24 maijs, 2019

Augstākās klases eko kosmētika - Antipodes

Īstenībā šis raksts tapa pamazītiņām ļooooti ilgi, jo zīmols man patiešām patīk un gribējās visu Antipodes kosmētiku izmēģināt ar vislielāko atbildību. Negribējās kaut ko iesākt, kaut ko pamest, ķeroties pie citiem jaunumiem, tāpēc gaidīju piemērotāko brīdi, kad katru no produktiem varēšu izmēģināt vairāku nedēļu garumā. Nu, lūk, visi labumi ir izprovēti un droši varu teikt - bija vērts gaidīt :)


Man Antipodes kosmētika ir patiešām īpaša - tā ir maiga, bet efektīva. Tā ir dabiska un unikāla. Tā nebeidzami lutina ādu. Skaists ir gan produktu stāsts, gan iepakojums, gan, pats galvenais, produktus sastāvs, kas satur daudz dažādu vērtīgu un unikālu sastāvdaļu, kas atrodamas Jaunzēlandes laukos. Tā tiešām ir īpaša. Varbūt tieši tādēļ, ka Jaunzēlande ir viens no maniem sapņu galamērķiem?

Nu, lūk, bet šodien blogā atrādīšu Antipodes® Grace maigo krēmveida līdzekli ādas attīrīšanai, Antipodes® Aura sejas masku ar manuka medu, Antipodes® Resurrect attīrošo toniku sejas ādai, Antipodes® Rejoice vieglo dienas krēmu sejai, Antipodes® barojošo nakts krēmu ar avokado eļļu un Antipodes® Boom Rock Bronze mitrinošo dabīgo lūpukrāsu.


Antipodes® Grace maigs krēmveida līdzeklis ādas attīrīšanai


Antipodes® Grace maigs, krēmveida līdzeklis ādas attīrīšanai satur īpaši remdējošu formulu - tajā ir iekļauti spēcīgie Vinanza Oxifend® antioksidanti, kas ekstrakta veidā iegūti no Mārlborovas reģionā audzētām “Pinot Noir” šķirnes vīnogām. Uzturvielām bagātā avokado eļļa un kliņģerītes maigi un efektīvi attīra, atsvaidzina un mīkstina sejas ādu. Piemērots lielākajai daļai ādas tipu, it īpaši jutīgai ādai.
Attīrošajam krēmam sastāvs ir neiedomājami bagātīgs - tur ir lavandas ziedūdens, kliņģerīšu eļļa, jojobas eļļa, avokado eļļa, makadamijas riekstu eļļa, vīnogu ekstrakts, E vitamīns un strīpa citu sertificētu organisku izejvielu. Krēms viegli notīra netīrumus un dekoratīvo kosmētiku. Tas lieliski tiek galā ar pilnu make-up, un bonusā - kopj un mīkstina ādu. Ideāls līdzeklis saudzīgai ādas attīrīšanai.


Antipodes® Aura sejas maska ar manuka medu


Antipodes Aura sejas maska ar manuka medu, kam ir 20+ aktivitāte, tam piemīt spēcīgas attīrošas īpašības, kas palīdz mazināt izsitumus. Pohutukawa koka (saukts arī par Jaunzēlandes Ziemassvētku koku) ziedu ekstrakts dziļi mitrina un atjauno ādas šūnas. Tā sniedz ādai dziļu attīrīšanu, remdē un intensīvi mitrina to. Maska ir piemērota visiem ādas tipiem un īpaši problemātiskai ādai.
Medus maska ir brīnišķīga, tā tiešām lieliski attīra ādu, to nekavējoties nomierina un intensīvi mitrina - viss, kas nepieciešams manas taukainās ādas kopšanai. Maska ir lieliski piemērota sliktajām dienām, kad ir parādījies kāds nejauks izsitums un fiksi gribas nomierināt ādu un samazināt apsārtumu - sastāvā esošais medus dziedē un nomierina ādu. Pēc maskas āda ir maiga un gluda - tai ir ļoti patīkami pieskarties un tā izskatās starojoša. Maska ir fantastiska, šis noteikti ir produkts, ko iesaku ikvienam.
Pie tam maska izceļas ar savu kontrastaino aromātu, kur valdzinošu vaniļas pākšu siltums mijas ar atspirdzinošo mandarīnu aromātu.

Antipodes® Resurrect attīrošs toniks sejas ādai.


Antipodes® Resurrect efektīvais, attīrošais toniks palīdz mazināt vizuāli redzamās ādas poras, līdzsvarojot un atjaunojot ādas virsmu un uzlabojot Tavu garastāvokli. Lavandas ziedūdens nomierina, salvija samazina poras un līdzsvaro ādas zonas, savukārt romiešu kumelīte dziedē un mitrina ādu. Piemērots normālai un taukainai ādai.
Šis ir viens no maniem mīļākajiem Antipodes produktiem, jo toniks teicami mitrina ādu, to atsvaidzina un līdzsvaro, bez lipīgas sajūtas vai taukainas kārtiņas. Toniku var lietot gan pēc ādas attīrīšanas, lai līdzsvarotu to, gan arī pēc nepieciešamības dienas laikā, kad prasās ādu nomierināt un mitrināt. Šis ir lielisks palīgs birojā, kad lielu dienas daļu nākas pavadīt pie datora vai citas tehnikās, kas nogurdina un sausina ādu.
Perfekts aromāts, perfekts rezultāts un lielisks tilpums, kas mani priecē pietiekami ilgi.


Antipodes® Rejoice viegls dienas krēms sejai


Antipodes® Rejoice vieglā dienas krēma sastāvā ir uzturvielām bagātā avokado eļļa, kas palīdz iegūt veselīgu, tvirtu ādu, vienlaikus mazinot sīkās grumbiņas. Īpaši Jaunzēlandē augošā, Manuka ziedu eļļa novērš izsitumus. Savukārt avokado eļļa mazina nogurušas ādas pazīmes, pateicoties tajā bagātīgi esošajiem fitosteroliem. Piemērots lielākajai daļai ādas tipu, it īpaši taukainai un jutīgai ādai.
Zinātniski pierādīts: uzlabo I tipa kolagēna izstrādi cilvēka fibroblasta šūnās pat par 59%*. Maigs, viegls un netaukains dienas krēms ādas dabīgā mitruma līmeņa atbalstam.

Šis ir patiešām viegls dienas krēms ar Jaunzēlandes dabas spēku sastāvā! Avokado un Manuka ziedu eļļu kombinācija ļauj ādai izskatīties starojoši – bez izsitumiem, grumbiņām un noguruma pazīmēm. Āda kļūst gludāka, maigāka, tonis viendabīgs, tekstūra izlīdzināta. Pārbaudīts! Un aromāts ir debešķīgs, viegls un uzmundrinošs. Saldo mandeļu un vaniļas pākšu aromāts atmodina maņas un uzlabo garastāvokli.

Antipodes® barojošs nakts krēms ar avokado eļļu.


Antipodes® barojošs nakts krēms bagātīgi satur Jaunzēlandes manuka medu ar 20+ aktivitāti - tas piesaista mitrumu ādai, palīdzot nodrošināt jauneklīgāku izskatu. Papildu revolucionārais Vinanza Grape® patentēts antioksidantu ekstrakts, kas iegūts no Marlborovā audzētu “Sauvignon Blanc” vīnogu kauliņiem - palīdz neitralizēt brīvo radikāļu radītos bojājumus, kas var veicināt priekšlaicīgu ādas novecošanos. Piemērots lielākajai daļai ādas tipu, it īpaši nobriedušai un sausai ādai.
Zinātniski pierādīts: uzlabo I tipa kolagēna izstrādi cilvēka fibroblasta šūnās pat par 92%*.
NE vienu reizi vien esmu atgādinājusi, ka tieši nakts laikā āda atjaunojas visefektīvāk. Tieši tādēļ nakts krēmi mēdz būt bagātīgāki un saturīgāki. Krēma sastāvs bagātināts ar vērtīgām vielām - Avokado eļļa kolagēna sintēzei, Manuka medus ādas mitrināšanai un Vinanza Grape® ādas atjaunošanai. Bez tam sastāvā ir arī Šī sviests, kakao sviests, E vitamīns, Makadāmijas riekstu eļļa, kliņģerīšu eļļa un citas vērtīgas vielas. Krēms ir tiešām barojošs, bet labi uzsūcas un lieki nenoslogo ādu. No rīta āda ir maiga un jūtas ļoti atpūtusies. Katram Antiopdes produktam ir savs īpašais aromāts - nakts krēms ir ar vieglu ilang-ilang, jasmīna un sandalkoka aromātu. Vieglu, bet maņām patīkamu.

Mans lielākais atradums un favorītu favorīts - Antipodes® Boom Rock Bronze mitrinoša dabīgā lūpukrāsa.


Antipodes® Boom Rock Bronze mitrinoša dabīgā lūpukrāsa ir veltījums Jaunzēlandes Boom Rock krasta reģionam, kas ir atpazīstams ar elpu aizraujošiem skatiem, klinšu klātajos okeāna krastos. Gluži tikpat aizraujošs ir bronzas sārtais tonis uz Tavām lūpām!
Lūpu krāsa baro lūpu ādu ar piesātinātajām taukskābēm ar prīmulas eļļu, aizsargā lūpas no apkārtējās vides ietekmes un stiprini tās ar antioksidantiem un argana eļļu. Mitrini maigo lūpu ādu ar avokado eļļu, kas sekmē kolagēna izstrādi ādā.


Tik dabīga, ka varētu apēst! Šī lūpu krāsa kopj un baro lūpu ādu ar avokado, argana un prīmulas eļļām. Sastāvā ir neliels daudzums bronzas sārtās krāsas pigmenta - toņa izteiksmīgumam, kas ir atļauts pārtikā. Piemērota veģetāriešiem, tiesa nav paredzēta ēšanai. Bet tomēr, tik dabīga, ka varētu arī apēst :D

Lūpu krāsa ir forša - tā ir krēmīga un pigmentēta, tā klājas viegli un piesātināti. Tā lieliski kopj, mitrina un baro lūpas. Un izskatās lieliski. Noturība - vidēja, noēdas, nodzēšas, bet visa pārējā dēļ ir vērts to uzklāt atkārtoti dienas gaitā. Ļoti, ļoti, ļoti patīk! Favorīts!


Mans tonis uz lūpām :).


Antipodes ir superīga eko kosmētika, kas ir ļoti pārdomātu un bagātīgu sastāvu, tā ir efektīva un ādai pielāgota.  Pie tam tā ir bioloģiski sertificēta. Daudzi to liek vienā plauktiņā ar pasaulē pazīstamiem luksus klases kosmētikas zīmoliem. Un ne velti, jo kosmētika noteikti ir savas cenas vērta.

Kosmētika nopērkama Biotēkas veikaliņos un internetā bio.lv

Cenas:
Antipodes® Grace - 35,90 EUR | 120 ml
Antipodes® Aura - 38,90 EUR | 75 ml
Antipodes® Resurrect - 29,90 EUR | 100 ml
Antipodes® Rejoice - 39,90 EUR | 60 ml
Antipodes® nakts krēms - 47,90 EUR | 60 ml
Antipodes® Boom Rock Bronze - 23,95 EUR | 4 g

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru