21 maijs, 2016

Dzintars dekoratīvā kosmētika

Iepriekš jau esmu stāstījusi, ka man liels prieks par Dzintars ražoto kosmētiku. Ja vēl dažus gadus atpakaļ man šķita - nu ko tad Dzintars vairāk par slaveno lūpu balzāmu vēl var parādīt. Tad šodien - šis tas no Dzintars ir iekļuvis manu mīluļu plauktiņā.
Tā, lūk, soli pa solim, iepazīstu arī Dzintars dekoratīvo kosmētiku.
Bet jautājums - kā vienmēr - ir viens. Vai ir vērts?


Šobrīd manās rokās stāv šie mazulīši - jaunās Actual līnijas lūpu krāsas #53 Burgundijas plūme un #55 Burgundijas bordo, kā arī trīs acu ēnu toņi #1 vara spīdums, #4 zelta mirdzums un #5 sudraba mirdzums (šie gan nebūs jaunumi).



Sākšu ar lūpu krāsām. Neveikli sanācis, ka sākotnēji tās tika prezentētas (skatos - arī oficiālajā mājas lapā), kā matētās lūpu krāsas. Bet nu par matētām tās gluži nenosauksi. Pilnīgas standarta lūpu krāsas - ne matētas, ne kādas super glancētas.

Ja interesē šie jaunumi - plauktiņos jāmeklē šīs divas #53 Burgundijas plūme un #55 Burgundijas bordo. Toņi atšķiras pavisam nedaudz #53 Burgundijas plūme ir sarkans tonis ar violetu apakštoni, savukārt #55 Burgundijas bordo ir sarkanā vīna tonī. Zemāk ir parādīti abi toņi uz ādas.
Ja runājam par pašām lūpu krāsām - tās ir ļoti pigmentētas, krēmīgas, tās klājas viegli un noturība ir laba. Patīkami ir lasīt to saturu - jo lūpu krāsas satur dabisku vasku, eļļu, ekstraktu un vitamīnu kompleksu, kas nodrošina lūpām mitrināšanu un barošanu. Tāpat tās satur saules aizsargfiltrus. Tiesa gan lasot šādu informāciju - man automātiski prasās norādīt SPF skaitli vai kādu citu aizsardzības rādītāju. Vēl jāpiebilst, ka lūpu krāsām ir forša konču smarža (ražotājs saka - augļu un karameļu aromāts).
Toņi ir tiešām skaisti, bet būtu forši, ja tie tiešām būtu matēti.

Kā jau minēju - vēl ir trīs birstošo acu ēnu toņi #1 vara spīdums, #4 zelta mirdzums un #5 sudraba mirdzums no Be trendy sērijas.
Te gan man ir maza vilšanās - ja #1 vara spīdums ir skaists, pigmentēts, piesātināts tonis, kas labi klājas un nebirst, tad abi pārējie nekam vairāk kā gliteriem neder. Toņi noteikti ir mēģināšanas vērti, tikai es iesaku izvēlēties pigmentētos.

Kā jau minēju - vara tonis ir tieši tāds, kāds izskatās pulēts varš - ļoti skaists, pigmentēts un izteiksmīgs tonis. Šīs ēnas ir mazliet krēmīgas tomēr birstošas. Tās ir gana viegli paņemt ar otiņu vai pirkstiem un tās klājas teicami. Jāsaka gan, ka iepakojums varētu būt ērtāks un iestrādātie caurumiņi - aizsedzami. Iepakojums ir aizskrūvējams, taču zem vāciņa ir brīva telpa un ēnas pa mazajiem caurumiņiem var brīvi pārvietoties, ja trauciņš tiek sagāzts vai pakratīts. Kādreiz atverot var sanākt ēnas ne tikai uz acīm, bet arī grīdas. Tas tā - pārdomas par iepakojumu.

Un tad nāk mana vilšanās ar toņiem #4 zelta mirdzums un #5 sudraba mirdzums. Es teikšu - tie ir pūderīgi un birstoši, kurus var klāt vienīgi pa virsu vai nu jau esošam grimam, lai radītu mirdzošus akcentus, vai likt kārtīgā slānī kā gliterus kādam īpašam make-up. Bet jāņem vērā, ka toņi sastāv tikai no mirdzumiņiem, un diezgan lieliem, bez jebkāda bāzes toņa - ja labi ieskatās swatch uz rokas - var apmēram saprast kādi tie izskatās. Jāsaka - tie birst un arī klājas diezgan grūti un neprognozējami (es teiktu - ēnu bāze zem tiem ir kā minimums). Man konkrēti šos divus nebūs īsti kur pielietot, jo ar mirdzumiem neaizraujos - ja nu vienīgi kādam ļoti krāšņam gadu mijas make-up.

Te nu arī esam tikuši līdz tam, kā toņi izskatās (bez jebkādām make-up bāzēm).

Īsumā - abas lūpu krāsas ir labas, toņi skaisti un pigmentēti, noturība laba. No acu ēnām - skaistais un pigmentētais vara tonis ir mēģināšanas vērts. Bet gadījumā, ja nu gliteri ir tieši tas, ko meklē - tad var domāt arī par mirdzumiem.

Lūpu krāsām pilnā cena 10,97 EUR , ar atlaidēm - 4,39 EUR (nezinu gan vai vairs ir spēkā).
Acu ēnām pilnā cena 3,82 EUR, un šobrīd kā reiz 70% atlaide - un cena ir 1,15 EUR. Es teikšu, ka vara toņi ir jāņem, kamēr vēl i.


Varbūt ir mēģinātas jaunās lūpu krāsas vai kāds no acu ēnu toņiem? Vari padalīties, kurš tonis Tev šķiet veiksmīgs?

Brīnišķīgu dienu!

4 komentāri:

  1. Vara toni pirms vairākiem gadiem biju nopirkusi, bet beigās gan atdevu draudzenei, jo baigā noņemšanās bija - tonis patiesi skaists, bet ļoti bira.

    AtbildētDzēst
  2. Tas vara spīdums ir lielisks, ja pirms uzklāšanas lieto fiksējošu spreju vai acu pilienus lai saslapinātu otiņu :) Uz acīm izskatās perfekti, jo vairākus gadus jau atrodamas manā kolekcijā un pasākumos, kad vajag kaut ko vairāk kā parasti, šis spīdums ir izcils palīgs :)

    AtbildētDzēst
  3. Vienu lietu varu teikt, ka Dzintars lupu krasas ir vienkarshi idealas! Man jau atvilkne pilna tikai ar Dzintars lupu krasaam! Esmu izmeginajusi katru no savas kolekcijas un esmu tik parsteigta. Tiesham priecee, ka satur dabiskas vielas un SPF! Visas lupu krasas klajas vienmerigi un maigi, piesatinati tonji. Ipashi biju parsteigta par Dzintars Actual lupu krasu ko nesen iegadajos- ta noturiba ir vienreizeja,visas dienas garumaa,pat pec eshanas un dzershanas turejas uz lupaam un atnakusi majas biju parsteigta, ka tonis joprojam ir uz lupaam, ari tas priecee, ka delj noturibas lupas gan nepaliek sausas, ko reizem citas noturigas lupu krasas var izraisit.

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru