03 maijs, 2019

Institut Ethederm jaunums - Excellage sērija nobriedušai ādai

Šis raksts būs mazliet savādāks - šoreiz, kopā ar savu māmiņu, esam izveidojušas rakstu par Institut Ethederm jaunumu - Excellage kosmētikas līniju nobriedušai ādai. Tuvojas māmiņdiena, un tas nozīmē tikai vienu - mēs visi gribēsim iepriecināt un palutināt savas jaukās māmiņas. Un kāpēc gan neizvēlēties viņām pašu labāko?
Es lietoju Institut Esthederm kosmētiku un man ļoti patīk, tādēļ es izvēlos pašu labāko savai mammai.

Jaunajā, Excellage līnijā ir trīs produkti - serums, sejas krēms un krēms acu zonai.

Excellage produktu līnija paredzēta vispusīgai nobriedušas ādas kopšanai – produkti lieliski mijiedarbojas un viens otru papildina. Šie atjaunojošie līdzekļi piemēroti ādai, kuru skārusi hronoloģiska, hormonāla vai vides izraisīta novecošanās. Tie aktivizē ādas šūnu funkcijas, atjauno dziļāko slāņu blīvumu, kā arī nostiprina ādas aizsargbarjeru. Tāpat Excellage kosmētika būtiski uzlabo šūnu apgādi ar barības vielām, un, pateicoties sastāvā esošajam Celulārajam (šūnu) ūdenim, tā atgriež ādai dabisku mirdzumu un normālu mitruma līmeni. Savukārt Excellage līnijas inovatīvā aktīvā viela - gudrais polisaharīds (biotehnoloģisks cukura atvasinājums) uzlabo šūnu mijiedarbību, atjauno ādas pamatstruktūru un blīvumu, kā arī specifisko olbaltumvielu sintēzi, palīdzot uzlabot ādas mikroreljefu un stingrību.


Excellage serums.


Serums ir piemērots lietošanai kursa veidā, lai intensīvi atjaunotu ādas mirdzumu un izlīdzinātu toni, kā arī noturīgi atjaunotu ādas blīvumu un apgādi ar barības vielām. Serums satur maigus pigmentus ar sapludinošu efektu, kas uzlabo gaismas atstarošanos un optiski izlīdzina ādas mikroreljefu. Gudrais polisaharīds stimulē koneksīnu sintēzi, kas ir būtiski ādas uzturēšanai, šūnu molekulārai sadarbībai un stingrībai. Savukārt REPAIR+ tehnoloģija apvienojumā ar biomimētisku peptīdu nostiprina un dziļi reģenerē ādu.
Serums ir lieliski piemērots lietošanai kursa veidā, lai intensīvi atjaunotu ādas mirdzumu un izlīdzinātu toni, kā arī noturīgi atjaunotu ādas blīvumu un apgādi ar barības vielām. Māmiņa atzīst, ka tam ir patīkami viegla tekstūra un lieliskas mitrinošās īpašības. Sīkās krunciņas tiešām samazinās.

Excellage sejas krēms.


Sejas krēms lieliski piemērots ikdienas lietošanai, lai apgādātu ādu ar barības vielām, uzlabotu ādas stingrību, izlīdzinātu mikroreljefu, atgrieztu mirdzumu un komfortu, kā arī atjaunotu tvirtumu un blīvumu. Krēma sastāvā ir kamēliju eļļa, kas satur omega -3, -6 un -9 taukskābes, un apvienojumā ar PP vitamīnu tā piedod smalku un gludu tekstūru ar samtaina pūdera noslēgumu, kā arī atjauno ādas virskārtas aizsargbarjeru. Mitrinošo vielu augstā koncentrācija piešķir svaigu, juteklisku sajūtu, kas ir patīkama ādai, kurai trūkst tvirtuma. Gudrais polisaharīds stimulē koneksīnu sintēzi, kas ir būtiski ādas uzturēšanai, šūnu molekulārai sadarbībai un stingrībai. REPAIR+ tehnoloģija apvienojumā ar biomimētisku peptīdu nostiprina un dziļi reģenerē ādu. Savukārt Global Cellular Protection patents ar antioksidantu formulu aizsargā pret fotonovecošanos.
Kā jau iesaka ražotājs - krēms ikdienas lietošanai. Mamma vēl piebilst, ka tam ir bagātīga un krēmīga tekstūra, kas burtiski kūst uz ādas un uzsūcas zibenīgi. Tāpat krēmam ir viegls un baudāms aromāts, kas lieliski saskan ar krēma tekstūru un īpašībām. Pēc vairāku nedēļu lietošanas mamma pamanījusi ievērojamās mitrinošās un barojošās īpašības, pašas sīkākās krunciņas izlīdzinājušās, sejas ovāls tvirtāks un elastīgāks.

Excellage krēms acu zonai.


Krēms acu zonai rūpēsies par šīs delikātas zonas labsajūtu, lai ik dienas apgādātu to ar barības vielām, uzlabotu acu zonas mirdzumu un noturīgi atjaunotu blīvumu. Krēms samazina pietūkumu, tumšos lokus un noguruma pazīmes – to nodrošina krēma sastāvā esošais aktīvo vielu trio (kofeīns, ruskogenīns un karnozīns), kas efektīvi drenē limfātisko sistēmu, stimulē ādas mikrocirkulāciju, novērš oksidāciju un veicina šūnu atjaunošanos. Papildu drenējošu iedarbību ar “krio” efektu un iedarbīgu masāžu sniegs krēmam pievienotais īpašais ZAMAK (cinka, alumīnija, vara un magnija sakausējuma) masāžas aplikators.
Šis ir māmiņas mīļākais produkts - pirmkārt tam ir lieliskas īpašības, jo acu zona ir vizuāli uzlabojusies: samazinājušās sīkās mīmikas krunciņas (tautā sauktās vārnu kājiņas), ievērojami samazinājušies tumšie loki un pietūkums - skatiens ieguvis pavisam svaigu un možu noskaņu. Un lai uzklāšana būtu interesantāka un vēl efektīvāka - krēmam klāt pievienots īpašais masāžas aplikators. Mamma iesaka to turēt ledusskapī, tad svaiguma sajūta esot divtik fantastiska.

Es savai māmiņai tiešām izvēlos pašu labāko kosmētiku - pamatā tādu, kas piemērota sausai, jūtīgai un nobriedušai ādai, lai maksimāli palutinātu viņu un dotu iespēju mammas ādai ilgāk saglabāt tvirtumu un elastību. Un prieks, ka mamma man uzticas un paļaujas uz manu izvēli :)

Vai arī Tu iepriecini savu mammu ar ko īpašu?

Jaunos EXCELLAGE līnijas produktus, tāpat, kā citus INSTITUT ESTHEDERM produktus, var iegādāties Institut Esthederm salonā Berga Bazārā, u/v Stockmann, lielākajās BENU aptiekās, Europaptiekās, Mēness aptiekās un Apotheka aptiekās, kā arī pie kosmetologiem un neatkarīgajās aptiekās visā Latvijā.



Lai skaisti!
Z&Z (šoreiz mēs divatā - es ar savu māmiņu).


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru