04 jūnijs, 2018

Beaute Pacifique kosmētika

Jau ilgāku laiciņu manā vakara ādas kopšanas rituālā ir ienākusi Beaute Pacifique kosmētika, kas nomainījusi ierasto ādas kopšanas rituālu un pacēlusi to jaunā dimensijā. Kāpēc tā? To lasi šajā rakstā.



Manā vakara ādas kopšanas rituālā ir ienākuši šie divi - Beaute Pacifique Super3 Booster nakts krēms un Instant Hydrating mitrinošā maska.
Bet sākšu ar vienu no Beaute Pacifique populārākajiem krēmiem - Super3 Booster, atjaunojošo A-vitamīnu nakts būsteri.


Super3 Booster krēms skaitās viens no šā brīža visefektīvākajiem pretnovecošanās (Anti Aging) produktiem. Tā sastāvā ir trīs dažādi stabilas formas A-vitamīna esteru veidi, kas katrs savādāk stimulē kolagēna un elastīna ražošanu. Aktīvās sastāvdaļas pašas spēj nokļūt ādas dziļākajos slāņos un īsā laikā atjaunot zudušo dermas kolagēnu struktūru un mazinot saules bojājumus un grumbas.  Bez A vitamīna esteriem krēma sastāvā ir arī aktīvās sastāvdaļas, kas regulē tauku dziedzeru aktivitāti un mazina pūtīšu veidošanos un tas papildināts ar dezinficējošo propolisu, tādējādi Super3 Booster kļūst par ideālu līdzekli taukainas, aknes un problemātiskas jauniešu ādas kopšanai un stiprināšanai.

Super3 Booster krēms sākotnēji liekas diezgan biezs un bagātīgs, taču uzklāts uz ādas tas ir viegls un uzsūcas ļoti ātri, padarot ādu maigu un samtainu. Pēc apmēram divu nedēļu lietošanas krēms parāda arī savus pirmos rezultātus, kas ir: nomierināta āda, samazināts sebuma daudzums un izlīdzinātas mīmikas krunciņas. Krēms ir tiešām fantastisks - tas ir samazinājis sīkās mīmikas un ādas dehidratācijas radītās krunciņās un padarījis ādu tvirtu un elastīgu. Pēc neilga laiciņa iešu uz atkārtotu ādas diagnostiku un tad varēšu arī pārliecināties vai krēms ir uzlabojis ādas struktūru, kā solīts. Kad būs rezultāti - ziņošu :)

Otrs ir mazais iepakojums -


Instant Hydrating Mask jeb intensīvi mitrinoša maska, atjauno ādas struktūru un mazina novecošanās pazīmes. Tā satur dabīgo Skvalāna eļļu, A un E vitamīnus, kā arī mitrumu saglabājošas sastāvdaļas, kas ādā notur pievienoto mitrumu un uz ādas virsmas izveido mitrumu saglabājošu barjeru. Maska atjauno un paaugstina zaudēto mitruma līmeni ādā, un pēc lietošanas āda kļūst svaigāka un veselīgāka.

Es, pēc konsultanta ieteikumiem, masku lietoju kā nakts masku, to reizi nedēļā uzklājot uz tīras ādas pirms miega. Maska teicami mitrina ādu un tādējādi to piepilda un nogludina. Patīkami, ka masku var izmēģināt arī mazajā iepakojumā, jo tad var pārliecināties par tās iedarbību un izlemt par lielāka tilpuma iegādi. Domāju, ka 100ml tilpums būtu tā vērts, bet lielais 500ml, mājas apstākļiem, jau būtu krietni par daudz.

Beaute Pacifique kosmētika ir iegādājama veikalos Douglas, interneta veikalā www.bepa.lv, u/v Stokmann un Lāzerplastikas klīnikā.

Cenas:
Super3 Booster - 70,00 EUR | 50 ml (Douglasā būsterim ir 20% atlaide)
Maska - 11,00 EUR | 20 ml


Lai skaisti!



1 komentārs:

Ievadiet komentāru