21 septembris, 2018

Elemis Peptide4 kosmētikas līnija

Kādu laiciņu atpakaļ manās rokās nonāca brīnišķīgā kosmētika no Britu zīmola Elemis. Ne velti Lielbritānijā tas ir viens TOP luksus klases kosmētikas zīmoliem, nu arī es to esmu pamanījusies iemīļot.
Joprojām sajūsminos gan par Pro-Collagem attīrošo rožu balzāmu, gan arī Elemis Peptide4 kosmētikas līnijas jaunumiem - Thousand Flower sejas masku un atjaunojošo acu krēmu.



Elemis Peptide4 kosmētikas līnija ir izstrādāta iedvesmojoties no mūsu ķermeņa bioloģiskā pulksteņa, un pielāgota nogurušas ādas prasībām. Atjaunojošās Peptide 24/7 kosmētikas klāsts ir radīts, lai nogurušai ādai sniegtu uzmundrinājumu un ļautu tai izskatīties lieliski visu diennakti.
Tā arī es savai nogurušajai ādai uzdāvināju lielisku atpūtu kopā ar Elemis.



Elemis Peptide4 Eye Recovery cream - atjaunojošs acu krēms.


Acu krēms, kas atdzīvina, mitrina un piešķir mirdzumu. Sastāvā esošā Peptide4formula palīdz atjaunot mirdzumu nogurušām acīm. Krēma atsvaidzinošā tekstūra palīdz dziļi mitrināt jūtīgo acu zonu, savukārt Peptide4formula nodrošina ādas dabisko procesu norisi, piešķirot ādai svaigumu. Tāpat acu krēms satur vērtīgas dabīgās augu eļļas, kas nodrošina gan mitruma līmeņa atjaunošanu, gan ādas tvirtuma saglabāšanu, savukārt sastāvā esošie augu ekstrakti samazina acu pietūkumu un piešķir mirdzumu.
Esmu krēmu lietojusi nu jau mēnesi vai pat nedaudz ilgāk un varu teikt tikai vienu - tas ir ļoti labs acu krēms, kas ļauj ikdienā parūpēties par jūtīgo acu zonu. Krēms ir ļoti vieglas tekstūras, līdz ar to tas lieliski uzsūcas, sagatavojot ādu arī dekoratīvās kosmētikas uzklāšanai. Tam pamatā ir mitrinošās īpašības un viegli atvēsinošā tekstūra patīkami nomierina ādu un noņem pietūkumu. Ilgstoši lietojot var novērot ka samazinās ādas sausums un sīkās mīmikas krunciņās, izlīdzinās ādas tekstūra un palielinās tās tvirtums.
Lielisks mitrinošs krēms klasiskā iepakojumā.

Bet te nu mns absolūtais favorīts - Elemis Peptide4 Thousand Flower sejas maska.


Atsvaidzinoša sejas maska, kas izgaismo, izlīdzina un atjauno ādu. Atklāj mirdzošu ādu ar šo minerāliem bagāto masku, kas bagātināta ar ādai pielāgojošos Peptide4formulu un spēcināta ar tūkstošiem kritušo ziedu spēku. Šī atsvaidzinošā, samtainā maska satur Ziemeļvalstu kūdru, kas veidojusies tūkstošiem gadu un ir bagāta ar dažādiem minerāliem, vitamīniem un antioksidantiem, lai palīdzētu ādai atgūt mirdzumu un atjaunotu blāvas ādas dabisko toni.
Savukārt sastāvā esošo pļavas ziedu komplekss maigi noloba atmirušās šūnas, veicinot vienmērīgu sejas toni un izlīdzinot ādas tekstūru. Kamēr Brazīlijas melnie māli attīra un izlīdzina ādu.
Un tagad es pat nezinu no kura gala lai sāk. Maskā viss, pilnīgi viss ir perfekts. Pirmkārt tai ir skaists iepakojums, kuru ir tik patīkami paņemt rokā. Tad atverot tūbiņu - paveras brīnišķīga, viegla, samtaini putota maska, kas uz ādas uzklājas gluži kā samts. Maskas tekstūra ir tik maiga, es teiktu pat pūkaina. Nevienai maskai līdz šim neesmu saskārusies ar tik samtainu tekstūru. Tiešām nevienai.
Nākamais, ko var redzēt ir maskas iedarbība, tā teicami attīra ādu, to nogludina, sašaurina poras, uzlabo ādas toni un piešķir mirdzumu, jau pēc pirmās lietošanas reizes. Lietojot divas reizes nedēļā maska uzlabo arī ādas tvirtumu, izlīdzina sīkām mīmikas krunciņas un piešķir patīkamu dzīvīgumu blāvai un nogurušai ādai.
Ne velti maska tik tikko parādoties tirgū, jau ir iekarojusi dažādu TOPu virsotnes, un arī PAstaigas skaistuma redaktore Una Ulme to novērtē ļoti atzinīgi.
Pievienojos viņai :)


Gribēju mazliet parādīt arī maskas tekstūru, bet bildē to ietvert nevar. Tā sākotnēji izskatās kā ierastās melnās maskas, kas nu jau ir ieguvušas milzu popularitāti tirgū, tomēr bez melnajiem māliem sastāvā ir kūdra, kas arī piešķir maskai maigo samtaino tekstūru. Vienīgais mīnuss - jābūt uzmanīgiem ar apģērbiem, jo dabisko krāsvielu klātbūtne var iekrāsot gaišus apģērbus, par ko pati pārliecinājos, jo baltu dvieli no maskas nevar atmazgāt.
Bet tas nemaina manu mīlestību. Ja vien varētu - to klātu uz ādas katru dienu :D Tā ir tiešām superīga - noteikti šī gada lielākais must-have.

Meklē Elemis kosmētiku un šos abus jaunumus veikalos Stockmann un Debenhams, kā arī Taka Spa un veikalā Neroli.


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru