10 aprīlis, 2016

MakeUp Eraser kosmētikas noņemšanai

Čau, mīļie!

Gan jau esat manījuši, ka kosmētikas pasaulē milzīgu popularitātes vilni guvusi salīdzinoši nesen, ASV radītā kosmētikas noņemšanas drāniņa - MakeUp Eraser. Lai gan tā radīta jau 2012.gadā, līdz mūsu veikalu plauktiem tā tikusi tikai šogad. Un domāju, ka tā iekaros daudzas sirdis.


MakeUp Eraser ir pieejams divās krāsās - sievišķīgi rozā un praktiski melnā. Manā īpašumā ir sievišķīgā - rozā.
Drāniņa ir veidota no 100% poliestera šķiedras, bet lai tas jūs nebiedē - tā ir ļoti, ļoti mīksta un maiga. To lietojot mana sejas āda nevienā mirklī nav izjutusi diskomfortu vai kādu alerģisku reakciju.
Jāsaka, ka drāniņa ir diezgan liela un lietošanai ļoti ērta.


Drāniņas vienā pusē šķiedra ir īsa - ar šo pusi paredzēts noņemt kosmētiku, tad drāniņu var pagriezt otrādāk, lai ādu viegli noskrubētu ar pusi, kurā šķiedra ir garāka.


Lietošana ir vienkārša - drāniņu samitrina siltā ūdenī (nospiežot lieko mitrumu), un maigām apļveida kustībām noņem kosmētiku.
Ražotājs atzīmējis, ka drāniņa tiek galā ar visa veida kosmētiku - arī ūdensnoturīgo. Es ikdienā esmu pārliecinājusies, ka drāniņai pilns make-up nav šķērslis. Tā bez lielām grūtībām noņem tonālo krēmu, acu ēnas, noturīgas lūpu krāsas un maigi notīra tušu. Neesmu gan izmēģinājusi neko no ūdensnoturīgās kosmētikas, jo gluži vienkārši tādu ikdienā nelietoju. 
Kad kosmētika noņemta, drāniņu jāizmazgā - to droši var mazgāt veļasmašīnā, vai ar rokām. Uz iepakojuma atzīmēts, ka drāniņa kalpo 1000 mazgāšanas reizēm - lietojot un mazgājot katru dienu tie būs teju 3 gadi. Nav slikti.

Man MakeUp Eraser ļoti patīk, vienīgi varētu vēlēties 7 tādus - katrai dienai savu, jo esmu slinka uz mazgāšanu, bet veļas mašīnu katru dienu nedarbinu :D
Pēc gandrīz mēneša ilgas lietošanas (tiešām teju ik dienas) - drāniņa izskatās kā jauna: nav ne kosmētikas traipu, ne izbalēšanas pazīmju, ne kādu citu nolietošanās pazīmju.
Ja vēl šaubies - es saku - jāņem ciet :)

Drāniņa nopērkama veikalos Douglas.
Cena - 24,99 EUR.
Bet, uzskatu, ka ir to vērts, ja rēķina, ka nevajag ne vates plāksnītes, ne attīrošos līdzekļus.

Te neliels video ieskats: drāniņa darbībā. Novērtējiet paši :)


Mans otrais video (pirmais ir šeit).
Priecāšos dzirdēt viedokļus par video - ir vērts turpināt attīstīt arī šāda formāta atsauksmes? Vai palikt pie mana ierastā formāta? 

Bučas!

4 komentāri:

  1. man patīk video, bet, manuprāt, rakstisks blogs dod iespēju ātrāk iepazīties ar svarīgākajiem aspektiem :)
    drāniņa ir forša:) ar ko Tu viņu mazgā? ar parastajām ziepēm?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar tiem video arī tā 50:50. Darbā parasti lasot blogus - ja ir kāds video - nemaz neveru vaļā, jo nav skaņas (pareizāk sakot neslēdzu skaņu, lai nebiedētu kolēģi). Tāpēc man ir interesanti - kā ir citiem, lasot blogu. PAtīk video formāts vai tomēr fiksi pārskrien bildēm un tekstam un ko tur vēl ar vido ņemties :D
      Tā kā paldies par viedokli :)
      Par drāniņu - es to ikdienā mazgāju ar savām sejas ziepēm :) - Kaut kur jau tās ir jāliek. Ja veļas mašīnā - tad kopā ar krāsaino veļu un parasto šķidro mazgāšanas līdzekli.

      Dzēst
  2. juhuuu vel viena lupatiņa :D Man patīk abi formāti :)

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru