31 jūlijs, 2019

Silk'n Infinity fotoepilators plusi, mīnusi un rezultāti

Esmu trīs  mēnešu garumā lietojusi Silk'n Infinity fotoepilatoru un nu esmu gatava padalīties ar savu pieredzi.


Dažas tehniskas nianses.

Fotoepilators strādā ar gaismas un galvaniskās enerģijas impulsu - eHPL™ tehnoloģija izmanto galvanisko un optisko enerģiju kombināciju. Šī mijiedarbība ļauj likvidēt matus efektīvāk, jo tā atver ādas poras un ļauj gaismas impulsiem optimāli nokļūt līdz matu folikuliem.
Fotoepilatoram ir 5 intensitātes režīmi - iespējams izvēlēties katram ādas tipam piemērotāko. Lietojot Silk'n Infinity pirmo reizi, tiek rekomendēts izmantot 1 enerģijas līmeni (viszemāko). Ja nav novērojams nekāds diskomforts vai ādas reakcijas, intensitāti var palielināt. Jo augstāks enerģijas līmenis, jo efektīvāka fotoepilācijas procedūra.


Fotoepilators var darboties divos režīmos - pulsācijas režīmā, kas ir ērts nelieliem laukumiem un augstai intensitātei (ierīce tiek pārvietota paceļot un poga, lai emitētu enerģijas lādiņu, ik reizi tiek nospiesta manuāli) vai slīdošā - bīdīšanas režīmā, kas ir ērts lielu laukumu ātrai apstrādei, pie zemākas darbības intensitātes (turot pogu nospiestu, ierīce pati ik pēc 1-2 sekundēm (atkarībā no izvēlētās intensitātes) ražo impulsu).


Interesanti, ka fotoepilators ir aprīkots ar vairākiem moderniem aizsargelementiem. Piemēram, viens no tiem ir drošības sensors, kas novietots ap fotoepilatora gaismas elementu un, kas ļauj ierīcei strādāt tikai tad, ja sensors cieši pieguļ ādai - tas paredzēts, lai izvairītos no gaismas impulsu ietekmes uz acu veselību.


Otrs aizsargmehānisms ir elektrodi - viens no tiem ir jau minētais aizsargelements ap gaismas impulsa devēju un otrs metāliska plāksne zem ierīces. Galvaniskā enerģija tiek ražota tikai tas, ja ir kontakts ar abiem elektrodiem (respektīvi, ja abiem elektrodiem ir kontakts ar ādu). Arī šis ir pamatā, lai aizsargātu acis un nebūtu pēkšņs gaismas impulss pētot ierīci.


Nu ķeršos pie lietošanas.


Lai droši varētu apstrādāt attiecīgās ķermeņa zonas, pirms tam tās ir jānoskuj. ādai jābūt tīrai un sausai, tā nedrīkst būt pakļauta intensīvai saulei pēdējās 14 dienas. Principā sauļošanās sezona nav pati draudzīgākā fotoepilatora apstrādei, bet tā kā es dodoties saulē neaizmirstu par SPF 50+, tad mana āda nav iesauļota un fotoepilatoru lietoju droši.


Fotoepilatoru lietoju pēc šādas shēmas - pirmajā lietošanas reizē 1 enerģijas līmenis, pārbaudot, ka viss labi, āda nereaģē, nepatīkamu sajūtu nav. Otrajā reizē 3 enerģijas līmeni, atkal jau noskaidrojot, ka viss ir labi. Trešajā palielināju intensitāti uz 4 enerģijas līmeni un visas pārējās reizes matiņus esmu apstrādājusi ar 5 enerģijas līmeni.
Manai ādai panesība laba - nekādu blakusparādību vai nepatīkamu sajūtu nav.

Kopā ar fotoepilatoru var lietot ražotāja aplikāciju. Aplikācija ir ērta - tā uzskaita izdarītos zibšņus, pielietoto enerģijas līmeni, atzīmē datumu, kad veikta procedūra un kad gaidāma nākamā, pienākot nākamai procedūras dienai - par to arī atgādina.


Pēc apstrādes ādu palutinu ar alvejas želeju, lai nebūtu lieki kairinājumi un āda būtu pilnīgā komfortā.


Kopumā procedūra aizņem 15-20 minūtes. Apstrādāju paduses, bikini un kāja visā garumā. Bikini un padusēm izmantoju pulsāciajs režīmu, kad pati diktēju apstrādes ātrumu. Savukārt kājām - bīdīšanas režīmu, kad impulss rodas automātiski (1-2 sekunžu laikā, atkarībā  no izvēlētā enerģijas līmeņa). Kājas ir pašas garlaicīgākās - viena impulsa apstrādes zona ir salīdzinoši neliela (3 cm2) un ir nepieciešams ļoti daudz impulsi. Varētu būt kaut kas ap 350 - abām kājām visā garumā. Bet kopumā viss ir ērti, vienkārši, saprotami.



Rezultāti.

Nepilnu trīs mēnešu laikā ir bijušas septiņas matiņu apstrādes procedūras. Kopumā varu teikt, ka neesmu tik apmierināta, kā sākumā gaidīju, jo matiņi pavisam pazuduši nav. Tie aug krietni lēnāk. Kājas varu skūt reizi pusotrā - divās nedēļās. Paduses un bikini reizi nedēļā. Kas, protams, nav slikts rādītājs, jo ar parasto epilatoru matiņi arī bija jāapstrādā reizi nedēļā. Laikam gaidīju, ka pēc diviem mēnešiem matiņu nebūs vispār.
Ražotājs sola, ka ilglaicīgs efekts bez matiņiem tiek sasniegts pēc 18-24 mēnešu fotoepilatora lietošanas.
Kopumā gan varu teikt, ka šis ir ērtāks un krietni nesāpīgāks pasākums. Āda izskatās labi, tā ir gluda, matiņi neieaug, man sarkani punkti nemetās. Viss ir gluds, smuks. Ādas stāvoklis ļoti labs.
Mīnuss - starp procedūrām nav vēlama sauļošanās.


Es noteikti neapstāšos un turpināšu iesākto, jo tiešām gribu sasniegt maksimālo efektu - ilgstošu brīvību no matiņiem.

Silk'n Infinity fotoepilatoru meklē Hairfree.lt

Cena - 199 EUR

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru