11 marts, 2019

Iepazīšanās - Pharmaceris dermokosmētika

Kosmētikas klāsts ir kļuvis tik plašs, ka brīžiem var apjukt ko vispār izvēlēties. Bet no otras puses - tā ir arī iespēja atrast sev piemērotākos produktus un iepazīt daudz dažādus zīmolus, smaržas, tekstūras un īpašības. Un man ir nebeidzams prieks, ka joprojām varu iepazīties un atklāt ko sev interesantu un noderīgu.
Tādēļ šodien par manu jauno iepazīšanos - Pharmaceris dermokosmētiku.



Pharmaceris ir Polijā ražota dermokosmētika, kas izstrādāta, lai nodrošinātu visas ādas vajadzības un palīdzētu cīņā ar visbiežāk sastopamajām ādas problēmām. Kosmētika ir sadalīta 13 (!) līnijās, kas katra piemērota savām ādas prasībām un vajadzībām. Pie tam patīkami, ka Pharmaceris kosmētika tiek ražota bez parabēniem, krāsvielām, alergēniem, ziepēm, smaržvielām, kā arī SLS un SLES. Visa kosmētika ir dermatoloģiski testēta, daļa no sortimenta arī klīniski testēta - tas nozīmē, ka tā ir pārbaudīta, droša un arī efektīva.

Es biju kosmētiku pamanījusi aptiekā, bet zīmols man nezināms un vienkārši roka nestiepās pēc šiem iepakojumiem. Bet tad uzzināju, ka daudzām dāmām kosmētika patīk un pat sūta speciāli no Polijas un ko tik vēl neizdomā, lai iegūtu savus iecienītos Pharmaceris produktus. Man vienkārši zīmols bija jāizmēģina. Izpētīju visu pieejamo klāstu un nolēmu, ka jāsāk ar pieciem pilnīgi dažādiem produktiem, izvēloties šos: A PURI-SENSILIUM attīrošās putas, T MATT PRO-CONTROL sebo-normalizējošu preperātu, PHARMACERIS F Matējošs šķidrais tonālais krēms un komplektu matu augšanas stimulēšanai - H-STIMUPURIN šampūnu un H-STIMULINUM balzāmu.

FAVORĪTS!!! A PURI-SENSILIUM attīrošās putas.


Maigas sejas ādas attīrošās putas, kas īpaši izstrādātas jūtīgas un alerģiskas sejas ādas un acu ikdienas mazgāšanai. Tās efektīvi attīra ādu - nomazgā netīrumus un dekoratīvo kosmētiku. D-pantenols un Glucam® atjauno nepieciešamo ādas mitrumu un novērš sausas un savilktas ādas sajūtu, savukārt inovatīvā Immuno-prebiotic formula mazina kairinājumu un ādas jutīgumu.
Attīrošās putas ir fantastiskas, pirmkārt tās lieliski noņem netīrumus un tiešām tiek galā ar ikdienas dekoratīvo kosmētiku. Tajā pašā laikā tās ir tik maigas - tās nekož acīs, tās nesausina un nesavelk ādu, tās nekairina jūtīgās zonas. Pēc attīrīšanas āda ir maiga un starojoša. Vienīgais mīnuss - man tās tērējas ārprātā ātri - mēneša laikā pus pudele jau kā piebeigta. Iespējams, tāpēc, ka lietoju teju katru dienu, un dažkārt - pat 2x dienā.

FAVORĪTS!!! T MATT PRO-CONTROL sebo-normalizējošs preperāts.


Es to saukšu par serumu - tas novērš taukaino spīdumu, samazina poras. Serumu ieteicams lietot taukainas, ar tendenci uz seboreju, pastiprināta taukaina spīduma skartas un poru veidošanos nomocītas ādas ikdienas kopšanai. Var lietot hormonālu izmaiņu, stresa, ārēju faktoru izraisītu komedonu, papulu, pustulu gadījumā, kā arī pirms dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas, lai iegūtu matētu sejas ādu.

Iedarbība: Pateicoties maigajai un vieglajai konsistencei, produkts uzreiz rada matētu efektu, nepadarot ādu sausu. Immuno-Prebiotic formula kontrolē mikrofloru un normalizē ādas keratinizāciju. Mazina tauku dziedzeru aktivitāti, novēršot ādas taukaino spīdumu, nodrošina ilgstoši matētu efektu, vienlaicīgi saglabojot ādas fizioloģisko mitruma līmeni. Pore-refiner Complex stiprina kolagēna struktūru epidermā, padarot poras mazākas un samazinot to daudzumu. Calm-Interleukine novērš kairinājumu, mazinot pastiprinātu jutīgumu un stiprinot ādas aizsargbarjeru. Preparāts samazina aknes radītu ādas bojājumu redzamību, padara ādu gludāku, neaizsprostojot poras un nepadarot ādu sausu vai savilktu.

Serums ir superīgs. Esmu atklājusi tīras, gludas un izlīdzinātas ādas noslēpumu: attīru ādu ar putām un sejas birstīti, uzklāju šo serumu un mitrinošu krēmu - āda ir tik superīga. Poras ir tik sīkas, kādas man sen nav bijušas. Melnie punktiņi teju nemanāmi. Tzona līdzsvarota, no taukainā spīduma ne miņas, ne ziņas. Dienu nostaigāju un pat ne mazākās nojausmas par taukaino spīdumu Tzonā. Gluži pretēji - āda ir tāda patīkami samtaina - matēta un maiga visas dienas garumā. Efekts ir tik iespaidīgs. No šī es, laikam, nekad vairs nešķiršos :)

PHARMACERIS F Matējošs šķidrais tonālais krēms.


Te nu manas slavas dziesmas Pharmaceris zīmolam drusku apskrienās, jo šis PHARMACERIS F matējošais šķidrais tonālais krēms ir mana vilšanās. Kāpēc vilšanās? Jo tonis ir riktīgi pa tumšu. Tas ir gaišākais pieejamais - bet tik tumšs, nu kā tā var! Bet, lai saprastu kas ir ar to tonālo krēmu, to pamēģināju kopā ar GOSH colour drops tonālo krēmu gaišinošo pigmentu.

Šis ir tonālais krēms normālai, taukainai un jaukta tipa ādai, tas novērš taukainu spīdumu, nomaskē pūtītes, paplašinātas poras.
Iedarbība: Sastāvdaļu kompekss regulē tauku dziedzeru hiperaktivitāti un samazina pārmērīgu spīdumu un citas nepilnības. Inovatīvā Pore-Diminish formula stiprina kolagēna šķiedras un ievērojami samazina poras. Spāņu apelsīna ekstrakta un antibakteriālo aģentu (biotīns, diždadža ekstrakts, cinks) komplekss mazina aknes radītos ādas bojājumus. Izlīdzina ādas toni un noslēpj nepilnības, neradot maskas efektu. Krēma vieglā konsistence nerada smaguma sajūtu uz ādas un nenosprosto poras, ļaujot ādai brīvi elpot. UVA un UVB filtri nodrošina aizsardzību pret saules staru kaitīgo iedarbību.


Man patīk tonālā krēma konsistence - tas ir pabiezs, bet labi izlīdzinās un pieklājīgi nosedz ādu, tas nav smagnējs un, šķiet, poras neaizdambē. Tonālajam krēmam finišs ir matēts un gana dabisks.
Bet, diemžēl, to pilnvērtīgi nevaru lietot tieši tumšā toņa dēļ.

Komplekts matu augšanas stimulēšanai - H-STIMUPURIN šampūns un H-STIMULINUM balzāms.


Komplekts ir lielisks palīgs matu zudumu novēršanai, kas saistīts ar ģenētisku noslieci un hormonāliem (androgēnā alopēcija) vai ārējās vides faktoriem, kā arī ilgstošas medikamentu lietošanas, stresa, noguruma, vispārēja vājuma (piemēram, diētas) gadījumā vai pēc grūtniecības. To var lietot arī jutīgas galvas ādas gadījumā.

Gan šampūna, gan balzāma sastāvs ir līdzīgs - viens otru pastiprinošs. Lielākais trumpis ir divu aktīvo vielu kombinācija – Dabiskais Augšanas Faktors FGF un kofeīns, kas uzrāda zinātniski apstiprinātu efektivitāti matu zuduma novēršanai un, vienlaicīgi, arī matu augšanas stimulēšanai: īpašais komplekss aizkavē matu novecošanās procesus, pagarinot mata dzīves ilgumu un novēršot to priekšlaicīgu izkrišanu. Šīs sastāvdaļas darbojas šūnu līmenī, aktivizējot par jaunu matu augšanu atbildīgos gēnus. Tie veicina mikrocirkulāciju un atbilstošu skābekļa piegādi matu folikuliem, tādējādi stiprinot matu folikulu dzīvības procesus, lai veicinātu matu dabisko augšanu un pagarinātu to dzīves ilgumu (anagēnā fāze). Kofeīns novērš ģenētiski noteikto plikpaurainību, neitralizējot hormonus (androgēni, DHT), kas atbildīgi par matu pavājināšanos un priekšlaicīgu izkrišanu. Rūpīgi izvēlētās sastāvdaļas – vitamīns PP (niacīns), D-pantenols un biotīns, nomierina un atjauno galvas ādas fizioloģisko līdzsvaru, stiprina matu struktūru un atjauno matu dabisko apjomu. Šampūna pH ir līdzīgs ādas pH līmenim.

Kā vienmēr - šampūnu vērtēju pēc pāris faktoriem, lai labi mazgā, forši saputojas, nesapinkā matus un nepadara tos sausus. Šampūns ir teicams - tas lieliski saputojas, labi izmazgā matus un padara tos mīkstus. Pie tam - tas nesatur silikonu. Lai iegūtu maksimālo efektu - ražotājs iesaka matus mazgāt katru dienu vai vismaz 3 reizes nedēļā, mazgājot, to paturot 2-3 minūtes matos. Protams, lai pastiprinātu efektu - ieteicams lietot komplektā ar balzāmu.


Arī balzāms ir riktīgi foršs - tas nogludina matus, tos padara spīdīgus un manāmi stiprina. Balzāms nepadara matus smagus, tie kļūst vieglāk ķemmējami, tādēļ tie arī mazāk izkrīt. Lai gan komplekts nav lietots nemaz tik ilgi (kāds mēnesis), jau esmu pamanījusi, ka mani mati izkrīt ievērojami mazāk un tie arī lūzt krietni mazāk. Nav jau tā, ka man tagad būt krietni biezāki mati vai par n-tajiem cm garāki - bet pirmās pazīmes ir: tie ir viegli ķemmējami, ķemmē izkritušo matu ir krietni mazāk, tie ir spēcīgāki, nelūzt un, tas nozīmē, ka pēc kāda ilgāka laika (droši vien pus gada), tie būs gan garāki, gan biezāki. Man patīk!

Pie pasūtījuma atradu arī pāris paraudziņus - sīkums, bet patīkami :)


Pharmaceris kosmētiku meklē aptiekās, lielākā izvēle ir tieši Euroaptieka aptieku tīklā (tur ir pieejams pilns produktu klāsts), bet esmu manījusi gan Apotheka un Internetaptiekā, gan arī Saules aptiekā. Varbūt ir vēl kaut kur - neatradu.

Cenas:
Attīrošās putas ~ 15 EUR
Sebo-normalizējošs preperāts ~30 EUR
Matējošs šķidrais tonālais krēms ~20 EUR
Šampūns ~ 17 EUR
Balzāms ~ 17 EUR

Un skatos - tieši šobrīd daudzkur ir pieklājīgas atlaides.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru