13 maijs, 2019

BeautyJar BRAVOCADO matu kopšanas produkti

Kādu laiku atpakaļ rakstīju par pašmāju ražotāja Beauty Jar jaunajām sejas maskām. Un minēju, ka zīmols ir riktīga enerģijas bumba. Atkārtošos - zīmols ir košs, krāsains, dzīvespriecīgs, kosmētika - fantastiskiem un izteiksmīgiem aromātiem, un maksimāli dabisku sastāvu.
Un tie nosaukumi - tas vien ir ko vērts.

Man gribējās kaut ko vēl no dzīvespriecīgā klāsta - tāpēc kauliņi krita par labu noderīgām lietām - matu kopšanas produktiem.



Bravo, avokado! Superauglis ir vitamīnu pilns, un šie vitamīni baro matus un padara tos atkal elastīgus dzīvīgus.BRAVOCADO produkti ir lieliski piemēroti ikdienas lietošanai - matu apjoma atgūšanai.

Šampūns.


Superauglis avokado kombinācijā ar jūras aļģu minerāliem un vitamīniem baro matus visā to garumā, padara tos biezākus, piešķir matiem apjomu un uzlabo garastāvokli!
Šampūna sastāvā ir daudz bagātīgu eļļu un m itrinošo, barojošo vielu - avokado eļļa, kokosriekstu eļļa, olīvu eļļa, UREA, kviešu proteīns, keratīns un vitamīns E. Un man par prieku tur nav silikons, parabēni, SLS vai SLES.
Šampūns ir pieklājīgs - puto labi, matus attīra labi, tos nesapinkā, nesausina, nesaveļ. Pēc mazgāšanas sajūtas patīkamas, man balzāmu prasās, bet man vienmēr prasās :)

Balzāms.


Balzāmā superauglis avokado kombinēts ar kokosa sviestu, olīveļļu un ziedu nektāru. Tas ir bagāts ar antioksidantiem, taukskābēm un vitamīnu Е. Olīveļļa baro matu sīpolu un veicina veselīgu matu augšanu. Ziedu nektārs atjauno, baro un mitrina sausus matus. Ir pierādīts, ka peonija mīkstina matus un uzlabo to bojāto struktūru. Balzams baro matus, nepadarot tos smagus, dāvā tiem maigumu un skaistu mirdzumu.
Balzāms lieliski nogludina matu struktūru, padara tos maigus un viegli ķemmējamus. Tāpat tas piešķir matiem lielisku kritumu, bet nepadara tos smagnējus vai tieši pretēji - pūkainus. Tas ļoti labi kopj un palutina matus. Un liels prieks par sastāvu - tiešām dabisks, nekādu parabēnu, silikonu, SLS vai SLES. Tiešām prieks :)

Vēl lielāks prieks par cenām. Cenas ir nu ļoti pieticīgas - nav jādomā ņemt vai neņemt - ir jāņem.

Beauty Jar kosmētiku meklē Siberika veikaliņos vai internetā.

Cena katram no BRAVOCADO produktiem - 3,83 EUR (250ml).


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru