12 aprīlis, 2019

Lanaform minidermabrazācijas ierīce sejas ādas kopšanai

Pēdējā laikā esmu kļuvusi par gadžetu cilvēku - man patīk ierīces, kas atvieglo manus ikdienas higiēnas un ādas kopšanas rituālus. Manas vannas istabas izlietnes mala jau aizaugusi ar elektroniskajām iekārtām un dažādām ierīcēm. Šodien par pēdējo jaunpienācēju - Lanaform minidermabrazācijas ierīci sejas ādas kopšanai no Hairfree.lt.


Vispār Lanaform ir diezgan populārs Beļģu veselības un skaistumkopšanas ierīču un palīgrīku ražotājs. Klāsts ir plašs - preces tievēšanai, masāžai un relaksācijai, veselībai, skaistumkopšanai u.c. Produktu klāsts neiedomājami milzīgs - bet mani uzrunāja viens - Lanaform minidermabrazācijas ierīce sejas ādas kopšanai.


Lanaform minidermabrazācijas sejas tīrīšanas ierīce darbojas ar dermabrāzijas tehnoloģiju, ko nodrošina trīs abrazīvas galviņas uz safīra bāzes un vakuums, kas burtiski iesūc ādu. Safīra pārklājums noņem mirušo ādu, samazinot ādas novecošanās procesus. Dermabrazācija uzlabo ādas vispārējo izskatu, padarot to gludāku, jaunāku un mīkstāku. Lanaform Minidermabrasion lobošā funkcija samazina ādas nepilnības, izlīdzinot grumbas un smalkās krunciņas, tumšos plankumus, melnos punktus un noguruma pazīmes. Āda izskatās veselīgāka, elastīgāka un ap acīm gaišāka jau pēc pirmās lietošanas reizes.


Minidermabrazācijas ierīcei ir trīs abrazīvās galviņas dažādu ķermeņa daļu apstrādei, kā arī trīs dažādi jaudas līmeņi, kas nodrošina mazāku vai intensīvāku vakuuma līmeni.


Komplektā ietilpst pavisam mazā galviņa jūtīgo zonu apstrādei un arī smalkākajām zonām (piemēram, deguns), vidējā ir raupjāka un paredzēta taukainas ādas kopšanai, savukārt pēdējā ir mazliet lielāka, bet maigāka, kas būs piemērota normālai ādai.
Uzgaļus kombinējot ar vakuuma jaudu - var piemeklēt sev atbilstošāko režīmu. Es esmu izvēlējusies pašu lielāko galviņu (normālai ādai) un lielāko vakuuma jaudu. Degunam izmantoju mazāko galviņu, lai nodrošinātu nepieciešamo saķeri.


Minidermabrazācijas iekārtas lietošana ir vienkārša - abrazīvā safīra galviņa veic eksfoliāciju, savukārt ierīci ieslēdzot tajā veidojas vakuums, kas pastiprina eksfoliāciju un veic dziļu audu masāžu nodrošinot mikrocirkulāciju un uzlabojot ādas atjaunošanās procesus. Idejiski - tāds maziņš putekļu sūcējs, kas pie viena arī noskrubē atmirušās šūniņas.
Ierīci ieslēdz nedaudz paturot on/off pogu (ar šo pašu pogu arī regulē intensitāti), attiecīgi to izslēdz ar šo pašu pogu. Ierīcē spēcīgi sūc gaisu un veicot dermabrazāciju to pieliek pie ādas tā, lai būtu ciešs kontakts un veidotos vakuums un āda tiktu nedaudz iesūkta ierīcē (ja zini, kas ir bankas - tad darbības princips līdzīgs). Attiecīgi šādā ciešā kontaktā ar ierīci braukā pa masāžas līnijām (no sejas centra uz ārpusi). Mazais putekļu sūcējs vienlaicīgi noskrubē ādas virskārtu un iekustina dziļākos audus.

Rezultāts ir pamanāms - pēc pāris nedēļu lietošanas ir ievērojami uzlabojies ādas tonis, āda kļuvusi tvirtāka, gludāka. Poras kļuvušas nedaudz smalkākas, bet ievērojami tīrākas.

Ieteicamā lietošana:
1 reizi nedēļā normālai, sausai ādai; 2 reizes - taukainai ādai.
Masāžu veic ~15 minūtes sejai un kaklam, un 5 minūtes dekoltē zonai.

Ražotājs ierīci rekomendē lietot šādā secībā, virzot to pa masāžas līnijām.


Kopumā man ierīce ļoti patīk, jo mans mērķis ir ilgstošs rezultāts tieši poru samazināšanas jautājumā un pie viena izlīdzināt sīkos aknes radītos pigmentācijas plankumiņus uz vaigiem. Uz savām porām esmu ieciklējusies, tāpēc ļoti pievēršu uzmanību tieši T-zonas kopšanai un vispārējai stāvokļa uzlabošanai.

Jautāsiet, vai šāda ierīce ir absolūta nepieciešamība ikvienam? Drīzāk nē - bet tā noteikti noderēs specifiskos gadījumos (teiksim padziļinātai ādas kopšanai pēc aknes, novecojušai ādas tvirtuma uzlabošanai un sejas ovāla atjaunošanai, u.c.), padziļinātai ādas košanai un tiem, kam patīk uzturēt salona cienīgu inventāru mājās (piemēram, man). Vienīgi, kā vienmēr, ilgstošam un paliekošam efektam ierīce ir jālieto regulāri. Savādāk jēga maza un zemē izmesta nauda.

Ierīci meklē hairfree.lt interneta veikalā.

Cena 99,00 EUR
 

Lai pavasarīgi un skaisti!

2 komentāri:

  1. Kā tev šķiet, vai šis varētu kaut kādā veidā aizstāt sejas fitnesu? (nezinu kāpēc tāds jautājums, skatos uz tām līnijām un tā) Un vai tu esi mēģinājusi sejas fitnesu?

    AtbildētDzēst
  2. Sveika! Zinu, kas ir sejas fitness, par šo tēmu esmu diezgan daudz interesējusies. Esmu drusciņ mājas apstākļos kaut ko pamēģinājusi, bet man pietrūkst pacietības.

    Bet runājot par ierīci - jautājums ir kāds ir mērķis. ja ir vēlme izlīdzināt krunciņas un uzlabot ādas elastību, tad ierīce var būt lielisks palīgs. Ja runājam par muskuļu atslābumu (dubultzods, nokarenie plakstiņi, nošļukuši vaigi utt.), tad nekas cits neatliks, ka ķerties klāt fitnesam, jo tas strādā ar muskuļiem, bet ierīce ar audiem salīdzinoši virsējā slānī.

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru