29 maijs, 2019

Institut Esthederm saules produkti perfektai vasarai un veselīgam iedegumam

Mūsu pusē atgriezusies saule. Diena ir gaišāka un garastāvoklis labāks. Un jau jau saule, tad arī dienas tēma par sauli. Un šodienai izvēlos Institut Esthederm saules produktus perfektai vasarai.


Atkārtošos miljono reizi - Institut Esthederm ir viens no maniem favorītu zīmoliem. Zīmola kosmētika ir kā radīta manai ādai - tā jūtas komfortabli un tiek kārtīgi palutināta. Tādēļ man gribējās vasarai arī Institut Esthederm saules produktus. Tā teikt daudz laba dzirdēts, nu esmu izmēģinājusi uz savas ādas.

Institut Esthederm ir vairāku veidu saules aizsargkrēmu - tie iedalās sejas un ķermeņa kopšanas produktos. Produkti ir mērenai saulei un stiprai saulei, ar anti-age vai bez un pat ar toni. Principā izvēlies, ko vēlies. Es izvēlējos savam ādas tipam un Latvijas klimatam piemērotākos - Adaptasun Protective sejas un ķermeņa krēmus mērenai saules intensitātei.


Adaptasun Protective Face Cream. Moderate Sun.


Ādu kopjošs krēms sejai, kas ir ideāli piemērots, lai sauļotos droši.
  • Veicina ādas pielāgošanos un aizsardzību saulē
  • Līdz minimumam samazina UV starojuma kaitīgo iedarbību. Optimizēta Anti-UVA aizsardzība pret fotonovecošanos un ideāla Anti-UVB aizsardzība pret apdegumiem. Vidējai saulei paredzētais aizsargkrēms filtrē 93% UVB staru.
  • Kompensē UV staru ietekmē radīto mitruma zudumu
  • Daudz dabiskāks un intensīvāks iedegums
Šis ir mērenai saulei (UV indekss no 5 līdz 8) paredzēts saules aizsargkrēms, kas pasargā ādu no kaitīgā starojuma un vienlaicīgi intensīvi kopj ādu. Krēms būs lieliski piemērots ikdienas lietošanai, kad sadzīve norit gan telpās, gan ārpus tām, jo tas gan aizsargā ādu, gan arī to kopj un mitina. Ja ir paredzēta ilgstoša atrašanās saulē, vai došanās pie jūras, vai pat kalnos, tad ieteicams izvēlēties augstākās aizsardzības krēmu, ko norāda trīs zvaigznītes (***) uz iepakojuma. Bet atgriežoties pie šī - pirmais, ko gribu atzīmēt ir burvīgā krēma tekstūra. Tas ir tiešām viegls un patīkams, teicami mitrina un lutina ādu. Krēms nerada smagnēju sajūtu un lieki nenoslogo ādu, tas nav taukains vai lipīgs, tas nepadara ādu spīdīgu. Tieši pretēji - tas lieliski klājas un uz ādas ir pavisam viegls un patīkams, turklāt savu darbiņu paveic ideāli. Lielisks saules krēms.

Adaptasun Protective Body Lotion, Moderate sun.


Ķermeņa losjons, kas veicina dabīga iedeguma veidošanoss, aizsargā ādu un saaglabā ādas jaunību un veselību.
  • Veicina ādas pielāgošanos un aizsardzību saulē. Uzlabo ādas pašaizsardzību.
  • Līdz minimumam samazina UV starojuma kaitīgo iedarbību. Optimizēta Anti-UVA un Anti-UVB aizsardzība.
  • Kompensē UV staru ietekmē radīto mitruma zudumu, novērš fotonovecošanos un grumbu veidošanos.
  • Daudz dabiskāks un intensīvāks iedegums
Šis ir ļoti vieglas tekstūras losjons, kas teicami uzsūcās un padara ādu zīdainu. Gluži pretēji ierastajai saules aizsargkrēmu tekstūrai - šis nav nedz smagnējs, nedz taukains. Tas novērš arī smilšu vai putekļu lipšanu pie ādas un citu diskomfortu ar ko esmu saskārusies lietojot dažādus saules aizsargkrēmus. Vienlaicīgi krēms pasargā ādu no saules kaitīgās ietekmes, neļaujot tai apdegt, kā arī lutina to, kompensējot mitruma zudumu ādā. Šis man ir ikdienas lietošanai, kad speciāli negozējos saulītē - dienas gaitā ir kāda pastaiga vei pasēdēšana svaigā gaisā. Dodoties mērķtiecīgi sauļoties tiek rekomendēts izvēlēties augstākās saules aizsardzības krēmu, kas apzīmēts ar trim zvaigznītēm (***).


Kad āda ir tikusi pie ilgi gaidītajiem saules stariem - vakarā to īpaši palutinu ar iedeguma noturību paildzinošos ķermeņa losjonu (Tan Prononging Body Lotion).


Ķermeņa pieniņš pēc sauļošanās.
  • Uzreiz nomierina un mitrina ādu
  • Paildzina iegūtā iedeguma noturību
  • Daudz dabiskāks, intensīvāks un ilgstošāks iedegums
  • Atjaunots ādas mitruma līmenis pēc sauļošanās
Šis ir nomierinošs un mitrinošs losjons ķermeņa ādas kopšanai pēc sauļošanās - tas paildzina iedeguma noturību un pastiprina toni. Pieniņš veldzē ādu un mazina sauļošanās izraisīto ādas siltumu (īpaši tad, ja gadās saulītē atrasties ilgāk). Losjons ātri atjauno ādas komfortu un mitruma līmeni un piešķir ādai tādu mirdzumu, tonis šķiet zeltaināks un intensīvāks - āda gludāka un maigāka. Losjonu droši var lietot arī ikdienā - gan vasarā, gan rudens sezonā, lai ilgstošāk saglabātu iedeguma toni un palutinātu ādu. Losjons ir burvīgs. Gan tekstūra, gan aromāts, gan sajūtas uz ādas.


Šie tiešām ir lieliski palīgi vasarai.


Kosmētiku meklē Institut Esthederm salonā Berga Bazārā, u/v Stockmann un aptiekās.

Vairāk informāciju meklē te: www.esthederm.lv

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru