14 septembris, 2018

Urtekram jaunākā ķermeņa kopšanas līnija ar lavandu un probiotiķiem

Manam iemīļotajam Urtekram zīmolam vasaras sākumā parādījās jauna ķermeņa kopšanas līnija ar lavandu un probiotiķiem. Nevarēju turēties pretim kārdinājumam un man vajadzēja visu, kas līnijā ir pieejams. Produktu ir gana daudz un beidzot esmu visu kārtīgi palietojusi, lai varētu pastāstīt ko vairāk, tāpēc šodien par Urtekram jaunāko ķermeņa kopšanas līniju ar lavandu un probiotiķiem.


Ja nu kāds nav lasījis manu pirmo satikšanos ar Urtekram zīmolu vai neatceras, kā tas iekaroja stabilas pozīcijas manā vannas istabā, tad īsumā varu pastāstīt, ka mani apbūra viens pavisam parasts produkts - cukura ķermeņa skrubi un tā pamazām, pamazām esmu izmēģinājusi teju visu pie mums pieejamo zīmola klāstu. Tādēļ bija tikai loģiski, ka jaunajai lavandas līnijai vienkārši ir jābūt manā vannas istabā.
Vasaras sākumā līnijā ietilpa šampūns, kondicionieris, šķidrās ziepes un ziepju gabaliņš, dušas želeja un ķermeņa losjons. Skatos, ka pa šo laiku klāt nācis viens jaunums - ķermeņa skrubis. Domāju, ka to man noteikti vajag, jo skrubīši man praktiski ir beigušies.

Bet šoreiz pastāstīšu par to, kas ir manās rokās.

Šampūns un kondicionieris ar lavandu un probiotiķiem.


Eko lavandas ekstrakts un ēteriskā eļļa spēcina matus, augu mazgājošās sastāvdaļas un vītolu mizas ekstrakts efektīvi attīra maigo galvas ādu. Pievienotās lactobacillus baktērijas atgriež dabīgo mitruma balansu matiem. Lavandas aromāts atslābina un ļauj baudīt mirkli, kamēr normāli un sausi mati tiek aprūpēti ar nepieciešamajām vielām, lai kļūtu veselīgi mirdzoši.

Šampūns.
Esmu neskaitāmas reizes minējusi, ka šampūnu vienu pašu novērtēt ir salīdzinoši grūti, jo tā pamata funkcija ir attīrīt - atvērt matu zvīņas un attīrīt visus netīrumus no matiem. No šampūna nevajadzētu gaidīt nogludinošu efektu, vieglu ķemmēšanu un spīduma piešķiršnu - šo darbiņu jāuztic kondicionierim, matu balzāmam vai maskai. Bet šampūnam ir saudzīgi jāattīra mati un galvas āda. No eko šampūniem es vēl sagaidu, lai tas nesapinkā matus un nesausina tos, jo to sastāvā nav silikoni un kondicionējošās vielas, kas dod tūlītēju efektu. Bet tā kā esmu vairākkārtīgi lietojusi dažādus Urtekram šampūnus - atkal pārliecinājos, ka tie lieliski attīra matus, tos nesapiņķerē un sastāvā esošie probiotiķi mīkstina matu struktūru. Bet bez kondicioniera neiztikt.

Kondicionieris.
Šis ir īsts glābiņš. Kondicionieris ir ne vien pasakaini smaržīgs, kur vannas istaba tiek ietērpta lavandas notīs, bet arī ļoti kopjošs. Kondicionieris matus padara ļoti mīkstus, maigus, gludus un ļoti viegli ķemmējamus. Gluži kā šampūnam - sastāvā esošās lactobacillus baktērijas un hiāluronskābe ne vien mitrina matus. bet arī tos padara mīkstus un maigus. Kondicionieris ir vienkārši fantastisks.

Ziepes ar lavandu un probiotiķiem.


Urtekram formula ar eko lavandu, augu mazgājošajām sastāvdaļām un vītolu mizu ekstraktu efektīvi attīra maigo roku ādu. Pievienotās lactobacillus baktērijas atgriež dabīgo roku ādas balansu. Lavandas aromāts atslābina. Piemērotas normālai un sausai ādai.

Ziepju galvenā funkcija ir attīrīt roku ādu, tomēr, lai būtu komfortabla roku mazgāšana, ziepes nedrīkst sausināt. Tā kā man dienas griezumā sanāk ļoti bieži mazgāt rokas, izvēlos maksimāli saudzīgas ziepes. Līdz šim man lieliski kalpoja Urtekram alvejas līnijas ziepes, tādēļ droši izvēlējos lavandas ziepes, un izvēle nav likusi vilties. Ziepes gan attīra, gan mīkstina roku ādu un sastāvā esošie probiotiķi atgriež ādas dabisko mitruma balansu. Te atliek tik izvēlēties kāds ziepju formāts ir ērtākais - šķidrās ziepes vai ziepju gabaliņš.

Vēl viens lielisks sabiedrotais dušā ir dušas želeja ar lavandu un probiotiķiem.


Līdzīgi kā ziepes arī dušas želejas formula ir bagātināta ar eko lavandu, augu mazgājošajām sastāvdaļām un vītolu mizu, kas maigi attīra ādu. Pievienotās lactobacillus baktērijas atgriež dabīgo ādas balansu. Lavandas aromāts atslābina un ļauj baudīt mirkli ik reiz, kad ejat dušā. Lieliska izvēle normālai un sausai ādai.
Atzīšos, ka ar dušas želejām man ir gluži kā šampūniem - man primāri gribas, lai tās forši puto un, protams, attīra ādu. Tāpat dušas želeja nedrīkst sausināt ādu, bet godīgi sakot ar šādu problēmu vēl neesmu saskārusies, tādēļ šobrīd dušas želejas izvēlos spontāni - vairāk liekot uzsvaru uz aromātu. Tā kā ja esi lavandas aromāta cienītājs - šī būs lieliska izvēle.

Visbeidzot ķermeņa losjons ar lavandu un probiotiķiem.


Barojoša eko lavandas ēteriskā eļļa un augu ekstrakti kopā ar vērtīgajām lactobacillus baktērijām uztur un atjauno ādas dabīgo balansu. Urtekram formula nodrošina ilglaicīgu mitrinājumu normālai un sausai ādai. Lavandas aromāts atslābina, losjons liegi klājas un ātri uzsūcas.

Pirmais, ko varu atzīmēt ir tas, ka losjons ir ļoti vieglas tekstūras - tas klājas maigi un ātri uzsūcas. Tās ir lieliskas īpašības, ja dušas procedūru gribās maksimāli ātru. Ķermeņa losjona formula ir pamatā mitrinoša, taču tā arī pietiekami pabaro ādu, padarot to zīdaini maigu. Patīk arī losjona iepakojums ar pumpīti, kas padara ērtu losjona uzklāšanu. Esmu to iemīļojusi kā lielisku ikdienas losjonu.


Urtekram zīmola produkcija ir pieejama Biotēkā (veikaliņos Rīgā un interneta veikalā bio.lv). Visas Urtekram kosmētikas cenas ir ļoti draudzīgas, pie tam visa kosmētika ir EcoCERT sertificēta.

Šampūns: 6,30 EUR | 250 ml
Kondicionieris: 6,50 EUR | 180 ml
Šķidrās ziepes: 7,90 EUR | 380 ml
Ziepju gabaliņš: 3,90 EUR | 175 g
Dušas želeja: 5,90 EUR | 250 ml
Losjons: 8,50 EUR | 245 ml


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru