13 marts, 2019

ESSENCE 2019. gada pavasara/vasaras jaunumi

Beidzot pirmās pavasara vēsmas ir klāt. Šoreiz man pavasaris sākas ar jauno kolekciju apzināšanu un tieši Essence 2019. gada pavasara/vasaras jaunumiem.


Ar jauno update essence kārtējo reizi piedāvā košus, krāsainus un lieliskus skaistuma produktus. „you better work” produktu klāsts piedāvā ilgnoturīgus produktus aktīvam dzīves stilam un nevainojamam tēlam. Ar acu ēnu toņiem City paletēs dāmas varēs izveidot gan urbānus, gan naturālus, gan košus un akcentētus tēlus. Savukārt nagu laku sapņi tiks piepildīti ar jaunajām “shine last & go! nagu lakām”.

You better work kosmētikas sērija.


Tā ir ūdensnoturīga kosmētika, kas īpaši piemērota sportiskajām aktivitātēm. Tā izturēs sviedrus, slodzi un pieskārienus. Meikaps būs lielisks visas dienas garumā.

No šīs sērijas pamēģināju trīs - tonēto dienas krēmu, tušu apjomam un fiksatoru.

you better work! tonētais dienas krēms. Tas ir tonēts un viegli mitrinošs krēms ar matējošu efektu. Preicājos par UV aizsardzību. AMnā gadījumā tas ir tonī 10 light. Lieliski piemērots manai ādai.

you better work! skropstu tuša. Pateicoties īpašajai formulai, skropstu tuša var izturēt pat īpaši aktīvu sporta nodarbību. Tā lieliski klājas, ātru nožūst, nesmērējas, neizplūst pat smagā treniņā. Šis man ir baigi labi koncertos un riktīgi slapjajos treniņos.

you better work! fiksējošais sprejs. Fiksējoša spreja formula ir izstrādāta, lai make-up paliktu uz vietas īpaši aktīvas fiziskās aktivitātes laikā. Tas nodrošina matētu efektu un svaigu sajūtu. Fiksators nav smagnējs, nesacietē un nepadara ādu par masku. Tas viegli, bet efektīvi nofiksē kosmētiku un notur to savās vietās. Šādus produktus esmu iecienījusi un šis svarīgākajos brīžos ir labs palīgs. Papildus bonuss par mazo tilpumu - nav jāstaipa līdzi tās milzīgās burkas.

Mani FAVORĪTI! CITY acu ēnu paletes.

Acu ēnu paletes ir pasaules modes galvaspilsētu iedvesmotas, acu ēnu tekstūra atspoguļo atbilstošu galvaspilsētas dzīves veidu.


G’Day Sydney ir acu ēnu palete zemes toņos un ar metāliskiem efektiem.



Hello New York piedāvā toņus sākot ar pelēkiem līdz pat gaiši violetiem, daļēji ar mirdzošiem efektiem.

Acu ēnām toņi ir forši, tie ir pigmentēti un izteiksmīgi. Klājas labi, pludinās gana viegli. Ļoti patīk izvēlētās paletes - vēsie un mirdzošie Ņujorkas pilsētas gaismu iedvesmotie toņi un siltie Sidnejas dabas, saules un okeāna vēstošie toņi. Ah, tik skaisti. Ļoti laba izvēle.

FAVORĪTI!!! shine last & go! gēla nagu lakas.


Šīs lakas ir īsts glābiņš. Laka nožūst principā 2 minūšu laikā. PILNĪBĀ!!!! Uz maniem nagiem pietiek ar 2 kārtām, toņi ir gana pigmentēti, klājums labs. Noturība ir ok - uz maniem nagiem nekas neturas. Tā kā ir ok. Bet tā nožūšana - tas ir kaut kas fantastisks. Tā laka tiešām nožūst. Tu vari kaut traukus mazgāt. Vīrs nevarēja saprast kas noticis - kāpēc esmu atsākusi lakot nagus :D

Pavasara/vasaras jaunumos ir arī pāris atsevišķi produkti.

Viens no tiem ir #insta perfect šķidrais izgaismotājs


#insta perfect šķidrie izgaismotāji ir populārā #insta perfect liquid make-up produktu klāsta papildinājums. Dabiskam visas sejas spīdumam jāpievieno dažus gaismu atstarojošus pilienus tonālajam krēmam. Vai ar to var izgaismot noteiktas sejas zonas: vaigus, degunu, zem uzacīm, tādējādi akcentējot vaibstus un piešķirot mirdzumu. Pieklājīgs izgaismotājs. Finišs ir dabisks - viegls un maigs mirdzums. Tas labi pludinās, nesaveļas un nepaliek plankumos. Laba izvēle.

the dip acu laineris.

 

Galvenais lainera trumpis ir tā cietais aplikatora gals, kas ļauj viegli un precīzi to uzklāt, un veidot ideālu līniju uz plakstiņa. Līdz ar to - tas ir arī lielisks veidojot zīmējumus uz plakstiņiem un ne tikai. Noturība ir pieklājīga, tas neizplūst, nesmērējas un nenodziest dienas gaitā. Noņemt visvieglāk ir ar noņēmēju uz eļļas bāzes.

Jaunumus meklē veikalos Drogas.

Cenas:
Tonējošais krēms - 4,29 EUR
Tuša - 3,39 EUR
Fiksators - 3,39 EUR
Paletes - 7,79 EUR (katra)
Nagu lakas - 1,79 EUR (katra)
Izgaismotājs - 3,99 EUR
Laineris - 2,79 EUR


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru