11 jūnijs, 2018

Floradix un LYSI uztura bagātinātāji

Kad gadalaiku maiņās izjūtu neizskaidrojamu nogurumu - zinu, ir laiks atjaunot vitamīnu un minerālvielu balansu organismā un, zinot savu organismu, prātīgi apsveru papildināt ēdienkarti ar uztura bagātinātājiem. Tā jau ilgāku laiku lietoju Floradix un LYSI uztura bagātinātājus un atkal enerģijas pilna varu ļauties ikdienas gaitām.


No uztura bagātinātājiem esmu izvēlējusies nepieciešamākos - dzelzi, multivitamīnus, magniju un tik ļoti nepieciešamās omega taukskābes.

Floradix dzelzi piedāvā vairākās formulās, kā tabletes un kā šķidro dzelzs un vitamīnu kompleksu.
 

Tabletes satur augu ekstraktus, dzelzs (II) glikonātu un vitamīnu kompleksu no B1, B2, niacīna, B6, folijskābes, B12 un C vitamīniem. Visi vitamīni un minerālvielas ir iegūtas no dabiskām sastāvdaļām. Lietošanai paredzēta viena tablete divas reizes dienā, kas kopsummā sniedz 100% nepieciešamo vitamīnu un minerālvielu dienas devu.


Dzelzs šķidrā formula tiek piedāvāta vairākos veidos. Viens no tiem ir Floradix Dzelzs, kas sastāv no vitamīniem, augu ekstraktiem un augļu sulu koncentrātiem. Un vitamīnu komplekss sastāv no  tiamīna, riboflavīna B1, B6 un C vitamīniem. Uztura bagātinātājs paredzēts lietot divas reizes dienā pa 10ml katrā reizē. Šī dzelzs formula pieejama divos tilpumos - 250 un 500ml iepakojumos.


šis dzelzs - Floradix Floravital ir līdzīgs šķidrajai dzelzs formulai. Arī tas sastāv no vitamīniem, augu ekstraktiem un augļu sulu koncentrātiem. Un vitamīnu komplekss sastāv no  tiamīna, riboflavīna B1, B6 un C vitamīniem. Atšķirīga ir dzelzs un vitamīnu koncentrācija, kas ir krietni lielākās devās, līdz ar to šis uztura bagātinātājs ir jālieto pa 15 ml vienu reizi dienā.

Kopumā par visām dzelzs formulām varu teikt, ka lielākais pluss ir tas, ka tie ir garšīgi (ja kāds ir dzēris tos fantastiskos dzelzs preparātus, jūs sapratīsiet par ko es runāju) un tie ir 100% dabiski. Dzelzs piedalās sarkano asinsķermenīšu un hemoglobīna veidošanās procesos un palīdz mazināt nogurumu un nespēku. Mīnuss, ja ir liels dzelzs deficīts, būs vien jāķeras pie aktīvākām un negaršīgākām dzelzs formulām.

Bez dzelzs uztura bagātinātājiem, lietoju arī multivitamīnus Floradix Epresat.


Epresat uztura bagātinātājs ir laikam pats pats garšīgākais uztura bagātinātājs, kādu jebkad esmu lietojusi. Tas garšo pēc bagātīgas un tik tikko spiestas multi-augļu sulas. Tāda riktīgi sulīga. Epresat uztura bagātinātājs satur augu ūdens ekstraktus, kā arī augļu sulu koncentrātu maisījumu. Vitamīnu komplekss, ko satur uztura bagātinātājs, sastāv no A, D, E, C vitamīniem, tiamīna, riboflavīna, niacīna un B6 vitamīna. Un dienas norma (10ml) satur 100% ieteicamās dienas vitamīnu devas.

Un visbeidzot no Floradix izlietoju arī iepakojumu ar magniju - Floradix Magnesium formātā.


Sākšu ar to ka arī magnijs viens no tiem mikroelementiem, kas palīdz samazināt organisma nogurumu un nespēku, kā arī nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. Bez tam magnijs ir arī viens no svarīgākajiem elementiem, kas veicina normālu muskuļu darbību un normālas psiholoģiskās funkcijas. Tāpat magnijs piedalās kaulu un zobu veselības nodrošināšanā. Un vēl citās organisma funkcijās. Vispār magnijs ir tāds universālais kareivis. Tādēļ ikvienam cilvēkam ārkārtīgi svarīgs. Ražotājs saka, ka Floradix Magnnesium ir ļoti pateicīga formula, jo gremošanas sistēma magniju no šķidruma uzņem daudz vieglāk un ātrāk, salīdzinot ar tabletēm. Taču varu pateikt, ka arī šis ir viens no garšīgajiem uztura bagātinātājiem, jo satur augu ekstraktus un augļu sulu koncentrātus. Paredzētā dienas deva - 20 ml nodrošina 250mg magniju, kas ir 67% no ieteicamās dienas magnija devas.

Tā kā visi Floradix uztura bagātinātāji ir dabiski - tie pēc atvēršanas ir jāuzglabā ledusskapī, lai tie nesabojātos. Ko es sākumā neizlasīju un vienu no pudelītēm man ātri vien nācās izmest.

Tik tālu par floradix, bet vēl gribu pieminēt LYSI OMEGA-3 D3 Immunity Forte uztura bagātinātāju.


Šķiet man nav lieku reizi jāatkārtojas, cik omega 3 taukskābes ir veselīgas un īpaši labvēlīgi iedarbojas uz sirds un asinsvadu sistēmu. Tik jautājums varētu būt tikai viens - vai pietiek ar tām taukskābēm, ko mēs uzņemam ar pārtiku? Protams, ja Tu ikdienas veido sabalansētu maltīti ar zivīm, aknām, riekstiem un citiem vērtīgiem produktiem. Iespējams tad, Tev pilnīgi pietiek ar šo uzņemto taukskābju apjomu. Bet ko darīt tādiem kā es - sliņķiem, kas haltūrē, jo īpaši ar zivju ēdieniem? Atliek tikt galā ar savu slinkumu vai arī papildināt savu ēdienkarti ar labas kvalitātes omega-3 uztura bagātinātāju. Un šajā gadījumā es izvēlējos tieši šo, jo LYSI ir labas kvalitātes uztura bagātinātāji un šim klāt ir arī D3 un E vitamīns. Kur D3 vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību, E vitamīns aizsargā šūnas no oksidatīvā stresa, savukārt vērtīgās taukskābes palīdz nodrošināt normālu smadzeņu darbību. Omega-3 vajadzētu lietot vismaz pāris mēnešus, tāpēc lielais iepakojums ir labākā izvēle.

Uztura bagātinātājus var iegādāties internetaptiekā.
Cenas:
Dzelzs tabletes - 13,88 EUR | 250 ml
Dzelzs šķīdums - 11,09 | 250 ml un 18,77 | 500ml
Floravital dzelzs - 11,09 | 250 ml
Epresat multivitamīni - 14,36 EUR | 250 ml
Magnijs - 11,09 EUR | 250 ml
LYSI OMEGA-3 Immunity forte - 14,31 EUR | 100 kapsulas

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru