27 jūnijs, 2018

Institut Esthederm jaunums: Hialuronskābes acu serums

Jau esmu minējusi, ka tieši Institut Esthederm ir viens no maniem mīļākajiem zīmoliem. Tā kosmētika ir tik pārliecinoša un forša, ka man katrreiz milzīgs prieks paņemt rokās tās mazās tūbiņas. Un šoreiz jo īpaši liels prieks, jo Institut Esthederm ir jaunums - Hiāluronskābes acu serums. Par to tad arī šodien pastāstīšu.


Zīmola Institut Esthederm produktu klāstu ir papildinājis jaunums – intensīvas iedarbības Hialuronskābes serums ādai ap acīm. Tas ir inovatīvs produkts - pirmais acu serums ar mitrinoši piepildošu iedarbību asaru rievas mazināšanai, izmantojams kā kosmētiska alternatīva hialuronskābes injekcijām šajā zonā. Turklāt vienlaikus tas arī efektīvi novērš mīmikas grumbiņu veidošanos un mazina tumšos lokus un maisiņus zem acīm.


Jaunais acu serums ir universāls līdzeklis cīņai ar noguruma izraisītajām sekām - novērš pietūkumu, mazina tumšos lokus un maisiņus zem acīm, tāpat intensīvi mitrina un piepilda ādu, nodrošinot audu elastību un tvirtumu, kā arī samazinot mīmikas krunciņu rašanos.
Teju vai superlīdzeklis acu zonas lielāko problēmu risināšanai.

Ražotājs tiešām ir ārkārtīgi saslavējis savu produktu, ka gandrīz šķiet visas lielākās pasaules problēmas nu būs atrisinātas, bet vai tas tā ir? Rodas jautājums.

Viens ko es noteikti varu apgalvot - serums ārkārtīgi labi un intensīvi mitrina ādu un tiešām to padara gludu. Pēc vairāk kā 2 nedēļu lietošanas vairs nav ne miņas par sausuma radītajām mīmikas krunciņām, kas vasarā, miedzot saulē acis, bija kļuvušas jau gana izteiksmīgas. Nu palikušas tik iesauļotas svītras :D Tā kā tiešām pie mīmikas radītām krunciņām šo es varu ieteikt par visiem 100%. Man ļoti patīk, ka serums ir intensīvi mitrinošs un ļoti atsvaidzinošs, un tā patīkamais pallādija aplikators atsvaidzina, atvēsina un nomierina acu zonas ādu, radot patīkamu svaiguma sajūtu. Tiešām lielisks acu serums, kas noteikti kļūs par pircēju iecienītu produktu.

Hialuronskābes seruma acu zonai cena Institut Esthederm salonveikalā Berga Bazārā ir 41 EUR.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru