19 aprīlis, 2019

GMT Beauty maskas

Es gribētu teikt, ka GMT Beauty ir viens no Latvijas labākajiem kosmētikas zīmoliem - tas pārsvarā gan zināms kosmetologu un skaistumkopšanas speciālistu aprindās, jo pamatā sortiments ir pielāgots tieši procedūrām salonos. Tomēr zīmols piedāvā arī mājas apstākļiem piemērotu kosmētiku. Un tā kā man patīk ādu palutināt ar maskām, esmu izvēlējusies divas GMT Beauty Natura Concept līnijas sejas maskas.


Manā rīcībā ir Youthifying cream mask (atjaunojošā maska) un Moisturising and glowing gel mask (mitrinošā maska ādas mirdzumam) - abas lieliskas, bet katra tik dažādāka.


Youthifying cream mask (atjaunojošā maska).


Izsmalcinātā atjaunojošā krēma maska baro un atjauno ādu, būtiski mazinot krunciņu ārējās izpausmes. Maskas galvenie komponenti palēnina ādas novecošanās procesus, paaugstina ādas tonusu un nostiprina ādu, tie ir šūnu enerģijas un dzīvinošā mitruma avots. Pateicoties aktīvo sastāvdaļu iedarbībai, āda kļūst svaiga un ir atpūtusies.

Hidrolizētā jūras elastīna peptīdi un aminoskābes uzlabo ādas elastību un atjauno ādas tvirtumu. Bio-Marine Elastin baro un atjauno ādu, kā arī pasargā no ārējās vides agresīvās iedarbības. Āda kļūst tvirtāka, uzlabojas sejas ovāls. Dabīgo eļļu (babasu, Chia oil, Prunus Amygdalus Dulcis) bagātīgā kombinācija uzlabo ādas aizsargspējas, novērš mitruma zudumu, mīkstina, nodrošina dziļu ādas atjaunošanu. Maska palīdz saglabāt ādas elastību, uzlabot vielmaiņu un izvadīt toksīnus. Spēcīgs antioksidantu kokteilis — zaļās tējas (Camellia sinensis) un acerolas (Malpighia Glabra) ekstrakti — iedarbojas uz brīvajiem radikāļiem un pasargā ādu no apkārtējās vides piesārņojuma. Antioksidantu komplekss apvienojumā ar trejlapu puplakša (Menyanthes trifoliata) ekstraktu palēnina ādas hronoloģiskās un fotonovecošanas procesus, stimulē kolagēna sintēzi, atjauno ādas elastību un tonusu, mazina grumbiņas, veicina liftinga efektu un modelējoši iedarbojas uz sejas ovālu.

Maskai ir bieza bagātīga krēma tekstūra, kas kārtīgi apņem ādu un to pabaro un piepilda. Ilgstošā periodā, lietojot masku regulāri, ievērojami samazinās sīko krunciņu skaits uzlabojas ādas elastība - tā kļūst stingra un atsperīga. Masku ieteicams lietot 1—2 reizes nedēļā, uz attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas ādas, ļaujot iedarboties 15—20 minūtes. Maskas noņemšana visērtāk ir ar siltu un mitru dvieli vai sūklīti. Āda būs ārkārtīgi pateicīga :)


Moisturising and glowing gel mask (mitrinošā maska ādas mirdzumam).


Maska ātri atjauno epidermālo barjeru un nodrošina dziļu un ilgstošu ādas mitrināšanu. Gela maska acīmredzami uzlabo ādas izskatu, kavē novecošanās procesus ādā. Āda ir svaiga, mirdzoša un maiga.

Patentētās dabīgā mitrinātāja PENTAVITIN® (Saccharide Isomerate) molekulas regulē ūdens līdzsvaru un, veicinot mitruma saglabāšanu, nodrošina spēcīgu un ilgstošu mitrināšanu. Dabīgo antioksidantu un eļļu bagātīgā kombinācija iedarbojas uz brīvajiem radikāļiem, nomierina ādu un pazemina tās jutību. Pienskābe atjauno ādu, paaugstina tās elastību un regulē mitruma līmeni ādā.
Dabīgie ekstrakti ir dabisks silīcija avots, kas paaugstina hidroksiprolīna, aminoskābju līmeni audos un ietekmē ādas saistšķiedru sintēzi. Tiek atjaunota saistaudu dzīvotspēja, kā arī to spēja uzsūkt ūdeni. Āda iegūst vienmērīgu krāsu un mirdzumu.

Šī ir burvīgas tekstūra maska - tai ir viegla gēlveida tekstūra ar brīnišķīgu citrusu aromātu, tā momentā mitrina ādu, to nomierina un atjauno. To pamatā lietoju pēc dziļi attīrošajām maskām, jo nomierinošā iedarbība ir tūlītēja un pamanāma, kā arī maska atjauno ādas mitruma līmeni un nodrošina maksimālu komfortu. Masku ieteicams lietot 1—2 reizes nedēļā, uz attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas ādas, ļaujot iedarboties 15—20 minūtes.  Man ļoti, ļoti patīk šī maska.

GMT Beauty kosmētiku meklē interneta veikalā vai pie sava skaistumkopšanas speciālista.

Atjaunojošā krēma maska - 22,00 EUR | 50ml
Mitrinošā gēla maska - 18,00 EUR | 50ml


Lai skaisti!