07 jūnijs, 2019

Bioderma jaunumi vasarai

Bioderma nupat pasauli iepazīstināja ar diviem vasarīgiem jaunumiem - saules aizsargkrēmiem sejai un ķermenim. Bioderma nebeidz apburt ar tekstūrām, aromātiem un lieliskām īpašībām. Un labumiem, ikgadēji, klāt arī saules aizsargkrēms manai princesei - jo Bioderma vienmēr ir laba izvēle.


Jaunumi ir patiesi lieliski - pirmais Latvijas tirgu sasniedza Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ - ar antioksidantiem bagātināts saules aizsargkrēms, kas paredzēts pigmentācijas plankumu un grumbiņu samazināšanai, un tam pavisam nesen pievienojās Photoderm Brume Solaire SPF 30 izsmidzināmai saule aizsarglīdzeklis, ar pēdējo arī sākšu.

Photoderm Brume Solaire SPF 30


Līdzeklim ir milzīgi daudz priekšrocību un plusu, tieši tādēļ tas ir tik foršs un parocīgs.
Saules aizsarglīdzeklis ir piemērots visiem ādas tipiem, pat visjutīgākajai ādai. Tas ideāli piemērots sportistiem un āra aktivitātēm - to var lietot gan uz mitras, gan sausas ādas. Pie tam ideāls vasarai, jo tam ir augsta ūdens noturība un pavisam jauka tekstūra. Tekstūra ir lieliski piemērota vīriešiem un lietošanai apmatojuma zonās - ideāli noklās jebkuru ķermeņa zonu. Viens produkts visai ģimenei - pieaugušajiem un bērniem pēc 3 gadu vecuma. Vairāk lasi bioderma.lv

Saules aizsarglīdzeklis ir SPF 30, kas nosaka augstu anti-UVB aizsardzību, tāpat tas satur anti-UVA aizsardzību, kas pastiprināta Cellular Bioprotection® patentēto kompleksu, kurš nodrošina šūnu iekšēju bioloģisku aizsardzību. Saules aizsarglīdzeklim ir jauka tekstūra - tas ir pilnīgi caurspīdīgs, ar mazliet eļļainu tekstūru, kas absorbējas un nožūstot ādai piešķir svaiguma sajūtu. Tas nav lipīgs, nav pārmērīgi taukains, viegls un patīkami vasarīgu aromātu. Visvairāk man patīk tieši līdzekļa formāts - tam ir multipozīciju izsmidzinātājs, kas nodrošina 360* nepārtrauktu izsmidzināšanu. Tas ir ļoti ērts, parocīgs un ātrs risinājums. Flakoniņam nav atsevišķs vāciņš - tas nobloķējas pagriežot korķīti. Nekur nekas neizpil, nepazūd, nesaķep. Perfekti!
Vēl runājot par formātu - flakoniņa izsmidzinātājs ir ļoti pārdomāts - tas uzklāj tādu kā migliņu uz ādas, ko nav nepieciešams izlīdzināt - nav jāķēpājas, jāmazgā rokas. Pšik, pšik un gatavs doties. Jaunums mani ļoti patīkami pārsteidza.



Photoderm SPOT-AGE SPF 50+


Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ ir ar antioksidantiem bagātināts saules aizsargkrēms, kas samazina pigmentācijas plankumus, grumbas un ādas tvirtuma zudumus.  Tam ir inovatīvs sastāvs , kas apvieno dermatologu atzītu trīs aktīvo vielu (C vitamīna, E vitamīna un Centella asiatica) spēku un saules aizsargfiltrus plaša spektra aizsardzībai (UV – redzamā gaisma – infrasarkanais starojums). Tādējādi šis saules aizsarglīdzeklis aizkavē fotonovecošanas redzamo pazīmju (pigmentācijas plankumu, grumbu, tvirtuma zuduma) parādīšanos un veicina to samazināšanos. Vairāk lasi bioderma.lv

Pat nezinu īsti no kura gala sākt - krēms ir lielisks. Tas ir bagāts antioksidantiem, tas mitrina un atjauno ādu. Tam ir lieliska tekstūra - viegla, pieskaroties matēta, želejkrēma tekstūra, kas lieliski klājas un uzsūcas, padarot ādu viegli matētu. Līdz ar to krēms ir teicams pamats dekoratīvajai kosmētikai. Krēms derēs jebkuram ādas tipam, jo ir ļoti viegls un patīkams, uz ādas praktiski nav jūtams. Toties lieliski aizsargā ādu, to mitrina un atjauno. To droši var lieto arī tad, ja redzamu problēmu nav, jo krēms aizsargā ādu un arī darbojas preventīvi - aizkavē fotonovecošanās procesus. No manas puses - lielākais bonuss tieši par superīgo tekstūru.


Photoderm KID SPF 50+


Šis man ir ikgadējs pirkums. Bet ja nu kāds vēl meklē savam mazulim piemērotāko saules aizsargkrēmu - šis ir viens no tiem, ko rekomendēju.

Pieniņam ir tiešām lieliskas īpašības - tam ir augsta aizsardzība pret UV starojumu - gan UVA, gan UVB un augsts saules aizsardzības faktors SPF 50+, hipoalerģisks un saudzīgs sastāvs, kas nodrošina to, ka tas ir piemērots bērniem no 1 gada vecuma. Pluss un mīnuss - pieniņam ir gaiši zila krāsa, kas nodrošina vienmērīgu pieniņa uzklāšanu. Krāsa izzūd neilgi pēc pieniņa uzklāšanas. Ir gan bijuši gadījumi, ka bērnam ir bail no tāda zila pieniņa, bet manā gadījumā iebildumu nav un mammai drošība, ka nekas nav palicis nenoklāts. Pieniņš ir paredzēts gan sejai, gan ķermenim - viens iepakojums visam ķermenim. Ideāli. Pieniņam ir gana viegla tekstūra, tomēr bagātīgi uzklāts tas kādu laiciņu ir lipīgs, kad uzsūcas un nožūst - viss ir perfekti. Pieniņš tas ir ūdensnoturīgs, lai gan tiek rekomendēts to atjaunot pēc peldēšanās.Vairāk lasi bioderma.lv.
Pie tam iepakojums ir neliels un to vienmēr var paņemt līdzi, tāpat arī to ir iespējams izlietot vienas sezonas laikā, jo, pēc pēdējiem pētījumiem, glabāt saules aizargkrēmu nākamajām sezonām nav ieteicams.

Bioderma ir tiešām labs kosmētikas zīmols, ko izvēlēties ikdienai.

Vairāk par Bioderma un zīmola produktiem lasi bioderma.lv un produktus meklē aptiekās.

Cenas (internetaptieka.lv):
Izsmidzināmais saules aizsarglīdzeklis - 23,70 EUR | 150 ml
Spot-age saules aizsargkrēms - 16,74 EUR | 40ml
KIDS saules aizsargkrēms - 22,62 EUR | 100ml


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru