28 jūnijs, 2019

Eau Thermale Avène sejas kopšanas produkti vasarai

Eau Thermale Avène ir lielisks dermokosmētikas zīmols, kas pasaulē ir ļoti iecienīts. Tas ir pamatīgs zīmols ar lielu zināšanu bagāžu, maigām, bet dziļām ādas kopšanas īpašībām. Zīmola pamatā ir Avène termālā avota ūdens, kura dziedinošās īpašības pirmo reizi atklātas 1736. gadā.

Un tiešām kosmētika ir lieliska - intensīvi kopjoša, maiga un bagātu sastāvu, pateicoties gan Avène termālā avota ūdenim, gan arī lieliskajām kosmētikas formulām.


Vasarai es izvēlos Eau Thermale Avène labākos produktus - pamatu Eau Thermale Avène termālā ūdens spreju, mirdzuma serumu un Cleanance sērijas tonēto emulsiju ādas kopšanai. Perfekta kombinācija vasarai.

Eau Thermale Avène termālā avota ūdens sprejs


Izsmidzināmais ūdens ir absolūti universāls produkts. Tas ir pamatelements jutīgas, hiperjutīgas, alerģiskas un sakairinātas ādas kopšanā. Izmantojams: autiņbiksīšu izsitumu, dažādu kairinājumu, kairinājumu pēc skūšanās vai pēc epilācijas, saules apdegumu, sejas apsārtuma kopšanai, dekoratīvās kosmētikas fiksācijai, pēc fiziskām nodarbībām, vasarā un ceļojumā.
Tas lieliski mitrina un nomierina ādu, atsvaidzina un uzmundrina to. Man patīk, ka ūdens pieejams dažādos tilpumos, kur miniatūro (50ml) iepakojumu var iemest rokassomiņā vai paķert līdzi ceļojumā (īpaši noderēs lidmašīnā, kur vienmēr ir ārkārtīgi sauss gaiss), bet visizdevīgāko - mega (300ml) iepakojumu lietot ikdienā.
Izsmidzināmais ūdens ir perfekta izvēle vasarai - atsvaidzina ādu karstā dienā, nomierina to pēc saules peldēm, tonizē un mitrina ikdienā. Tas man vienmēr ir līdzi - mazais tilpums somiņā un lielais flakons vannas istabā.

Eau Thermale Avène Radiance Serums (serums ādas mirdzumam)


Serums ir īpaši izstrādāts, lai izlīdzinātu, piepildītu un atjaunotu nogurušu un blāvu ādu. Serums ir bagātināts ar sarkano augļu ekstraktu, kas palīdz uzmundrināt un piešķirt mirdzumu ādai, un antioksidantu E vitamīnu, kas mazina brīvo radikāļu iedarbību. Papildus tam sastāvs ir papildināts arī ar refinilu (refinyl), kas ir dabīga aktīvā sastāvdaļa ādas toņa izlīdzināšanai un poru sašaurināšanai. Kā visiem Eau Thermale Avène produktiem - sastāva pamatā ir nomierinošais un mīkstinošais Avène  termālais avota ūdens.
Serums ir patiesi lielisks: pirmkārt, tas teicami mitrina un nomierina ādu, padarot to maigu un gludu. Otrkārt, serums izlīdzina ādas toni un gaišina sīkos pigmentācijas plankumiņus. Visbeidzot, serumam ir patīkama krēm-gēla tekstūra - tas ir ļoti viegls, maigs un labi uzsūcas. To var lietot vienu pašu vai zem iecienītā dienas krēma. Un, pateicoties teicamajai tekstūrai, tas ir ideāla bāze dekoratīvajai kosmētikai. Serums ir lielisks vasarai tieši burvīgās tekstūras dēļ, kas ādu atsvaidzina un mitrina, nepadarot smagnēju vai spīdīgu. Tiešām ļoti patīk.

Eau Thermale Avène Cleanance Expert Tinted Emulsion (tonēta emulsija)


Tonēta, mitrinoša emulsija, kas īpaši izstrādāta kombinētas vai taukainas ādas kopšanai. Emulsija palīdz cīnīties pret pinnēm, samazina tauku dziedzeru izdalījumus un aizsargā pret ādas izžūšanu. Aktīvo sastāvdaļu komplekss piemērots pat aknes skartai ādai - tas novērš bakteriālo infekciju ādas virsējos slāņos, samazina apsārtumu un novērš jaunu izsitumu veidošanos. Sastāvā esošais termālā avota ūdens nomierina, mīkstina un mitrina ādu, kā arī veicina dzīšanas procesus.


Emulsijai ir ļoti viegla, uz ādas burtiski kūstoša tekstūra, kas burvīgi klājas un teicami uzsūcas, nepadarot ādu smagnēju. Tonētā emulsija satur dabīgos pigmentus, kas viegli izlīdzina ādas toni, savukārt kopjošā emulsijas formula samazina sebuma izdalīšanos un piešķir ādai matētu finišu. Lai gan tonis izskatās tumšs, tam ir pilnīgi caurspīdīgs klājums, līdz ar to tonis izlīdzinās un pavisam viegli ietonē ādu, padarot to saules noskūpstītu - pavisam dabiski, pavisam maigi. Tas nemaskē, tas neko nepaslēpj, tik vien kā izlīdzina toni un piešķir skaistu dabīgu satīna mirdzumu. Pie viena emulsija pamatīgi kopj ādu, dziedējot aknes rētiņas un samazinot jaunu izsitumu veidošanos.
Tas man ir tik svarīgi šajā vasaras posmā. Kādu brīdi sanāca piebremzēt ādas kopšanas ierastos rituālus. Sākumā likās, ka "less is more", un ādai jāļauj atpūsties, līdz brīdim, kad uzliesmoja izsitumi. Tagad esmu tikusi atpakaļ uz strīpas, pateicoties sistemātiskai ādas kopšanai un arī šai emulsijai. Tiešām burvīgs līdzeklis un super vieglā tekstūra ir ideāla vasarai.

Avene kosmētika nopērkama teju visās aptiekās un internetā atsevišķos interneta veikalos.

Cenas:
Termālā ūdens sprejs - 11,45 EUR | 150ml
Mirdzuma serums - 33,22 EUR | 30ml
Tonētā emulsija -  19,05 EUR | 40ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru