27 maijs, 2019

GMT Beauty ķermeņa kopšanas produkti

Turpinot apgūt lieliskā pašmāju ražotāja GMT Beauty kosmētiku - šoreiz labumi un jaukumi ķermenim. Skrubis, mitrinoša dušas želeja un modelējošs ķermeņa krēms - komplekts izcilai ādai vasarā.


Šoreiz mana izvēle krita par labu diviem Natura Concept līnijas produktiem - trīskāršas iedarbības skrubim (triple action scrub) un krēmam ķermeņa ādas tvirtumam (intensive firming cream) un vienam Expecting līnijas produktam - mitrinošajai dušas želejai jutīgai ādai (moisturising shower gel for sensitive skin). Abas šīs kosmētikas līnijas ir paredzētas lietošanai mājas apstākļos:
  • Natura Concept līnija ir GMT Beauty kosmētikas pamata līnija, kur visi produkti ir īpaši izstrādāti ar maksimāli saudzīgu un pārdomātu sastāvu. Kosmētikas līnijā ir izmantoti inovatīvie aktīvo vielu savienojumi un jaunākās paaudzes biotehnoloģijas- unikālas patentētas izejvielas, kas stimulē spēcīgu mērķvērstu iedarbību, kas ir klīniski pierādīta. Visas izmantotās izejvielas ir dabīgas, bioloģiski tīras un augstvērtīgas. Sastāvs ir bez parabēniem, minerāleļļām, sulfātiem, PEG, silikoniem, smaržvielām un krāsvielām, SLS, SLES, silikoniem, alergēniem un citiem kairinātājiem. Līnija piedāvā unikālus un efektīvus sejas un ķermeņa kopšanas produktus gan darbam profesionāli, gan lietošanai mājas apstākļos. 
  • Savukārt Expecting līnija ir īpaši pielāgota topošajām un jaunajām māmiņām, kas palīdz atjaunot un uzturēt veselu ādu grūtniecības un bērniņa barošanas laikā. Kosmētika ir maksimāli dabīgu sastāvu, maiga, samazinātu daudzumu konservantu, un tāpat arī bez parabēniem, PEG, minerāleļļām, SLS, SLES, silikoniem, krāsvielām, mākslīgām smaržvielām un citiem liekiem kairinātājiem. Produktu sastāvā tiek izmantotas gan augstākās kvalitātes augu izcelsmes klasiskās izejvielas – eļļas, ekstrakti, gan arī biotehnoloģiski iegūtas inovatīvas aktīvās vielas. Līnijas radīšanas procesā, kā galvenais uzdevums tika izvirzīts ne tikai sievietes ādas un organisma kopumā problēmu risināšana šajā īpaši sensitīvajā periodā, bet arī tādu produktu izveide, kas būtu droša mazulim. Īstenībā tieši šo visu iemeslu dēļ man šķiet, ka daļa produktu ir lieliski piemēroti arī lietošanai ikdienā - jo kairinātāji un kaitīgās vielas ir samazinātas līdz minimumam.
Tādēļ arī sākšu ar Expecting līnijas produktu - mitrinošo dušas želeju jutīgai ādai (moisturising shower gel for sensitive skin)


Maiga dušas želeja — pilnībā dabīgs līdzeklis saudzīgai jutīgas ādas kopšanai. Želeja ne tikai attīra, mīkstina un mitrina ādu, bet arī lieliski mazina ādas jutīgumu un saglabā tās elastību, kā arī ievērojami samazina striju veidošanās risku.
Unikālā dušas želeja ādu padarīs perfektu — koptu, mitrinātu un elastīgu. Dabīgais putotājs, kas iegūts no Dienvidamerikas ziepju koka mizas, kukurūzas un kokosriekstiem, saudzīgi attīra ādu, nepadarot to sausu. Āda kļūt elastīgāka, labāk mitrināta, maiga un mirdzoša, to nodrošina jaunās paaudzes mitrinātāja sastāvdaļu — PENTAVITIN® molekulu, pienskābes un kviešu proteīna — apvienojums lieliskā līdzeklī, kas gan kopj un mitrina ādu, gan samazina pārmērīgu ādas jutīgumu. Regulāri lietojot, samazinās striju veidošanās risks un ādas jutīgums.
Unikālais vakuumiepakojums airless neļauj želejai saskarties ar gaisu, saglabā produkta tīrību un kvalitāti un padara derīguma termiņu divas reizes ilgāku, salīdzinot ar produktiem parastā iepakojumā. Iepakojuma īpašības nodrošina to, ka želeja satur mazāk konservantu, kas to padara vēl tīrāku un drošāku.

Dušas želeja ir dievīga - tā super maigi puto un perfekti attīra ādu, vienlaicīgi to padarot gludu un samtainu. Tā, ka atšķirība ir sajūtama. Ādas sausums izzūd, āda tiek nomierināta un remdēta, bagātīgais sastāvs mitrina un mīkstina ādu. Āda kļūst pieskārieniem patīkama - maiga un zīdaina.

Natura Concept sērijas - trīskāršas iedarbības skrubis (triple action scrub)


Skrubis ar ideāli sabalansētu pH, perfekti attīra un mitrina ādu, saglabājot tās veselību. Lieliski novērš ādas raupjumu un sausumu, mīkstina, padara ādu maigu un mirdzošu.
Pateicoties dabas sastāvdaļām un ideāli sabalansētajam pH, produkts perfekti attīra un mitrina ādu, saglabā tās veselību. Lieliski novērš ādas raupjumu un sausumu, mīkstina, padara ādu maigu un mirdzošu.
Skrubja sastāvā ir dabīgi putotāji, kas iegūti no Dienvidamerikas ziepju koka mizas (Quillaja saponaria), kukurūzas un kokosriekstiem (decyl glucoside). Īpašās glikozīdu grupas saskarē ar ūdeni veido maigas putas, kas nav ne kairinošas, ne toksiskas, ne alerģiju izraisošas. Skrubja attīrošās/abrazīvās daļiņas (polyethylene) ir viena izmēra un apaļas formas. Tās maigi slīd un neskrāpē ādu. Savukārt hidrolizēts kviešu dīgstu proteīns (hydrolyzed wheat protein) un pienskābe (lactic acid) veic ādas mitrināšanu un padara to maigu.
Regulāri lietojot, trīskāršas iedarbības skrubis uzlabo ādas elastību un palīdz saglabāt ādu tvirtu. Skrubis maigi noņem atmirušās šūnas un novērš ādas raupjumu, dziļi attīra un sagatavo ādu tālākajam kopšanas rituālam.

Skrubis ir perfekts - tas ir skrbja-pīlinga apvienojums, jo maigās abrazīvās daļiņas efektīvi nopulē ādu un to attīra no atmirušajām šūniņām, stimulē mikrocirkulāciju un tonizē ādu, savukārt sastāvā esošā pienskābe mīkstina ādu, mitrina un nogludina tās struktūru. Un jā - āda patiešām ievērojami kļūst maigāka, mazinās matiņu ieaugšana pēc depilācijas procedūrām, un kopumā uzlabojas ādas stāvoklis. Pateicoties ērtajam iepakojumam produkta lietošana ir patīkama un ļoti ekonomiska.


Natura Concept sērijas - krēmam ķermeņa ādas tvirtumam (intensive firming cream)


Ķermeņa formu modelējošs un ādas elastību atjaunojošs krēms. Īpaši atlasītās un sabalansētās dabas sastāvdaļas atjauno saistaudu vitalitāti, padarot ādu mirdzošu un tvirtu.
Ādu atjaunojošs komplekss no dabas sastāvdaļām – Āzijas centīlijas (Centella asiatica) lapu ekstrakts, tīruma kosas (Equisetum arvense) ekstrakts un zaļās tējas (Camelia sinensis) ekstrakts.
„Stabilizētais” C vitamīns – acerolas ķiršu (Malpighia glabra) un trejlapu puplakša (Menyanthes trifoliata) ekstrakti. C vitamīns nepieciešams saistaudu veidošanai – ādas pamatstruktūrai.
Ābolu (Pyrus malus) sēkliņu ekstrakts satur augu hormonus un E vitamīnu, tie palēnina ādas novecošanos procesus.
Augstvērtīgu eļļu izlase ar pretnovecošanās efektu (olīvu (Olea europaea), saldo mandeļu (Prunus dulcis) un kviešu dīgstu (Triticum vulgare) eļļa) un ādas mitrinātāju (PENTAVITIN® molekulas (saccharide isomerate), kas iegūtas no augiem, izmantojot biotehnoloģijas, un hidrolizēts kviešu dīgstu proteīns (hydrolyzed wheat protein)) komplekss uzlabo ādas reģenerāciju, paaugstina tās aizsargspējas, pasargā no mitruma zaudēšanas, mīkstina un baro ādu, veido aizsargkārtiņu.
Krēms ir bagāts ar antioksidantiem (polifenoliem, gallātiem, flavonoīdiem), kas cīnās pret brīvajiem radikāļiem, kā arī piparmētru (Menthax piperita) eļļu, kas atsvaidzina un uzmundrina ādu. Krēms veicina saistaudu šķiedru sintēzi un uzlabo ādas reģenerāciju, tādejādi aizkavējot ādas novecošanos.

Šis ir pamatīgs krēms. Tiešām pamatīgs. Tas mitrina un pabaro ādu, to remdē un nostiprina. Ilgtermiņā atjauno ādas elastību un piedod to foršo atsperīgo sajūtu. Tam ir pabieza un bagātīga tekstūra, bet krēms klājas brīnišķīgi un uzsūcas teicami - nepadara ādu lipīgu, taukainu vai smagnēju. Āda kļūst tvirta, gluda un elastīga. Lieliska izvēle ādas tvirtuma uzlabošanai pirms pludmales sezona ir pa īstam sākusies.


GMT Beauty kosmētiku meklē interneta veikalā vai pie sava skaistumkopšanas speciālista.

Cenas:
Dušas gels - 24,00 EUR | 500ml
Ķermeņa skrubis - 27,00 EUR | 200ml
Ķermeņa krēms - 28,00 EUR | 100ml


Lai skaisti!

2 komentāri:

  1. Gribētos gan, lai skrubī par tādu cenu nav mikroplastmasas (polyethylene).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu - var diskutēt par šādas sastāvdaļas iederēšanos kosmētikā, tomēr tā kā šīs mikrogranulas ir kā abrazīvās daļiņas - tad nozīmīgākais jautājums būtu par sadalīšanos vidē. Tomēr skrubja kosmētiskās īpašības ir lieliskas.

      Dzēst

Ievadiet komentāru