21 jūnijs, 2018

Filorga kosmētika

Šodien jums gribu pastāstīt par vienu lielisku kosmētikas zīmolu, kas, varbūt, nav tik populārs, tomēr ir pamanīts un noteikti ievērības cienīgs. Zīmols ir Laboratories Filorga un produkti ir oxygen-peel mikropīlings, nutri filer lūpu balzāms un optim-eyes skropstu un uzacu serums.


Runājot mazliet par pašu Filorgu, varu atzīmēt, ka uzņēmumu ir nodibinājis franču estētiskās medicīnas ārsts, slavens šūnu biologs Dr. Mišels Toržmans. Šogad uzņēmumam aprit 40 gadu - tāda ievērojama pieredzes bagāža. Uzņēmums kosmētika izstrādei piesaista dermatologus, estētiskās medicīnas un plastiskās ķirurģijas ārstus un citus speciālistus, lai nodrošinātu maksimālu efektivitāti un teicamu kvalitāti.

Mazliet par pašu uzņēmumu - bet nu laiks pieķerties kosmētikai. Un sākšu ar savu mīļāko produktu un jaunumu - oxygen-peel mikropīlingu ar skābekli.


Oxygen-peel ir produkts trīs vienā, kur 6 skābju mikropīlings veicina ādas virskārtas atjaunošanos, bioloģiski aktīvi skābekļa piesaistītāji veic ādas apskābekļošanu un hialuronskābe kopā ar īpaši izstrādāto NCTF® kompleksu nodrošina ādas tvirtumu. Kā rezultātā āda ir gludāka, labāku tekstūru, mazākām porām, mirdzoša, tvirta un mitrināta.
Oxygen-peel mikropīlings jālieto ikvakaru un, lai manītu pirmos rezultātus, jāpaiet aptuveni 2-3 nedēļām. Un pirmie rezultāti ir gludāka un tvirtāka āda un ievērojami mazākas poras T-zonā. Tomēr tas, ko var sajust jau no pirmās lietošanas reizes ir patīkams svaigums un dziļi mitrināta āda. Šis ir patiesi fantastisks produkts, kas palīdz mazināt vides un steidzīgā dzīvesveida uz ādas atstātās sekas.

Vēl viens jaunums, kuru izmēģināju ar lielu nepacietību - ir optim-eyes lashes & brows® - augšanu veicinošs un kuplinošs līdzeklis skropstām un uzacīm.



Optim-eyes lashes & brows ir divu soļu serums ar diviem sastāviem, kur pirmais solis veicina skropstu un uzacu augšanu, un otrais solis nodrošina skropstu un uzacu apjomu un aizsardzību. Pēc 14 dienu ilgas lietošanas tas sola biezākas skropstas un mazāk izkritušu skropstu matiņu, kā arī biezākas un spēcīgākas uzacis.
Seruma 1 soļa sastāvā ir Kera-Extend CX komplekss, kas satur biohanīnu A, peptīdus un biotehnoloģiski audzētas aļģes, kas stimulē keratīna sintēzi. Tā rezultātā skropstas un uzacu matiņi kļūst garāki un biezāki. Pirmā soļa serums uzklājam ar otiņu pie pašām skropstu saknītēm. Savukārt otrā soļa galvenā sastāvdaļa ir olbaltumvielām piepildītā barojošā matrice, kas apgādā matiņu stiebrus, palīdzot atjaunot to struktūru un nodrošināt tiem barības vielas. Otro soli uzklāj ar birstīti, pilnībā noklājot skropstas vai uzacu matiņus.
Lai iegūtu rezultātu - līdzeklis ir jālieto divas reizes dienā vismaz 14 dienas.
Tā kā uzacis man nav īsti problēmjautājums - serumu lietoju uz savām smalkajām un īsajām skropstām. Pēc 14 dienām ir manāmi pirmie rezultāti - skropstas ir nedaudz apjomīgākas, jo izkrīt mazāk un ir vairāk jauno skropstu matiņu. Tomēr, lai iegūtu ievērojamu rezultātu, izskatās, ka serums būs jālieto ilgstošāk, jo skropstām ir nepieciešams atjaunoties un izaugt pilnībā. Katrā ziņā turpināšu lietot serumu un jau tagad priecājos par to, cik skaistas ir palikušas manas skropstas :)

Visbeidzot viens Filorga produkts, kas ir ideāli piemērots vasarai - nutri filler lips - barojošs lūpu balzāms.


Nutri filler lips - barojošs lūpu balzāms ir paredzēts lūpu apjoma atjaunošanai un dabīgā toņa pastiprināšanai.
Sojas eļļa dziļi iesūcas un aizsargā lūpas no kaitīgiem ārējiem faktoriem, savukārt rīcineļļa mitrina un mīkstina lūpas. Īpaši koncentrēts basijas sviests atjauno ādu un novērš iekaisumus. Prokolagēna peptīds piešķir formu lūpu aprisēm. NCTF® komplekss veicina lūpu audu dziļu atjaunošanos. Balzama sastāvā iekļautās jaunās paaudzes molekulas padara intensīvāku lūpu dabisko toni.


Lūpu balzāms ir ļoti biezs un kārtīgi barojošs, to uzklāj uz lūpām ar mīkstu silikona aplikatoru. Sastāvā esošie NCTF®, hialuronskābe, basijas sviests, prokolagēna peptīds padara lūpas veselīgākas, gludākas un pilnīgākas. Kā vienmēr - uz rezultātu nevajag cerēt tūlīt, taču jau pāris nedēļu laikā lūpas vairs nav tik sausas, līdz ar to ir pilnīgākas, gludākas un izteiksmīgāku toni. Patīk, ka lūpu balzāmam ir ļoti ērta lietošana un tas pietiks krietni ilgam laikam. Vienīgi vasarai un pilnais laimei prasītos SPF.

Filorga kosmētika ir nopērkama lielākajās Latvijas aptiekās.
Cenas:
Oxygen-peel mikropīlings ~ 25 EUR
Skropstu serums ~ 55 EUR
Lūpu balzāms ~ 30 EUR

Šobrīd Apothekā ir 30% atlaide fisai Filorga kosmētikai, tā kā ja zīmols ieinteresēja, domāju, ka ir īstais brīdis ķert ciet.

Lai skaisti!


5 komentāri:

  1. Paldies! Man tieši derētuvun vēl ar atlaidi skropstām!!! Lūpām aso produktu lietoju jau labu laiku! Super!!!

    AtbildētDzēst
  2. Ojj, šie velni ir labi. Tikai sirds biku stājas katru reizi pērkot - sevišķi NCTF krēmu. :) Bet atmaksājas pilnībā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, nu cenas, protams, nav pašas draudzīgākās maciņam, bet forši, ka nu jau regulāri aptiekās ir visādas atlaides un var ieķert lētāk :)

      Dzēst
  3. Uzticos tikai dabīgiem līdzekļiem

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru