03 maijs, 2016

Dove klasiskas vērtības un jaunumi

Jau krietnu laiku Dove ir kļuvis par neatņemamu manas vannasistabas biedru - jo īpaši smaržīgās dušas želejas. Kā beidzas kāda no esošajām želejām - vienmēr acis metu tiešu uz Dove plauktiņu un izvēlos kādu jaunu un vēl neizmēģinātu smaržu, jo ar Dove kļūdīties nav iespējams :D
Kad šogad parādījās jaunā barojošā dušas želeja - pie sevis nodomāju - diez ko vēl var jaunu izdomāt šajā lauciņā. Bet izrādās ka var.


Kā jau nojautāt - galvenajā lomā šodien ir jaunā Dove barojošā dušas želeja ar saldā krēma un peoniju aromātu, kuras sastāvā ir NutriumMoisture™ tehnoloģija, kas garantē mīkstāku un maigāku ādu jau pēc pirmās mazgāšanās reizes. Ja vēl šī vēl nav izmēģināta - noteikti iesaku :)

Kā jau visas Dove dušas želejas - arī šī ir maiga, labi saputojas un labi attīra ādu. Tomēr tā atšķiras no citām - tā ir bieza kā krējums un saputojoties rada stingras, krēmīgas, bagātīgas un sievišķīgi aromātiskas putas. Pēc dušas āda ir maiga un zīdaina. Es ar visām maņām izbaudu katru dušošanās reizi.

Jaunumu plauktiņā arī Dove klasiskās vērtības - krēmīgās ziepes, par kurām esmu sajūsmā vienmēr.
Nezinu vai esmu stāstījusi - bet tieši Dove ziepes (kā vienu daļiņu no arsenāla) man sen, sen atpakaļ ieteica dermatologs, kad cīnījos ar kaut kādu mistisku alerģiju uz plaukstām. Nu jau n-tie gadi problēma kā aizmirsta, bet joprojām šīs ziepes ieņem nozīmīgu vietu manā dušas plauktiņā.

Un vēl viena klasiska vērtība smaržīgo produktu cienītājiem - roku krēms. Šoreiz krēms, kas bagātināts ar šī sviestu un spēcīgu, saldu vaniļas aromātu.
Roku krēms ir labs ikdienas lietošanai - tas uzsūcas ātri (varbūt ne gluži zibenīgi, bet pietiekami fiksi), neatstāj taukainu plēvītes sajūtu un  padara ādu maigu. Un kas man svarīgi - krēmam ir ļoti ērts iepakojums.


Cenas (bez atlaidēm):
Dušas želeja: 3,39 EUR
Ziepes: 0,99 EUR
Roku krēms: 2,55 EUR

Vai ir mēģināta jaunā dušas želeja?

4 komentāri:

  1. Man tik ļoooti patīk šīs želejas smarža. Būs vien jādodas uz veikalu pēc jauna iepakojuma, jo vakar piebeidzu esošo :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu - želeja ir superīga. Ne vien smarža, bet konsistence, putas - viss. Ideāla :D

      Dzēst
  2. Dove tiešām ir klasika ar mānās mājās, bet visvairāk ir iecienītas tieši dušas želeja ne ziepes, jo diemžēl tās nenormāli sausina roka pat ar visu to, ka super krēmīgas. Ja dienas laikā rokas tiek mazgātas ļoti bieži, vakarā ir sajūta, ka rokas ir smilšpapīrs :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ka Tu tā saki - sāku vilkt kopā galus un tā vispār varētu būt. Man vienu brīdi bija nenormāli sausas rokas - nevarēju saprast no kā. Sāku jau vainot vienu jaunu roku krēmu - bet ka tik nav kāds cits te vainīgs.

      Dzēst

Ievadiet komentāru