15 maijs, 2019

GMT Beauty kopjošie produkti sejai

GMT Beauty kosmētika ir atgriezusies manos plauktiņos - tieši tāpēc, ka tā ir ar profesionālās kosmētikas kvalitāti, bet gana dabīgu sastāvu.
Efektīvas un maigas formulas, eleganti iepakojumi, patīkams aromāts. Burvīga kosmētika.


Šoreiz mana izvēle ir kritusi par labu diviem sejas kopšanas produktiem ikdienas lietošanai - attīrošai želejai un acu krēmam.


Abi šie produkti ir no GMT Beauty Natura Concept sērijas, kas ir piemērota lietošanai mājas apstākļos, kā arī ļoti rūpīgi izstrādātu sastāvu - bez silikoniem, parabēniem, SL, SLES, un citiem nevēlamiem kairinātājiem. Burvīga kosmētika.

Seju attīrošs, mitrinošs un aizsargājošs līdzeklis (moisturising dermoprotect cleanser for face).


Maigi un saudzīgi attīrošs gels ar ilgstoši mitrinošu iedarbību. Lieliski noņem kosmētiku, novērš ādas sausumu, mīkstina, padara to maigu un mirdzošu. Tas saudzīgi attīra ādu un saglabā ādas dabīgās aizsargspējas. Lieliski novērš ādas sausumu, padara ādu maigu un mirdzošu, mīkstina un mitrina to. Regulāri lietojot, saglabājas ādas tvirtums.
Sastāvā ir dabīgi putotāji – iegūti no Dienvidamerikas ziepju koka mizas (Quillaja saponaria) un no kukurūzas, kokosriekstiem (decyl glucoside). Īpašās glikozīdu grupas saskarē ar ūdeni veido putas, kas ir maigas un nav ne kairinošas, ne toksiskas, ne alerģiju izraisošas.

Pienskābe (lactic acid) un PENTAVITIN® molekulas (saccharide isomerate), kas iegūtas no augiem ar biotehnoloģijām, normalizē epitelizācijas procesu, veicina ādas hidrolipīdu barjeras nostiprināšanu – keramīdu sintēzi, uzlabo ādas mitrināšanu un tās elastību, veicinot „starpšūnu vielas” – glikozaminoglikānu sintēzi. Biotehnoloģiski iegūtās cukura molekulas turpina mitrināt ādu pat pēc noskalošanas.

Viens varens attīrošs līdzeklis. Man grūti ir aprakstīt tās sajūtas, ko tas rada ādai, bet tās viennozīmīgi ir baudāmas. Āda tie perfekti attīrīta - pie tam attīrošais līdzeklis ir lietojams arī jūtīgai acu zonai. Tas lieliski noņem gan ikdienas netīrumus, gan arī dekoratīvo kosmētiku. Āda liek teicami attīrīta, bet vienlaicīgi mitrināta un lutināta. Pēc attīrošā gela āda paliek maiga un zīdaini gluda - laikam jau tās ir pienskābes, jo ir tāda viegla pīlinga efekts. Īstenībā nezinu kurš attīrošais līdzeklis vēl piešķir ādai tādu samtaino maigumu. Man ārkārtīgi patīk.


Revitalizējošs acu kontūrkrēms (revitalizing eye contoure cream)


Maigais krēms saudzīgi kopj ādu ap acīm, tas acīmredzami samazina ādas novecošanās pazīmes, nostiprinot ādu acu zonā. Inovatīvā augu ekstraktu un kofeīna atvasinājumu kombinācija perfekti un tūlītēji samazina mīmikas grumbiņas, efektīvi novērš noguruma pēdas, lokus un maisiņus zem acīm.

Inovatīvo aktīvo vielu kombinācija ar augstvērtīgajām augu eļļām, progresīvajiem ādas mitrinātājiem un antioksidantiem acīmredzami samazina ādas novecošanās pazīmes, nostiprinot ādu acu zonā.
Krēms dziļi mitrina un nostiprina ādas struktūru. Ādas dziļie mitrinātāji – PENTAVITIN® molekulas – aktīvi piesaista ūdeni un nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu. Savukārt pienskābe normalizē epitelizācijas procesu, uzlabo ādas mitrināšanu un tās elastību. Produkta sastāvā esošie dabīgie silīcija avoti paaugstina hidroksiprolīna – aminoskābes – līmeni audos, ietekmējot saistaudu šķiedru sintēzi. Atjaunojas saistaudu vitalitāte un to spēja piesaistīt ūdeni.

Bagātīgā antioksidantu kombinācija efektīvi cīnās pret brīvajiem radikāļiem un stimulē kolagēna sintēzi.


Acu krēms ir ļoti maigs, mitrinošs, nostiprinošs, savelkošs. Tas dziļi un intensīvi mitrina jūtīgo acu zonu, izlīdzina ādas tekstūru, samazina smalkās krunciņas un mīmikas līnijas. Ilgstoši lietots ievērojami uzlabo ādas tvirtumu - padarot to piepildītu un atsperīgu - acu zona iemirdzas un staro. Viens no favorītiem acu krēmu klāstā.


GMT Beauty kosmētiku meklē interneta veikalā vai pie sava skaistumkopšanas speciālista.

Cenas:
Attīrošais gels - 21,00 EUR | 100ml
Acu krēms - 36,00 EUR | 15ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru