03 septembris, 2018

Catrice un Essence rudens/ziemas jaunumi un konkurss

Manā rīcībā ir nonākusi daļiņa no zīmolu Catrice un Essence rudens/ziemas jaunumiem, līdz ar to parādīšu, kas jauns parādījies zīmolu plauktiņos. Bet pats foršākais ir tas, ka divas no instagram konta sekotājām varēs tikt pie tieši šādiem komplektiem, un sākt lieliskā noskaņojumā savas rudens gaitas.


Šoruden tendencēs būs gan gliteri, gan spīdumi, tāpat arī matēts finišs un spēcīga noturība. Produktu ir daudz, tāpēc šodien vairāk vai mazāk parādīšu kas jauns ir gaidāms.

Nagiem


Gliteri ir atkal topā un abiem zīmoliem ir jauni nagu laku formāti - peel-off lakas. Tās ir ātri un viegli noņemamas - nav vajadzības pēc nagu lakas noņēmēja.
Šis ir forši gan tāpēc, ka gliterus ir nenormāli grūti noņemt, gan arī tāpēc, ka var iepriecināt mazās modes dāmas un nav jāuztraucas par nagu lakas noņēmēja kaitīgo ietekmi uz mazo cilvēciņu. Esmu sajūsmā.
Bez gliteriem Essence piedāvā arī Cosmic Ligts nagu lakas ar stilīgiem hologrāfiskiem gliteriem, kas laistīsies saules staros un noteikti būs pamanāmi.

Lūpām


Lūpām modē būs teju viss - sākot no metāliska mirdzuma, līdz matētam finišam.
Zīmols Catrice piedāvā Lūpu Spīdums ar soeciālu efektu. Ceriņkrāsas tekstūra reaģē ar pH vērtību
uz lūpām, lai nokrāsotu tās rozā tonī ar hologrāfisku mirdzumu.
Lūpu krāsa lūpām piešķirs maigi rozā toņi ar hologr'fisku mirdzumu, kas zaigos līdzi gaismas plūsmai.
Savukārt Essence plauktiņos būs pilns klāsts:
“Melted chrome” lūpu spīdums, kas nodrošina intensīvu krāsu, folijam līdzīgu, metālisku efektu ar matētu finišu, kas piedevām ir arī ūdens noturīgs. Riktīgi fancy efekts.
Tad ir “velvet matte” lūpu krāsa ar matētu efektu. Augsta pigmentācija, pilnīga sedzamība, krēmveida tekstūra un matēts efekts. Viss vienā, pie tam nesausinot lūpas. Lieliska lūpu krāsa maigi matēta finiša mīļotājāmVisbeidzot ir “colour boost mad about matte” lūpu spīdums ar super augstu sedzamību, matētu efektu un perfektu noturību. Pieejami 9 toņi - visi diezgan mierīgi. Lūpu spīdums (ja vien to tā var nosaukt) nenoēdas, nesmērējas un nesaveļas. Nēsājas pieklājīgi.
 Sejai - šķidrie kosmētiskie līdzekļi.




Sejas produktus sadalīju divās daļās un sākšu ar šķiedrajiem make-up produktiem.
Essence zīmolam ir “#insta perfect” šķidrais tonālais krēms praktiskajā pilienveidīgajā
iepakojumā, kas nodrošina matētu un nevainojamu sejas toni. Šķidrā tekstūra ir ūdens noturīga un klājums veidojas pilienu pa pilienam. Četrus dažādos toņus var savstarpēji miksēt un pieskaņot, lai radītu ideālo toni visiem ādas tipiem un liekot justies #instaperfect. Varu vien piebilst, ka perfekts klājums nevainojamam izskatam.

Vēl viens jaunums ir “prime+ studio mattifying + pore minimizing” grima bāze, kas matē ādu un samazina poras. Gaisīgajai un vieglajai tekstūrai, kas satur melnos mālus piemīt matējošs efekts, kas nenosprosto poras un ļauj ādai brīvi elpot. Bāze lieliski sagatavos ādu tonālā krēma uzklāšanai un paildzinās tā noturību.
Taču izskatās, ka ir arī viens uzlabots produkts - “camouflage+” matējošs konsīleris ar augstu sedzamības pakāpi. Pat tetovējums uz laiku var pilnībā tikt nomaskēts. Essence konsīleri vienmēr ir sevi lieliski pierādījuši. Arī šis nav izņēmums.
Tajā pašā laikā arī Catrice zīmols piedāvā grima bāzi, kas samazina poras un padara ādu perfekti matētu. Bāzei ir blur efekts, kas īpaši lieliski noderēs vakara pasākumiem un fototsesijās. Bāze labi klājās un teicami izlīdzina ādas struktūru, perfekts pamats make-up.
 

 Pūderveida produkti un izgaismotāji


Sejai otrā kategorijā ieliku pūderveida produktus un izgaismotājus. Ka es parasti tos saucu - krāsainie produkti.
Catrice piedāvā arktiska spīduma izgaismotāja pūderi ar blati sudrabotu un maigi violetu krāsu pigmentu. Aukstie toņi jauniem trendiem vai vēsajiem ādas tipiem. Labs izgaismotājs vēsajiem ādas tipiem vai arī tad, ja gribās grimu ar vieglu akcentiņu.
Catrice plauktos būs arī jauna izgaismotāju palete Glowdoscope, kur pieci toņi ar krēmīgām tekstūrām, kas pārvēršas pūderī ar mirdzumainu finišu, piedāvā iespējas perfektai konturēšanai. Brīnišķīgs produkts gan konturēšanai, gan izgaismošani - jauka tekstūra un maigs finišs.
Visbeidzot Catrice papildina arī savu vaigu sārtumu izvēli pievienojot ūdensnoturīgos Blush Box sārtumus. Seši dažādi toņi ar zīdaini matētu un zeltainu efektu. Ūdensnoturīgs sārtums būs lielisks palīgs aktīva dzīvesveida piekritējām.
Savukārt Essence piedāvās “go for the glow” izgaismojošo paleti ar trīs hologrāfiskiem toņiem. Paletei ir divas versijas- vēsie pasteļtoņi un siltie bronzas toņi (bildē). Katru toni var gan uzklāt
atsevišķi, gan miksēt kopā ar citiem, gan klāt vienu virs otra, lai radītu aktuālu grimu neatkarīgi no ādas tipa. Arī šis izgaismotājs būs lielisks pamanāmāka grima veidošanai.


Acu ēnas
 


Šoziem acu ēnu klāstā ir vairāk mirdzumu nekā matēto toņu.
Catrice piedāvā The Gliterizer Mix n' Match acu ēnu paleti ar intensīviem un spīdīgiem toņiem. Saku - gliteri ir topā.
Vēl Catricei ir jauns acu ēnu zīmulis ar trīstūrveida formu precīzai ēnu uzklāšanai un kontrastainu līniju veidošanai. Toņi ir mirdzoši un ēnas ļoti noturīgas.
Savukārt Essence ir jaunas paletes, kurās atrodami 8 acu ēnu toņi un izgaismotājs vai sārtums (atkarībā no paletes). Attēlā ir redzama too glam to give a damn" palete ar krāšņām metāliskām niansēm un izteiktiem mirdzumiem, attiecīgi paleti papildina arī izgaismotājs.Krāsas ir ļoti intensīvas, saskanīgas, klājas lieliski un pludinās patīkami. Skaista palete.
Essence zīmolam ir papildināts arī vientoņu ēnu klāsts ar "melted chrome" ēnām, kas piedāvā intensīvu klājumu un metālisku mirdzumu sešos dažādos toņos.



Visbeidzot produkti skropstām un uzacīm.



Catrice zīmols piedāvā uzacu tušu trīs dabiskos toņos, kas ļaus skaisti sakārtos uzacu matiņus, tos ietonēt, izceļot acis. Ražotājs sola, ka ilgstoši lietojot, tā pastiprina dabisko uzacu matiņu krāsu.
No Essence zīmola piedāvājumā ir “I need a miracle” kuplinoša un spēcinoša skropstu tuša ar zemesrieksta formas birstīti, kas nodrošina ne vien lielisku apjomu, bet arī pagarina skropstas. Tuša klājas perfekti, tekstūra ir krēmīga un gala rezultāts patīkami pamanāms. Lieliska tuša.
Catrice liek pretim savu Little Black One tušu elegantā ādas futrālī. Tušai ir silikona birstīte, kas lieliski nokrāso katru skropstu, tās atdala un piešķir kuplumu. Tuša, kuru ir patīkami turēt rokās.

Visi Catrice un Essence zīmolu jaunumi ir pieejami veikalos Drogas.
Cenas es katram nelikšu. Ja nu kaut kas ļoti interesē - raksti komentāros un pateikšu cenas.

Bet tagad - -par konkursu.
Ja vēlies visu to, ko šodien parādīju blogā iegūt savā īpašumā, dodies uz bloga instagram kontu un tur izpildi konkursa nosacījumus.
Būs forši, es to apsolu!

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru