11 jūnijs, 2019

Eau Thermale Avène JAUNIE saules produkti

Vasarā nav nekā foršāka kā saulainās dienas. Saule uzlādē, saule uzmundrina un saule visus padara priecīgākus. Būsim godīgi - pat tiem, kam nepatīk karstums, dzīve šķiet gaišāka tieši saulainajās dienās.
Bet, kopš esmu īpaši daudz lasījusi par saules ietekmi uz ādu un arī dermatologs pakratīja pirkstu saules peldēm - mans labākais vasaras draugs ir SPF 30 un uz augšu. Un vai ziniet, ja saulē uzturas katru dienu un krēmus smērē pēc instrukcijas, tie tērējas ui, ui, ui. Tāpēc mani krājumi ir kārtīgi. Sauļosimies droši.


Ir pienākusi kārta šiem trim no Eau Thermale Avène klāsta - trim jaunumiem saules produktu līnijā - izsmidzināma aizsargeļļa ar SPF 30, sporta fluīds ar SP 50 un B-Protect krēms ar SPF 50 ikdienas aizsardzībai. Visi trīs ōti interesanti un aktuāli produkti.


Un mans mīļākais un absolūts šīs vasaras must-have - Eau Thermale Avène Silky Mist Sun Care SPF 30.


Šis ir šī gada jaunais hīts saule aizsarglīzekļu klāstā - izsmidzinām formāts, viegla un pilnīgi caurspīdīga tekstūra, fotostabils, nav lipīgs un ultra ērti uzklājams. Pie tam formula bagātināta ar antioksidantiem un šūnu pašaizsardzību veicinošu kompleksu, kas to padara par lielisku aizsarglīdzekli un vienlaicīgi pamatīgu ādu kopjošo produktu.
Kas man šajā patīk visvairāk - tieši ērtā uzklāšana un caurspīdīgā tekstūra, kas to padara par lielisku visai ģimenei. Nav jācīnās ar bērnu, kurš negrib rotaļāšanās vidū atjaunot saules aizsarglīdzekli - pšik, pšik un visi priecīgi. eja, ķermenis, mati - universāls produkts. Perfekta izvēle!

Eau Thermale Avène B-Protect SPF 50+


Šis man likās ļoti forša koncepta produkts. Produkts trīs vienā - pamatīgai ikdienas kopšanai: augsta UV staru aizsardzība (SPF 50+ un UVA aizsardzība), anti-pollution aizsardzība (aizsardzība pret apkārtējās vides piesārņojuma sekām) un izskaistinošs efekts (tizls tulkojums - bet varbūt kāds man var ieteikt veiksmīgāku formulējumu vārdu salikumam "Beautifying effect").
Konkrētāk sakot - krēmam sastāvā ir mikroiekapsulēti pigmenti, kas atbrīvojas pēc krēma uzklāšanas uz ādas. Mikropigmenti izlīdzina ādas toni, to tonizē un piešķir perfektu finišu. Āda ir svaiga, izgaismota un starojoša. Principā tāds foršs BB krēms - izlīdzina toni, dod SPF aizsardzību un vēl kopj ādu. Ideāli.
Krēma tekstūra nav smagnēja, tas nav taukains vai lipīgs, tonis ir ļoti viegls, sedzamība puscaurspīdīga. Vasarai ideāli piemērots.

Eau Thermale Avène Sport fluid SPF 50+


Šis ir fantastisks saules aizsarglīdzeklis ar ļoti augstu aizsardzības pakāpi, kas būs piemērots pat jūtīgas āda aizsardzībai. Tekstūra ir īpaši piemērota pat visintensīvākajām sporta aktivitātēm.
Šis saules aizsarglīdzeklis ir fluīds, kas nozīmē, ka tam ir šķidra un ļoti viegla tekstūra. Pie tam aizsarglīdzeklis ir ūdensnoturīgs un sviedru drošs. Tas nozīmē, ka nepazūd pēc ūdens peldēm un nenoskalojas svīstot. Visbeidzot arī fluīda sastāvs ir pārdomāts - tas satur patentētu šūnu pašaizsardzību veicinošu antioksidantu kompleksu un Eau Thermale Avène termālo ūdeni.
Fluīds ir super vieglas konsistences un super šķidrs, kas padara to viegli un ātri uzklājamu un praktiski nejūtamu uz ādas. Tas nav lipīgs, neatstāj baltus traipu un nerada diskomfortu uz ādas. Super augstā ūdens noturība to padara par perfektu sabiedroto atpūtai pie ūdeņiem. Žēl tik, ka tāds mazs 100 ml iepakojums, kas beigsies ļoti ātri.

Eau Thermale Avène jaunie saules produkti ir lieliski - tiešām ļoti piedomāts pie tekstūrām, lai tās būtu maksimāli vieglas un nelipīgas. Tāpat āri katram no aizsarglīdzekļu formātiem ir sava odziņa - izsmidzināmais ir ārkārtīgi ērts lietošanā, fluīdam ir super viegla tekstūra, savukārt B-protect sejas krēmam ir patīkams tonis. Tā teikt kaut kas katrai gaumei.

Eau Thermale Avène saules produktus meklē aptiekās.

Cenas (internetaptieka.lv):
Izsmidzināmais aizsarglīdzeklis - 24,05 EUR | 150ml
B-protect krēms ar toni - 15,04 EUR | 30ml
Sport fluid aizsarglīdzeklis - 21,06 EUR | 100ml


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru