18 jūnijs, 2019

Mossa jaunums - minerālu saules aizsarglosjons

Mossa ir lieliska Latvijā ražota, eko sertificēta kosmētika. Ja kāds vēl nezina - MADARA mazā māsa, kas ekskluzīvi pieejama tikai veikalos Drogas. Mossa nav no tiem zīmoliem, kas nepārtraukti tiražē jaunumus, maina sortimentu un pārsteidz pasauli. Tāpēc katru jaunumu, ar ko Mossa iepazīstina pasauli - steidzu iegādāt. Un Mossa pavisam svaigākais jaunums ir minerālu saules aizsarglosjons.



MOSSA Natural Skin saules aizsarglosjons ir bagātināts ar smiltsērkšķu spēku un minerāliem, kas nodrošina tūlītēju saules aizsardzību. Losjona saules aizsardzības filtrs ir paredzēts vidējai saulei -  SPF20. Losjons palīdz aizsargāt sejas un ķermeņa ādu no saules staru kaitīgās ietekmes. Un pats foršākais ir tas, ka losjona iedarbība ir tūlītēja - nav jāgaida, kamēr aktivizējas saules aizsargfiltri. Zīdaina un dziļi mitrinošā losjona formula ir bagātināta ar beta-karotīniem, omega taukskābēm, vitamīniem un antioksidanitiem. Saules losjons piemērots visai ģimenei - gan lieliem, gan arī pašiem mazākajiem.

Tas ir ļoti patīkamas tekstūras, samērā viegls, nav taukains, nav lipīgs. Pie tam losjonam ir mitrinošas īpašības, tas patīkami atsvaidzina ādu. Saules aizsardzības faktos (SPF) nav augsts - 20, attiecīgi piemērots vidējai saulei un ādai, kas saulītē jau pabijusi. Pagaidām es to lietoju piesardzīgi - vairāk mākoņainajās dienās, vai dienās, kad nav plānots būt daudz ārā, bet vasaras otrajā mēnesī iesoļojot būs tieši laikā. Un jā - pats lielākais pluss ir tam, ka to uzklājot var uzreiz doties saulē - nav nekas jāgaida. Kā man tas patīk. Un, protams, no manis pluss arī par dabisko sastāvu un eko sertifikātu.

Zīmols Mossa man vienmēr ir paticis un joprojām neliek vilties :)

Mossa kosmētiku meklē ekskluzīvi veikalos Drogas un internetā.

Cena - 13,95 EUR | 100ml (šobrīd veikalos ir patīkamas atlaides un šis aizarglosons maksā vien 10,45 EUR, kas, man šķiet, ir ļoti laba cena)


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru