07 septembris, 2018

Elemis jaunums - ierobežotās kolekcijas Pro-Collagem attīrošais rožu balzāms

Elemis, atbalstot cīņu ar krūts vēzi, ir izveidojis ierobežotās kolekcijas produktu - Pro-Collagem attīrošo rožu balzāmu, kas nopērkams elegantā rozā kārbiņā un super lielajā 200ml tilpumā. Produkta dizains ir tapis sadarbībā ar ikonisko Britu modes zīmolu Lily and Lionel un no katra pārdotā iepakojuma zīmols ziedo naudu labdarības organizācijām, kas atbalsta krūts vēža skartās sievietes. Tādēļ arī iepakojums ir atbilstošs - rozā ar lentīti, kas simbolizē krūts vēža cīņas kustību visā pasaulē.


Godīgi sakot Elemis zīmols man bija pilnīgi svešs, tik zināju vien to, ka tā ir Lielbritānijā radīta kosmētika un Latvijā tā ir pieejama vien pāris vietās.
Interesējoties vairāk par zīmolu, noskaidroju, ka tas ir viens no TOP Lielbritānijas luksus klases kosmētikas zīmoliem. Elemis ideoloģija ir kosmētika, kas radīta apvienojoties dabai un zinātnei - kur pētnieki, zinātnieki un ādas kopšanas speciālisti, kombinējot dažādas spēcīgas bioloģiski aktīvās vielas, iegūst augstākās kvalitātes kosmētiku, kas pārsteidz ar savu efektivitāti. Daba un zinātne - roku rokā.

Bet nu es esmu iepazinusi lielisko Elemis zīmolu un varu pastāstīt, ko vairāk par tā produktiem. Un šodien par vienu no tiem - Pro-Collagem attīrošo rožu balzāmu.


Šis dziļi attīrošais balzāms ar delikāto Angļu rozi būs teicams palīgs kosmētikas noņemšanai, kā arī ikdienas netīrumu un vides piesārņojuma palieku attīrīšanai.
Balzāms ir veidots uz vasku un eļļu bāzes un iepakojumā ir mīksta sviesta konsistencē, bet saskaroties ar ūdeni emulsificējas un pārvēršas pieniņā (tā saucamā oil-to-milk konsistence). Tādēļ sejas attīrīšana un kosmētikas noņemšana ir jāsāk uz sausas ādas, kur ādā iemasē balzāmu un ar mitru drāniņu attīra ādu, noslēgumā to noskalojot ar siltu ūdeni. Pēc attīrīšanas āda ir maiga un aromātiska.


Pastāstot mazliet vairāk par balzāma īpašībām, gribu atzīmēt, ka balzāms lieliski šķīdina kosmētiku un ļauj to noņemt bez liekas piepūles. Tāpat tas teicami attīra ādu, padarot to matētu, bet kondicionētu. Pēc attīrīšanas āda jūtās fantastiski - tā ir maiga, nomierināta, mitrināta un samtaini matēta.
Taukainas ādas īpašnieces varētu biedēt balzāma eļļainā konsistence, taču tieši šī konsistence perfekti ļauj šķīdināt ādas izdalītās taukvielas, savukārt tas viss emulsificējoties tiek pilnībā noskalots, tādējādi teicami tiekot galā ar taukaino T-zonu. Interesanti, ka kopš sāku lietot šo balzāmu kā ikdienas ādas attīrošo līdzekli es nevienu reizi neesmu lietojusi putojošos attīrītājus (lai gan iepriekš biju tieši šādu attīrošo līdzekļu mīļotāja), bet āda jūtas lieliski un šķiet tik tīra, kā nekad iepriekš. Pie tam sastāvā esošās dabiskās eļļas nomierina, mitrina un kondicionē ādu tā, ka āda pēc attīrīšanas jūtas svaiga un nomierināta.

Bet tas vēl nav viss - balzāmu var lietot arī kā masku: to uzklājot uz ādas un paturot ~10 minūtes, tad noskalojot kā parasti. Šādā veidā balzāms iedarbojas vēl efektīvāk un ne vien attīrīs ādu, bet arī to dziļi pabaros, ļaujot iedarboties sastāvā esošajām vērtīgajām vielām.

Zinu, ka balzāma cena nav no tām zemākajām tāpēc ļoti rūpīgi apsvēru faktu vai šāds balzāms būtu iegādes vērts. Un šobrīd, pēc vairāku nedēļu lietošanas, es varu teikt tikai vienu - šo balzāmu noteikti ir vērts iegādāties, ja vien Tev ir svarīga efektīva, praktiska un iedarbīga kosmētika, kas dod cerētos rezultātus. Bez tam balzāms noteikti būs lieliska izvēle dāvanai sievietei, kas prot novērtēt labu kosmētiku, divu iemeslu dēļ, jo tas ir viens no lieliskākajiem produktiem, kāds ir mēģināts un tas ir tik skaisti iepakots, ka par dāvanas iesaiņošanu nebūs jāuztraucas.

Meklē Elemis kosmētiku un šo Pro-Collagen rožu attīrošo balzāmu veikalos Stockmann un Debenhams, kā arī Taka Spa un veikalā Neroli.


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru