19 septembris, 2018

L'Oreal Elvital Extraordinary coconut Oil matu kopšanas produkti

L'Oreal Elvital Extraordinary coconut Oil matu kopšanas sēriju nupat papildinājis ar jaunumu - Elvital Extraordinary Oil Extra-Fine Coconut Oil “1001 Uses” matu masku, jeb masku, kuru lieto kā sirds vēlas.
Bet tā kā masku gribējās izmēģināt un sen nekas nebija lietots L'Oreal Elvital kosmētikas, vajadzēja ņemt pilnu komplektu. Un šodien - par šiem jaunumiem.



ELVITAL Extraordinary Coconut Oil šampūns normāliem un sausiem matiem


Viegls, barojošs šampūns ar caurspīdīgu sastāvu bez silikoniem ir ideāli piemērots, lai maigi attīrītu normālus un sausus matus. Bagātināts ar augstvērtīgu kokosriekstu eļļu, šampūns sniedz pareizo barošanas devu vijīgiem matiem.
Jau atkal esmu apstājusies pie šampūna un tas ko es varu pateikt - šampūns, kā šampūns: labi puto, forši attīra matus un galvas ādu, drusku nogludina matu struktūru un tos nesapiņķerē, patīkami smaržo un lieliski iederas manā vannas istabā. Es teikšu - lielisks kompanjons ikdienai, jo neko citu no šampūna arī negaidu, tam man ir pārējie palīgi.

ELVITAL Extraordinary Coconut Oil balzams normāliem un sausiem matiem


Viegls, barojošs balzams ar krēmīgi vieglu sastāvu ir ideāli piemērots normālu un sausu matu kopšanai. Bagātināts ar augstvērtīgu kokosriekstu eļļu, balzams dziļi baro matus bez smaguma sajūtas un padara tos vijīgus.
Uzreiz pievēršu uzmanību, ka šis ir matu balzams (atgādināšu, ka kondicionieris matus vairāk mitrina, balzams - pabaro, savukārt matu maska sniedz intensīvu kopšanu).
Līdz ar to šis matu balzams ir bagātīgs un ļoti krēmīgas konsistences, tas viegli klājas uz matiem, tos dziļi pabaro, nogludina, padara vijīgus un piešķir intensīvu mirdzumu.
Lai gan balzams ir bagātīgas konsistences, tas matus nepadara smagnējus vai taukainus, gluži pretēji - ļoti vieglus un vijīgus. Es tos raksturotu - tādus forši krītošus. Par cenu, kādā balzams pieejams - es teikšu, labs guvums.

Visbeidzot - jaunums un saldais ēdiens: Elvital Extraordinary Oil Extra-Fine Coconut Oil “1001 Uses” maska.


Maska ar kūstošu tekstūru normālu un sausu matu barošanai. Tā bagātināta ar īpaši izmeklētu kokosriekstu eļļu dziļi baro matus, nepadarot tos smagus.
Masku vari lietot kā Tev ir ērtāk:
  1. Dušā, pēc matu mazgāšanas ar šampūnu. Atstāj to matos uz 2-3 minūtēm, tad izskalo. Dziļi baro matus un atvieglo matu ķemmēšanu.
  2. Pirms matu žāvēšanas vai veidošanas lieto sausos vai mitros matos kā neskalojamo līzdekli. Atvieglo matu ieveidošanu un padara tos paklausīgus.
  3. Lieto masku sausos matos pirms gulētiešanas un izmazgā tos no rīta, lai sniegtu matiem īpaši dziļu barošanu.
Bet ja Tev ir padomā vēl kāds cits lietošanas veids - padalies komentāros ;)

No savas pieredzes sākšu ar to, ka maska ir fantastiska. Principā ar to arī varētu beigt, tomēr iedziļināšos arī sīkumos.
Pirmkārt man ļoti ļoti patīk maskas efekts - lietojot to kā ierasts (dušā), tā matus padara patīkami mīkstus, vijīgus un gludus. Ja šo efektu gribās vēl ilgstošāku un pamatīgāku - tad iesaku to lietot kā overnight masku (atstājot to pa nakti). Rezultātā mati ir wow - vijīgi, gludi, spīdīgi - gandrīz kā no frizieru salona.
Visbeidzot sausākiem matiem vai pašiem matu galiem šo masku var lietot kā neskalojamo līdzekli, lai nogludinātu matus un atvieglotu veidošanu. Bet te jābūt ļoti uzmanīgiem un maska jālieto ļoti nelielos daudzumos, lai nesanāktu pārsātināti un smagnēji mati.
Kopumā forša maska ar labām kopjošajām īpašībām.

L'Oreal Elvital Extraordinary coconut Oil matu kopšanas produkti pieejami veikalos Drogas. Pie tam šobrīd ar fantastiskām atlaidēm.

Cenas:
Šampūns - 3,49 € (ar atlaidi - 2,27 €)
Balzams - 3,49 € (ar atlaidi - 2,27 €)
Maska - 6,95 € (ar atlaidi - 4,52 €)

Lai skaisti!




3 komentāri:

  1. Sveika! Vai Tev ir info, kurās Drogās ir maska? Šodien biju vairākās, ir tikai šampūns un balzams..

    AtbildētDzēst
  2. Paskaties internetā - tur ir "pieejamība" labajā pusē un uzspiežot parādās visi veikali, kuros vēl ir.
    Bet to masku baigi izķer.

    Te saitiņa, kur jāskatās:
    https://www.drogas.lv/lv/elvital/-/extraordinary-coconut-oil-matu-maska--300ml/p/BP_357166

    AtbildētDzēst
  3. Noteikti šis šampūns ir labs, neesmu mēģinājusi... bet atradu sev visideālāko šampūnu, kurš paredzēts ļoti bojātu matu dziļai atjaunošanai. Efekts jau no pirmās mazgāšanas reizes :o
    Re kur sīkāks apraksts https://wp.me/p9xTtp-8w

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru