24 aprīlis, 2019

Algotherm ķermenim

Šoreiz blogā iezogas mans praktiskums - dušas želeja (kuru nekad nevar būt par daudz), roku krēms, ko atstāt birojā, un efektīvie ādas kopšanas līdzekļi. Pie tam no zīmola, kas ir pārbaudīts, man labi zināms un iemīļots.


Algotherm ir zīmols, kas pasaulē ir pārbaudīts, ļoti iecienīts un iedarbīgs. Arī manās mājās tas ir cieņā - un jau atkal plauktiņos ērti iekārtojusies šī jūras augu ekstraktiem bagātā kosmētika. Šoreiz vairāk koncentrējos uz ķermeņa kopšanu un problēmzonām.

Algotherm Algocean Jūras svaiguma dušas želeja (Marine Freshness Shover Gel)


Atjaunojoša jūras augu dušas želeja. Šī saudzīgi attīrošā dušas želeja ar savu svaigo un uzmundrinošo aromātu kļūs par katra rīta neatņemamu sastāvdaļu. Tā ādu padara mīkstu un atjauno. Āda vairs nejūtas saspringta, jo ir pabarota un aizsargāta.
Patīkami aromātiska, maiga, bagātīgi putojoša dušas želeja, ka maigi attīra ādu, to nesausinot un nesavelkot. Lieliska ikdienai. Tiešām patīkams baudījums dušā.

Algotherm Algosilhoutte Zīdains nostiprinošs krēms (Silky Tightening Cream) un atsvaidzinošs gels kājām (Refreshing Gel For Legs).


Algotherm Algosilhoutte Zīdains nostiprinošs krēms (Silky Tightening Cream). Liftings un ķermeņa ādas nostiprināšana. Šis zīdainais krēms efektīvi iedarbojas uz nokarenu ādu. Ķermeņa āda kļūst stingrāka un nostieptāka, arī ādas kontūra izlīdzinās. Krēms neatstāj taukainus nospiedumus, uzreiz pēc tā uzklāšanas ir iespējams apģērbties. Stimulējošais krēma aromāts maigi iesmaržina ķermeņa ādu.
Šis ir ļoti maigas un patīkamas konsistences krēms, kas lieliski uzsūcas un momentā padara ādu zīdaini gludu. To var lietot profilaktiski, lai nostiprinātu ādu un neļautu tai kļūt nokarenai, kā arī cīnoties ar sekām - piemēram pēc bērniņa iznēsāšanas vai straujas svara zaudēšanas, lai ātrāk atgūtu formu un savilktu izstaipīto ādu. Krēms ir dievīgs - āda ir kļuvusi tik atsperīga un stingra. Pašai prieks.

Algotherm Algosilhoutte atsvaidzinošs gels kājām (Refreshing Gel For Legs). Nogurušām, satūkušām kājām. Tonizē un atslābina nogurušas kājas, palīdzot tām atgūt vieglumu un labsajūtu. Piemērots līdzi ņemšanai ceļojumos ar lidmašīnu, stāvoša vai sēdoša darba veicējiem un citiem. Var klāt caur zeķubiksēm, neatstāj traipus.
Šis ir kaut kas. Gēls ir ar stipru atvēsinošu un atsvaidzinošu efektu. To lietoju pēc garajiem un nogurdinošajiem treniņiem, kad kājas ir piedzītas un smagas. Pāris minūšu laikā gels spēcīgi (!) atvēsina kājas, tās tonizē un atslābina. Man gēls ārkārtīgi patīk. Un vēl man patīk ideja, ka to var klāt arī caur zeķubiksēm.

Algotherm Algoessential Krēms rokām un nagiem (Comfort Hands & Nails Cream)


Krēms rokām un nagiem ar zīdainu tekstūru nomierina roku ādu un rada tūlītēju komforta sajūtu. Krēms ir ar ļoti vieglu un zīdainu tekstūru, tas lieliski klājas un labi uzsūcas, padarot roku ādu maigu un zīdainu. Tas lieliski mazina sausu, savilktu un sprēgājošu roku ādas radīto diskomfortu. Perfekts lietošanai birojā - darbam ar datoru vai papīriem, jo tas neatstāj taukainus vai lipīgus nospiedumus. Mans favorīts biroja ikdienai un ļoti biežai lietošanai.

Algotherm ir pārbaudīts aptieku zīmols. Man patīk, ka tam ir sava "odziņa" - sastāvā esošās aļģes un ūdens augu ekstrakti un arī tas, ka sastāvs ir maksimāli dabisks un saderīgs ar ādu. Šis ir viens no tiem aptieku kosmētikas zīmoliem, kam uzticos pilnībā un izvēlos, ja nepieciešama pamatīga un paredzama kopšana.

Algotherm kosmētiku meklē aptiekās un u/v Stockmann.

Cenas:
Dušas želeja - 6,80 EUR | 200ml
Nostiprinošs krēms - 22,35 EUR | 150ml
Atsvaidzinošs gels kājām - 14,50 | 100ml
Roku krēms - 7,90 | 50ml

Var noderēt! Šomēnes (visu aprīli) medicīnas preču veikalā medicinaspreces.lv Algotherm ir akcija - pērkot divus ķermeņa kopšanas produktus, dāvanā eksfoliācijas ziepes.

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru