25 jūnijs, 2018

Lovea saules produkti

Katru gadu, pirms sauļošanās sezonas sākuma, pārskatu savus saules produktu krājumus un papildinu ar visu nepieciešamo, lai varētu droši sauļoties un kopt savu ādu vasarā. Vairāki raksti par dažādiem saules produktiem ir bijuši, jo šogad vasara mums ļauj pamatīgi izbaudīt saules peldes. Un jau pēc divām apmākušām dienām, gribas atpakaļ saulainās nedēļas.
Bet šogad sauļošanās krājumus esmu papildinājusi ar krietnu pulciņu Lovea zīmola produktiem, jo tiem cenas un produktu saturs ir pavisam iepriecinoši.


Manu sauļošanās kosmētikas klāstu nu jau kādu laiciņu ir papildinājuši septiņi Lovea produkti - trīs dažādi augstas aizsardzības sauļošanās losjoni ar SPF 30 un 50. Pie tam viens no tiem no Lovea BIO sērijas, kas sertificēts ar EcoCert sertifikātu. Klāstā ir divi dažāda formāta sauļošanās līdzekļi iedeguma pastiprināšanai, viena zemas aizsardzības suļošanās eļļa un tīra Monoi eļļa.

Mitrinošs sprejs ar SPF 30.


Šis ir viens no maniem mīļākajiem Lovea produktiem, tas ir augstas aizsardzības sauļošanās losjons ar SPF 30 un UVA/UVB aizsardzību, ko nodrošina minerālfiltri. Un pats galvenais - tam ir EcoCert sertifikāts. Bet ne tikai tā EcoCert sertifikāts to padara par tik iemīļotu - arī tas, ka sprejs ir ļoti vieglas konsistences, mitrinošs un ļoti patīkams uz ādas. Tas ātri uzsūcas un nepadara ādu taukainu. Losjons ir piemērots arī ūdens aktivitātēm, jo ir ūdens noturīgs. Tāpat tam ir ērts dozators ar izsmidzinātāju, kas atvieglo uzklāšanu un ļoti kompakts iepakojums, kas ir ērts līdzņemšanai. Vienīgais, kas mani pārsteidza, krēms nav piemērots bērniem līdz 6 gadu vecumam.

Mitrinošs sprejs ar SPF 50.


Šis ir vēl viens man iemīļots produkts, ko regulāri izmantoju ikdienai, kad paredzēts vairāk uzturēties ārā. šis manu sirdi ir iekarojis tieši ar augsto SPF 50 un UVA/UVB aizsardzību, kā arī ērto dozatoru ar izsmidzinātāju. Arī šim ir ļoti viegla tekstūra un labas uzsūkšanās spējas. Un arī šis ir ūdens noturīgs sauļošanās līdzeklis. Tomēr ir nedaudz biezāks un treknāks kā iepriekšējais saules aizsarglosjons.

Mitrinošs saules aizsarglosjons ar SPF 30.


Lai gan šim losjonam nav ērtā izsmidzinātāja, tas man patīk tieši ar savu konsistenci, kas ir kā mitrinošam ķermeņa krēmam. Šim vispār nav jūtama taukainā kārtiņa. Šis noteikti uzsūcas vislabāk no visiem krēmiem un neatstāj pilnīgi nekādu taukainu vai lipīgu kārtiņu uz ādas. Losjonam ir gan UVA, gan UVB aizsardzība un SPF 30 ir pietiekams mūsu platuma grādiem. Un, arī šis ir ūdens noturīgs losjons. Šo vairāk ir konfiscējis mans vīrs, jo viņš vispār nevar sauļoties savas augstās ādas aktivitātes dēļ. Šis losjons viņam iepatikās vislabāk.

Turpināšu ar iedegumu pastiprinošajiem līdzekļiem.

Suļošanās eļļa ar zemu SPF aizsardzību.


Šis man ir pats nesaprotamākais produkts, jo tā ir sauļošanās eļļa ar zemas pakāpes aizsargfiltru, kas īpaši izstrādāta iesauļotai ādai. Šī sauļošanās eļļa arī pastiprina iedeguma veidošanos. Taču tā ir diezgan taukaina un galīgi neiekaroja manu sirdi.


Sauļošanās sprejs.


Sauļošanās losjons ir paredzēts iedeguma paātrināšanai, kur iedegumu veicina tieši saule. Respektīvi - šo uzklājot var ātrāk tikt pie smuka iedeguma - necepinoties n-tās stundas saulē un nenodarot lielu kaitējumu ādai. Sauļošanās losjons ir bez saules aizsargfiltriem, tas nozīmē, ka šo jālieto prātīgi, lai saulē neapdedzinātos. Sauļošanās losjonam ir sausās eļļas tekstūra, kas sākumā šķiet viegli eļļaina, taču ādā labi uzsūcas. Šo lietoju vairāk pašā pašā vasaras sākumā, kad saulīte nebija tik aktīva un āda vēl iedegusi, lai nebūtu daudz laika jāpavada saulē. Atleik šo uzklāt uz ādas katru dienu un pavadīt 15 -20 minūtes ārā, lai dažu dienu laikā jau varētu pamanīt pirmo brūnumu uz ādas. Kad jau saulīte palika niknāka, tomēr, drošības labad, lietoju kādu no saules aizsargkrēmiem, lai nenodarītu pāri ādai un saglabātu tās jaunību.

Sauļošanās gēls.


Šis mani ārkārtīgi uzrunāja tieši sava nosaukuma dēļ, kas ir iedeguma gēls, kur iedeguma ierosinātājs ir saule. Angliskais nosaukums ir kaut kā saprotamāks :D Bet lielākā vilšanās bija tajā faktā, ka gēls ir nevis kā gēls, bet kārtīgs sviesta klucis, kur tas ir ļoti ļoti taukains un viss, kas pieskaras tur arī paliek. Vienu vārdu sakot, j šo gribētu lietot jūrmalas smiltiņās, lai smuki iedegtu, tad visas tās jūrmalas smiltiņas salipu kā tādam smilšu briesmonim. Šo var lietot tikai tā uz tīra plediņa vai pastaigās pa pilsētu. Tāpēc sauļošanās (iedeguma) sprejs man gāja labāk pie sirds.

Visbeidzot - 99% tīra Monoi eļļa.


Tīra Monoi eļļa, kā izrādās arī pastiprina iedeguma veidošanos, nodrošinot to, ka zeltainais brūnums veidojas daudz ātrāk kā ierasts, tādējādi neapdedzinot un nebojājot ādas virsējos slāņus. Eļļa ir diezgan taukaina, taču klāta pavisam pavisam nelielā daudzumā, uz ādas uzvedas diezgan labi. Vienīgais, ko der atcerēties - tā kā tā ir teju tīra Monoi eļļa, tā sabiezē zem 22 grādiem, kļūstot cieta. Tas nozīmē tikai vienu - to no šī iepakojuma nav iespējams izķeksēt. Būs vai nu kādu brītiņu jāpatur pie ķermeņa vai kāda cita gana silta objekta, lai tā izkūst.

Tādi, lūk interesanti produkti šoreiz.
Iegādāties tos var vai nu Biotēkā vai lielākajos RIMI veikalos.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru