbrīvēt lielāku laika sprīdi tādam pamatīgam rakstam. Bet nu, beidzot, esmu saņēmusies un gribu pastāstīt par vienu lielisku zīmolu, kuru lietojot, tā vien šķiet savai ādai daru tik labu :) Un tas ir stāsts par Antipodes kosmētiku un to kā es ar to iepazinos.


Antipodes ir luksus klases kosmētika, kas nāk no tālās Jaunzēlandes. Un kosmētikas sastāvdaļas nāk no bagātīgās Jaunzēlandes augsnes un ik produkts rotājas krāšņi mistisks – skaistos iepakojumos ar neatkārtojamiem aromātiem. Un tas viss ir eko!
Skaists ir gan produktu stāsts, gan iepakojums, gan, pats galvenais, produktus sastāvs, kas satur daudz dažādu vērtīgu sastāvdaļu, kas visas audzētas Jaunzēlandes plašajos laukos.



No kosmētikas klāsta, pagaidām, esmu izmēģinājusi četrus - REINCARNATION sejas skrubi, AURA Manukas medus masku, VANILLA POD mitrinošo sejas krēmu un DIVINE sejas eļļu, kā arī dažus paraudziņus, kurus atrādīšu bet daudz neiedziļināšos. Toties zīmols ir tik fantastisks, ka rindā stāv vēl vesela strīpa labumu, par kuriem noteikti būs tuvākajā laikā.

 Sākšu ar diviem attīrošajiem līdzekļiem - REINCARNATION sejas skrubi, AURA Manukas medus masku.


Antipodes Reincarnation attīrošs skrubis sejai satur avokado eļļu un hohobas lodītes, kas noņem atmirušās ādas šūnas, piešķirot ādai svaigu izskatu. Kliņģerīšu ziedu eļļa baro un atjauno, kamēr burkānu sēklu ekstrakts palīdz attīrīt un tonizēt ādas virsmu. Eksotiskas ciedra koksnes un saldā apelsīna ēteriskās eļļas nomierina un līdzsvaro ādas toni.
Reincarnationskrubis ir ļoti maigs, krēmveida skrubis, kas maigi, bet dziļi attīra ādu, to nekairinot un netraumējot. Pēc skrubīša āda ir maiga un gluda, bet tā nav savilkta, gluži pretēji tā ir jūtami mitrināta un pabarota. Tieši skrubīša bagātīgā krēmveida tekstūra dod to, ka āda ir gan piepildīta un vienlaicīgi arī attīrīta. Skrubis ir tiešām patīkams lietošanā un tā lielais iepakojums pietiks ļoti ilgam laikam.

Pēc skrubīša, pāris reizes nedēļā, ādu palutinu ar Antipodes Aura sejas maska ar manuka medu, kam ir 20+ aktivitāte, tam piemīt spēcīgas attīrošas īpašības, kas palīdz mazināt izsitumus. Pohutukawa koka (saukts arī par Jaunzēlandes Ziemassvētku koku) ziedu ekstrakts dziļi mitrina un atjauno ādas šūnas. Tā sniedz ādai dziļu attīrīšanu, remdē un intensīvi mitrina to. Maska ir piemērota visiem ādas tipiem un īpaši problemātiskai ādai.
Medus maska ir brīnišķīga, tā tiešām lieliski attīra ādu, to nekavējoties nomierina un intensīvi mitrina - viss, kas nepieciešams manas taukainās ādas kopšanai. Maska ir lieliski piemērota sliktajām dienām, kad ir parādījies kāds nejauks izsitums un fiksi gribas nomierināt ādu un samazināt apsārtumu - sastāvā esošais medus dziedē un nomierina ādu. Pēc maskas āda ir maiga un gluda - tai ir ļoti patīkami pieskarties un tā izskatās starojoša. Maska ir fantastiska, šis noteikti ir produkts, ko iesaku ikvienam.

Bez attīrošajiem produktiem ir vēl divi kopjošie produkti miniatūrajos iepakojumos - VANILLA POD mitrinošais sejas krēms un DIVINE sejas eļļa.
 

Antipodes mitrinošs dienas krēms ar vaniļu satur revolucionāro Vinanza Grape antioksidantu ekstraktu, kas iegūts no Marlborovā audzētu “Sauvignon Blanc” vīnogu kauliņiem, tas pastiprina ādas veselīgumu un vitalitāti. Jaunzēlandes manukas medum piemīt attīrošas īpašības, kas palīdz ādu uzturēt tīru un svaigu. Augstais mežrozīšu eļļas, A un C vitamīnu un neaizvietojamo taukskābju saturs veicina rētu un grumbiņu samazināšanos.
Vanilla pod mitrinošais krēms ir ļoti vieglas tekstūras, kas uzsūcas nekavējoties, nomierinot un dziļi mitrinot ādu. Sastāvā esošais manukas medus remdē ādu un sašaurina poras, samazina izsitumus un iekaisumus. Tas ir lielisks krēms sliktajām ādas dienām un brīnišķīgs līdzeklis profilaksei. Arī šis ir līdzeklie, kuru ieteiktu ikvienam. Arī sausas ādas īpašniecēm nevajag no tā baidīties, jo krēms ir piemērots visiem ādas tipiem. Vien jūtīgai ādai ieteiktu to iepriekš notestēt, jo krēms ir efektīvs un sastāvā esošais medus ļoti jūtīgu ādu varētu arī kairināt. Bet tas, protams, ir individuāli katram ādas tipam un stāvoklim.

Otrs kopjošais produkts ir Antipodes Divine eļļa sejas ādas kopšanai ar avokado eļļu, kas veicina kolagēna izstrādi ādā un palīdz mazināt grumbiņas, ādas pigmenta plankumus un rētas. Mežrozīšu eļļai raksturīgs augsts A un C vitamīna un neaizvietojamo taukskābju saturs, kā arī spēja mazināt rētas un grumbiņas.
Tā kā man ir kombinēta sejas āda, ar taukainu T-zonu, es ar sejas eļļām esmu uzmanīga. Ir tādas, kas man uz reiz aiziet un ir tādas, kuras galīgi nevaru lietot, jo vienkārši pastiprināti tauko ādu. Šo sejas eļļu es varētu ievietot tajā saraksta galā, kas uz manas ādas uzvedās pieklājīgi - jo eļļa, lai gan nav sausā eļļa, tā gana labi uzsūcas un neatstāj taukainu plēvīti. Vienīgi iesaku eļļu lietot uz tik tikko nomazgātas un vēl mitras ādas, kā, principā, ikvienu eļļu. Jo tā iedarbība būs daudz efektīvāka un āda spēs gan uzsūkt eļļas apjomu, gan arī paņemt vērtīgās vielas. Uz sausas ādas klāta eļļa tik vien kā izveidos plēvīti un ādai būs krietni grūtāk tikt galā ar tās apstrādi. šis padoms man nācis no dermatologa un padoms strādā teicami. Tādēļ, pat mana kombinētā āda, diezgan labi jūtās ar lielāko daļu sejas eļļu.
Pēc eļļas lietošanas āda ir maiga, ārkārtīgi gluda un patīkami smaržojoša pēc saldā apelsīna un jasmīna kokteiļa.
Pats ražotājs apgalvo, ka ir zinātniski pierādīts, ka Antipodes Divine eļļa sejas ādas kopšanai uzlabo I tipa kolagēna izstrādi cilvēka fibroblasta šūnās pat par 51%. (Zināšanai: Kolagēns ir dabīgs proteīns jeb vienkārši sakot – olbaltumviela, kas veido lielāko daļu mūsu ķermeņa struktūras. Un I tipa kolagēns ir izturīgs pret iestiepumu un ir visplašāk pārstāvēts organismā (ap 90%). I tipa kolagēns ir šķiedrains, tā mikrofibrillu diametrs ir 20-200 nm. Tas atrodas ādā, cīpslās, saitēs, fascijās, orgānu kapsulās, sklērā, radzenē, šķiedrainajā skrimslī un kaulos. Tātad – kolagēns savā būtībā veido struktūru, kas satur kopā mūsu ādu, gādā par tās elastību, gludumu un skaistu, jauneklīgu un veselīgu izskatu.)

Manā maisiņā tika ielikti arī pāris paraudziņi.


Divi no tiem ir lielajā iepakojumā - maska un dienas krēms, izmēģināju arī nakts krēmu, bet mani ļoti uzrunāja acu krēms. Būs jāpaskatās vai tas ir pieejams :)

P.S. Antipodes zīmola kosmētika ir bioloģiski sertificēta, un visu produktu klāstu iesaka Apvienotās Karalistes veģetāriešu biedrība.
Runājot par iegādes iespējām - Antipodes kosmētika ir iegādājama Biotēkas veikaliņos un arī interneta veikalā.
Cenas:
Antipodes Reincarnation attīrošs skrubis sejai - 29,90 EUR | 75 ml
Antipodes Aura sejas maska ar manuka medu - 36,90 EUR | 75 ml
Antipodes mitrinošs dienas krēms ar vaniļu - 41,90 EUR | 60 ml
Antipodes Divine eļļa sejas ādas kopšanai - 32,90 EUR | 30 ml

Lai skaisti!


1 komentārs:

Ievadiet komentāru