14 jūnijs, 2019

Jowaé JAUNUMI - attīrošie produkti ar peoniju ekstraktu

Jowaé ir laiduši klajā ļoti tematiskus jaunumus - trīs fantastiskus attīrošos produktus, kas papildina zīmola attīrošo produktu klāstu. Visi trīs produkti ir burvīgi, aromātiski un spēcīgu sastāvu - ar antioksidantu Lumifenolu un peoniju ekstraktu. Kas gan vēl var būt piemērotāks šādam skaistam vasaras sākumam kā burvīgais peoniju aromāts un perfekti attīrīta āda.


Jaunumi ir patiešām forši - tie ir maigi un piemēroti pat jūtīgas ādas kopšanai. Tie ir aromātiski - ļoti dabīgs ziedu aromāts, īstens baudījums maņām. Un Jowaé kosmētikas sastāvs ir tiešām jauks - līdz pat 99% dabisku sastāvdaļu. Jowaé attīrošo produktu klāstu papildina micelārās attīrošās putas, oil-in-gel attīrošais līdzeklis un krēmveida skrubi. Trīs lieliski - cits citu papildinoši produkti.

Jowaé micelārās attīrošās putas.


Attīrošās putas ir ar pārdomātu sastāvu - tām pamatā (98%) ir dabiskas izcelsmes sastāvdaļas, tai skaitā spēcīgais antioksidants Lumifenolu un peoniju ekstrakts. Putas ir maigas, aromātiskas un piemērotas pat jūtīgākās ādas kopšanai.
Visērtākais ikdienas sejas ādas attīrīšanas formāts man šķiet tieši putas. Pāris dozatora spiedieni un viss ir sagatavots - atliek tik uzklāt uz sejas un noskalot. Kas vēl var būt labāks. Tādēļ dažādas sejas attīrošās putas manā vannas istabā ir obligāta sastāvdaļa.
Pirmais, kas mani savaldzināja - putu konsistence. Tām ir burvīga tekstūra – stingra, bagātīga un maiga. Tās lieliski tiek galā gan ar ikdienas netīrumiem, gan dekoratīvo kosmētiku. Tonālais krēms un cita ikdiena kosmētika tām nav šķērslis - noņem ļoti saudzīgi un ātri. Putas ir piemērotas arī acu kosmētikas noņemšanai - tās ir maigas un nekož acīs. Putas lieliski tonizē ādu - to nesavelk un nesausina, gluži pretēji - nomierina un mitrina. Tīra, svaiga un gluda āda. Teicama izvēle ikdienai!

Jowaé Oil-in-gel attīrošais līdzeklis


Ja putas ir visērtākais ikdienai, tad tieši oil-in-gel attīrošais formāts ir mans mīļākais formāts. Jau ieraudzīju jaunumu un sapratu - jā - šis ir mans. Es pat vēl nebiju atvērusi iepakojumu. Un pamēģinot manas cerības apstiprinājās par visiem 100%

Tām, kurām patīk oil-to-milk (tā saucamie no eļļas par pieniņu) tipa līdzekļi, sapratīs manu sajūsmu! Līdzeklim iepakojumā ir gēla tekstūra, kas uz ādas izkūst un pārvēršas eļļā. Savukārt saskaroties ar ūdeni, tas emulsificējas un pārtop par pieniņu. Tieši mainīgās tekstūras dēļ līdzeklis perfekti noņem visus netīrumus, lieko sebumu un kosmētiku. Gēla tekstūra līdzekli palīdz teicami uzklāt, eļļa - šķīdina netīrumus, taukvielas un kosmētiku, savukārt pieniņa tekstūra aizskalo visu maigi un efektīvi. Āda paliek gluda, tīra un svaiga.
Pie tam bonusā perfekts sastāvs ar 99% dabiskas izcelsmes sastāvdaļām.  

Jowaé krēmveida skrubis


Šis ir vairāk vai mazāk klasisks produkts - krēmveida skrubis ar mikrogranulām, kas maigi un saudzīgi noloba atmirušās šūniņas, padarot ādu gludāku, maigāku un starojošāku. Tas patīkami mitrina un baro ādu, vienlaicīgi saudzīgi to attīra - nekairinot un neskrāpējot ādu, tādēļ derēs visiem ādas tipiem - pat jūtīgai ādai. Maigu un krēmīgu skrubju cienītājiem šis patiks!

Jowaé kosmētiku meklē Apotheka aptieku tīklā un internetā, kā arī lielākajās Mēness Aptiekās un Mana aptieka aptiekās.


Vēl par zīmolu lasi zem atslēgas vārda Jowaé

Drīzumā - par pārējiem zīmola jaunumiem un favorītiem.


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru