31 augusts, 2018

Antipodes - luksus eko kosmētika

Katru reizi, kad lietoju šī Jaunzēlandes zīmola kosmētiku, jūtos īpaši, jūtos tā it kā ādai dotu to pašu labāko kas var būt. Kāpēc tā?



Man Antipodes kosmētika ir kaut kas īpašs, tā ir maiga, bet efektīva. Tā ir dabiska un unikāla.
Andipodes kosmētika ir dabas un zinātnes apvienojums - tā ir unikālām sastāvdaļām, kas atrodamas tikai Jaunzēlandes laukos, tā ir zinātniski pamatota un pārbaudīta kosmētika, jo tās radītāja ir ieguvusi zinātnisko grādu un kosmētika tiek testēta tieši zinātnes laboratorijās. Visbeidzot kosmētika ir īpaša ar to, ka tā ir ekoloģiska, sertificēta un atzīta.
Vai nav lieliski?


Nesen stāstīju par dažiem produktiem, ar kuriem iepazinu Antipodes zīmolu un jau tad sapratu, ka šis zīmols manos kosmētikas skapīšos atgriezīsies atkal un atkal, tādēļ šoreiz esmu iepazinusies ar šiem trim: Antipodes® Resurrect toniku, Antipodes® Hallelujah ādas attīrīšanas līdzekli un Antipodes® Joyful krēmu rokām un ķermenim.

Antipodes® Hallelujah ādas attīrīšanas līdzeklis.


Antipodes® Hallelujah līdzekļa ādas attīrīšanai - pārdomātā, efektīvā formula ar augu ekstraktiem, savvaļas laima un pačūlijas ēteriskajām eļļām un kawakawa (Jaunzēlandē augošs koks, izsenis lietots pamatiedzīvotāju maori medicīnā un tradīcijās) attīra un sniedz uzmundrinājumu.
Šis ir krēmveida ādas attīrīšanas līdzeklis, kas lieliski notīrīs ikdienas netīrumus un vides piesārņojuma paliekas, taču dekoratīvā kosmētika tam nebūs pa spēkam. Tādēļ īpaši foršs šis ir no rītiem, kad ādu negribas ļoti attīrīt, tādējādi papildus sausinot un kairinot, tomēr prasās noņemt to visu, kas pa nakti uz ādas ir sakrājies. Tajā brīdī lieliski nāk talkā Hallelujah attīrošais līdzeklis. Āda ir svaiga, starojoša un uzmundrināta.
Arī lietošana ir pavisam ērta - līdzekli uzklāj uz sausas ādas, maigi iemasē un noskalo ar situ ūdeni. Un āda ir gatava tālākajiem soļiem.


Antipodes® Resurrect attīrošs toniks sejas ādai.


Antipodes® Resurrect efektīvais, attīrošais toniks palīdz mazināt vizuāli redzamās ādas poras, līdzsvarojot un atjaunojot ādas virsmu un uzlabojot Tavu garastāvokli. Lavandas ziedūdens nomierina, salvija samazina poras un līdzsvaro ādas zonas, savukārt romiešu kumelīte dziedē un mitrina ādu. Piemērots normālai un taukainai ādai.
Šis ir viens no maniem mīļākajiem Antipodes  produktiem, jo toniks teicami mitrina ādu, to atsvaidzina un līdzsvaro, bez lipīgas sajūtas vai taukainas kārtiņas. Toniku var lietot gan pēc ādas attīrīšanas, lai līdzsvarotu to, gan arī pēc nepieciešamības dienas laikā, kad prasās ādu nomierināt un mitrināt. Šis ir lielisks palīgs birojā, kad lielu dienas daļu nākas pavadīt pie datora vai citas tehnikās, kas nogurdina un sausina ādu.
Perfekts tonis, perfekts rezultāts un lielisks tilpums, kas mani priecēs pietiekami ilgi.

Visbeidzot trijniekā ir Antipodes® Joyful krēms rokām un ķermenim.


Antipodes® Joyful krēms rokām un ķermenim satur bagātīgi atjaunojošo avokado eļļu, kas sniedz tūlītēju mitrināšanu sausai, nogurušai un bojātai ādai. Šis valdzinošais, samtainās tekstūras krēms mitrina un aromatizē Tavu ādu ar upeņu un hibiskus ziediem, neatstājot taukainu kārtiņu. Piemērots lielākajai daļai ādas tipu.
Man vienmēr ir licies muļķīgi, ka ķermeņa krēmi un roku krēmi tiek tik ļoti sadalīti - vai tiešām tas, kas der rokām nebūis piemērots ķermenim? Tādēļ Antipodes, gluži kā lasītu manas domas, piedāvā universālu roku, ķermeņa krēmu, kas perfekti mitrina ādu un piešķir tai vasarīgu ogu aromātu. Krēma tekstūra ir samtaini maiga un tas uzsūcas ļoti ātri, ādu padarot maigu un zīdainu. Un man vienmēr ir patikuši elegantie alumīnija iepakojumi. Piekrītu, ka lietojot tie tiek samīcīti, taču tie ir tik ērti un kamēr vēl gludi - bezgala skaisti :)

Antipodes ir superīga eko kosmētika, kas ir ļoti pārdomātu un bagātīgu sastāvu, tā ir efektīva un ādai pielāgota. Daudzi to liek vienā plauktiņā ar pasaulē pazīstamiem selektīvās kosmētikas zīmoliem. Un ne velti, jo kosmētika noteikti ir savas cenas vērta.

Kosmētika nopērkama Biotēkas veikaliņos un internetā bio.lv
Cenas:
Antipodes® Hallelujah ādas attīrošais līdzeklis - 32,90 EUR | 200 ml
Antipodes® Resurrect toniks - 29,90 EUR | 100 ml
Antipodes® Joyful roku, ķermeņa krēms - 38, 90 EUR | 120 ml

Lai skaisti!


2 komentāri:

Ievadiet komentāru