20 marts, 2019

Jaunums! Annemarie Börlind anti-ageing roku krēms

Annemarie Börlind kosmētikas klāstam ir pievienojies jaunums - Anti-ageing roku krēms ar pretnovecošanās iedarbību.
Un vai zināt, ka tieši roku āda ir tā, kas ikdienā cieš visvairāk? Tā noveco visātrāk un ir pakļauta vislielākajam stresam.
Ikdienas darbi un mikrotraumiņas, mājas uzkopšana, sadzīves ķīmija, karstā ūdens ietekme, skarbie laikapstākļi (sals, vējš), UV starojuma ietekme, u.c. faktori izsauc roku ādas priekšlaicīgu novecošanos. Lai to novērstu, roku āda ir īpaši jākopj, jāsaudzē un jālutina. Talkā nāk Annemarie Börlind jaunais anti-ageing roku krēms.


Krēms bagātināts ar balto jūras pankrationa ekstraktu un vitamīnu C, dažādām bagātīgām augu eļļām (jojbas, kukurūzas, saulespuķu, u.c.) un Šī sviestu, kā arī acai ziedu vasku un E vitamīnu. Sastāvs tiešām ir bagātīgs, un tas atspoguļojas arī tekstūrā.


Baltais jūras pankrationa ekstrakts kopā ar C vitamīnu novērš hiperpigmentāciju un nodrošina optimālu kopšanu. Vitamīnam C piemīt anti-oksidatīvas īpašības un tas palielina ādas elastību. Hohobas eļļa un šī sviests aizsargā un baro roku ādu, padarot to mīkstu un zīdainu.


Mana roku āda ir tiešām prasīga, regulāra un bieža roku mazgāšana un ziemas nesaudzīgie laikapstākļi manu roku ādu ir padarījuši sausu un jūtīgu. Tādēļ, dienas laikā regulāri atjaunoju roku komfortu, izvēloties maksimāli kopjošu un, vēlams, dabīgu produktu. Tādēļ šis Annemarie Börlind anti-ageing roku krēms ir win-win.
Roku krēmam ir ļoti bagātīga, bet maiga tekstūra, tas perfekti klājas un teicami mitrina, baro, nomierina un atjauno roku ādu. Tas nogludina sausu un sasprēgājušu ādu un veldzē savilktu, un pat apsārtušu ādu. Tas ir lielisks - tas manāmi uzlabo roku ādas komfortu un tam ir ne tikai tūlītēja iedarbība, bet komforts saglabājas ilgstoši, pat pēc pirmajām mazgāšanas reizēm.
Man tiešām patīk krēma īpašības, smarža, ērtais un ietilpīgais iepakojums. Vienīgais par ko es varētu piesieties - uzsūkšanās. Krēms nav no tiem, kas uzsūcas zibenīgi - vislabāk to izvēlēties tajos mirkļos, kad ir lieka minūte, lai nogaidītu un vienkārši izbaudītu krēma tekstūru. Toties cik forša ir sajūta pēc brīža - rokas ir zīdaini maigas, āda nomierināta.

Mans FAVORĪTS!!!

Annemarie Börlind kosmētiku meklē Lavandas eko veikalos.
Cena: 19,90 EUR | 75 ml


Lai skaisti!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru