25 septembris, 2018

Iepazīšanās - jūras augu spēks un Thalgo kosmētika

Man vienmēr ir prieks iepazīties ar kaut ko jaunu un ja tas jaunais ir tik foršs kā Thalgo, prieks dubultā.




Thalgo zīmols ir radīts Francijā 60. gados. Sākotnēji tā bija farmācijas kompānija, kas izstrādāja ādas apdegumu dziedināšanas produktus ar jūras aļģēm. Vēlāk uzņēmums tika reģistrēts kā profesionāls kosmētikas zīmols, kas veiksmīgi darbojas kā līderis jūras kosmētikas nozarē jau 50 gadus. Thalgo piedāvā sejas un ķermeņa kopšanas produktus profesionālai izmantošanai un lietošanai mājas apstākļos. Kompānija veic zinātniskos pētījumus savā laboratorijā, kur darbojas zinātnieku komanda – algologi, ķīmiķi un biologi. Produktu sastāvā ir apvienotas aktīvās vielas no jūras aļģēm un augiem, kā rezultātā rodas formulas, kam ir bioloģiska saderība ar ādu.

Esmu iepazinusies ar trim jaunumiem no zīmola, kas paredzēti lietošanai mājas apstākļos - dušas želeju, skrubi un ķermeņa pieniņu. Centīšos pavisam īsi arī par jaunumiem pastāstīt.

Jaunās Collector sērijas atjaunojošā dušas želeja.


Dušas želejai ir pavisam viegla un kūstoša gēlveida tekstūra, kas viegli saputojas un maigi attīra ādu. Dušas želejas sastāvs bagātināts ar alveju un īpaši pielāgots ādas pH līmenim, lai nesausinātu un nekairinātu ādu.
Varu vien piebilst, ka dušas želeja ir fantastiska, tai ir maigs un atsvaidzinošs aromāts, tā lieliski puto un padara ādu fantastiski maigu. Un to paveic tikai dušas želeja. Tā ir vienkārši superīga.

Collector sērijas atjaunojošais jūras skrubis.
 

Skrubis ir veidots uz želejas bāzes, ar biodegradablām eksfoliējošajām daļiņām (Silīcija dioksīds + celuloze), kas saudzīgi attīra ādu no atmirušajām šūniņām, to padarot gludu un maigu.
Man patīk, ka skrubītis ir gana ņiprs, lai teicami attīrītu ķermeņa ādu, bet tajā pašā laikā abrazīvās daļiņas ir noapaļotas, lai lieki netraumētu un neskrāpētu pašu virsējo slānīti. skrubja sastāvs ir bagātināts ar alveju, lai ne vien attīrītu, bet arī mitrinātu un dziedētu ādu. Teikšu tā - lielisks skrubis attīrīšanai un teicams palīgs ādas sagatavošanai paštonējošajiem līdzekļiem. Būs labs palīgs ziemai. Ja gribās ko barojošāku - jāmeklē skrubis uz eļļas bāzes.

Visbeidzot no jaunumiem Collector sērijas atjaunojošais ķermeņa pieniņš.


Pieniņš būs lieliska izvēle pēc dušas tiem, kam nepatīk ilgi gaidīt, kamēr ķermeņa krēms uzsūcās. Šim pieniņam ir ļoti viegla tekstūra un tas uzsūcas ļoti ātri, padarot ādu maigu un gludu. Pieniņš pamatā mitrina ādu, līdz ar to nogludina virsējo slānīti un atgriež ādai tūlītēju komfortu.

Visai Collector sērijai ir viegls unisex aromāts, kas atgriež saulainajā pludmalē - jūra, smiltis, saule un tāda forša laiskošanās. Es nevaru pateikt, kas konkrēti jūtams aromātā, bet man tas atgādina okeānu un gliemežvākus, kas guļ smilšainajā pludmalē.
Tāda fantastiska iepazīšanās ar Thalgo zīmolu un skatos uz jauniem un interesantiem produktiem no zīmola.


Meklē Thalgo kosmētiku un šos jaunumus veikalos Stockmann un Debenhams.


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru