17 septembris, 2018

Sebamed Baby

Būsiet jau pamanījusi, ka pa laikam kāda bērnu tēma iespraucas bloga lapās. Ko tur liegties - par jauno paaudzi gribas rūpēties un gribas arī padalīties ar foršiem atklājumiem. Tādēļ šodien mēģināšu īsi pastāstīt par Sebamed Baby produktiem un to, kāpēc tie būs lieliska izvēle mazulim.


Ja mani vannas istabas plaukti ir burtiski pārlādēti ar kosmētiku, jo man tā patīk un kosmētika lietošana mani nomierina, tad mana bērna plauktiņā ir vien pāris lietas, toties tās ir rūpīgi atlasītas un ar mīlestību izvēlētas. Bez mitrinošajiem krēmiem un pāris šampūniem tur lielāko daļu aizņem dažādi mazgāšanas līdzekļi, jo tie tiek izmantoti ikdienā un tilpumi tukšojas naski, tādēļ krājumi tiek atjaunoti regulāri, zīmoli mainās un meklēju ideālo mazgājošo līdzekli savai meitiņai.
Šajos meklējumos esmu nonākusi līdz Seba Med zīmolam un diviem tā produktiem - Baby wash un cleansing bar, jeb mazgājošajai želejai un ziepītēm.



Abi produkti ir ļoti maigi un īpaši piemēroti jūtīgajai bērna ādai.

Seba med Baby Wash - īpaši saudzīgs mazgāšanas līdzeklis.


Baby wash mazgājamas līdzeklis ir izveidots bez ziepēm  un sārmiem, toties ar sevišķi maigām attīrošajām vielām (cukuru tensīdu kompleksu) un lipīdu slāni atjaunojošām komponentēm, kas ikdienā spēj maigi un saudzīgi kopt mazuļu jūtīgo ādu to nesausinot. Mazgājamā līdzekļa pH līmenis ir līdzvērtīgs ādas fizioloģiskajam pH līmenim - 5,5, kas nozīmē, ka mazgājamais līdzeklis nekairina ādu un palīdz tai saglabāt dabisko līdzsvaru.
Izvēloties mazgājamo līdzekli mazulim pirmkārt, ir ļoti svarīgi, lai tas būtu atbilstošs mazuļa ādai - nebūtu prātīgi izvēlēties līdzekļus, kas paredzēti pieaugušajiem, jo mazuļa āda ir plānāka un daudz jūtīgāka pret aktīvajām vielām. Mazuļiem piemērotie mazgāšanas līdzekļi, visbiežāk, ir bez krāsvielām, smaržvielām, pievienotām ziepēm un dažādiem alergēniem. Tādēļ šāda kosmētika būs lieliska izvēle mazulim un arī īpaši alerģiskiem pieaugušajiem.
Varu vēl papildināt, ka mazgājošā želeja patīkami puto, maigi attīra ādu, pavisam viegli un neitrāli smaržo un nekož mazajās actiņās.
Vēl viena no lietām, kam es pievēršu uzmanību - ir iepakojums, man svarīgi, lai mazgājamais līdzeklis ir ar pumpīti, tādējādi to ir ērti lietot ikdienā.
Visbeidzot - Sebamed priecē ne viena ar kvalitatīvu kosmētiku, bet arī pievilcīgām cenām.

Sebamed ziepjveida mazgājamais līdzeklis.


Būšu gan godīga - cietie jeb ziepju gabaliņi mūsmājās jau sāk iziet no modes. Lielākoties lietojam šķidros mazgājamos līdzekļus - tie ir gan plaši pieejami, gan ērti lietošanā un skaisti izskatās vannas istabā. Tik atsevišķos gadījumos izvēlos ziepju gabaliņus. Šoreiz ziepju gabaliņš vairāk eksperimentālos nolūkos, lai saprastu kāds formāts mazgājamajam līdzeklim ir pats ērtākais.
Sastāva ziņā šīs ziepes pat ir bagātīgākas kā mazgājošā želeja, jo tās bagātinātas ar ne vien lipīdu slāni līdzsvarojošām vielām, bet arī pantenolu un kumelītēm.
Ziepju gabaliņš ir ērts mazo rociņu mazgāšanai, kamēr vēl nav īsti apgūta šķidro mazgājamo dozatora piespiešana, ka arī noteikti ekonomiskāk pēc tam, kad šī māksla ir apgūta, jo tad nav lielāka prieka kā spaidīt ziepju dozatoru. Tā iedod mazajās rociņās šo gabaliņu un gan tīras rociņas, gan prieks lietošanā viļājot gabaliņu pa rokām, gan mammai sirds mierīga, ka ziepju trauks nav izspaidīts tukšs.

Sebamed produkciju var iegādāties teju visās aptiekās, šis un tas atrodams arī Drogās un atsevišķos Rimi veikalos.
Cenas:
mazgājošā želeja ~ 11 EUR
ziepes ~ 3,50 EUR


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru