15 jūnijs, 2018

Stenders rožu līnija

Man ārkārtīgi patīk pašmāju ražotāji un Stenders ir ne vien viens no lielākajiem, bet noteikti arī viens no iemīļotākajiem zīmoliem Latvijā. Un arī manās mājās. Stenders kosmētiku labprāt pērku pati, to mēdzu dāvināt draugiem un ar lielu prieku saņemu dāvanās. Tā nu ilgāku laiku esmu lietojusi divus fantastiskus produktus no rožu līnijas.


Ir rožu laiks un laiks arī rozēm kosmētika. Man ļoti patīk rožu aromāts. Ādas atsvaidzināšanai mēdzu izvēlēties rožu ziedūdeņus un arī mājās mīlu izkārtot rožu ziedus. Roze ir ārkārtīgi aromātiska un gracioza puķe. Tādēļ rožu laikā esmu izvēlējusies Stenders rožu līnijas micelāro ūdeni un intensīvi mitrinošo serumu - par tiem tad arī šodien.

Micelārais ūdens "Savvaļas roze"



Tonizējošs micelārais ūdens ir ar trīskāršu iedarbību – tas efektīvi attīra ādu no ikdienas netīrumiem, noņem dekoratīvo kosmētiku un sniedz ādai mitrināšanu un svaigumu. Tas ir bagātināts ar savvaļas rožu ekstraktu, kumelīšu ekstraktu un hidrolizēto kolagēnu, kas gādā par ādas mitrināšanu un saudzīgu kopšanu.

Micelārais ūdens ir iepakots ļoti parocīgā pudelītē ar uzpumpējamu dozatoru - līdz ar to ir ērta tā lietošana. Tas teicami noņem kosmētiku un attīra ādu no visiem netīrumiem, vienlaicīgi to mitrinot un tonizējot. Tas lieliski tiks galā ne vien ar sejas kosmētiku, bet arī ar mirdzošajām acu ēnām un jebkuru tušu. Noņemšana ir pavisam viegla un maiga - bez liekas ādas beršanas un stiepšanas. Iepakojums ir neliels un ļoti kompakts - līdz ar to šis ir ērts micelārais ūdens līdzņemšanai. Un noteikti viens no maniem pēdējā laika favorītiem.
Līdzās micelārajam ūdenim esmu izvēlējusies intensīvi mitrinošo serumu "Savvaļas roze"


Serums ādai sniedz ilgstošu un dziļu mitrināšanu, aizsargājot, uzmundrinot un padarot to starojošu. Serums veido uz ādas mitrumu aizsargājošu kārtiņu, tā pasargājot ādu no vides un laikapstākļu ietekmes. Tas ir bagātināts ar savvaļas rožu ekstraktu, vērtīgo limnantes sēklu eļļu un hidrolizēto kolagēnu, kas nodrošinās ādu ar antioksidantiem, to uzmundrinot un mitrinot.

Šis ir viens brīnišķīgs serums, jo tas ir ārkārtīgi viegls uz ādas, kas vasarai ir ļoti būtiski, tāpat serums teicami mitrina ādu un madara to maigu un gludu.
Serumu ieteicams lietot divas reizes diena, to klājot pirms dienas vai nakts krēma. Tā kā tam ir tik viegla un maiga tekstūra, tas uzsūcas zibenīgi un neietekmē dekoratīvās kosmētikas uzklāšanu. Vasarai šis noteikti ir perfekts līdzeklis, jo gribās to intensīvo mitrināšanu un vieglo tekstūru un šis serums ir tieši tāds. Un vēl tā smarža - kā es dievinu šo burvīgo un dabisko rožu aromātu. Mmmm.

Stenders kosmētika ir nopērkama viņu veikaliņos un internetā.
Cenas:
Micelārais ūdens - 11,90 EUR | 155ml
Serums - 24,90 EUR | 30ml

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru