20 aprīlis, 2019

Silk'n Infinity fotoepilators - pirmie iespaidi.

Tik tikko esmu saņēmusi savu pasūtījumu no interneta veikala hairfree.lt - tā teikt saņēmos vienam pamatīgam pasūtījumam, paņēmu Silk'n Infinity fotoepilatoru un gribu padalīties ar pirmajiem iespaidiem.


Jāsaka uzreiz - fotoepilators nav lēts prieks, tāpēc tā izvēle šķiet tik grūta - ņemt kaut ko dārgāku no Philips vai citiem lielajiem zīmoliem? Vai izvēlēties kaut ko lētāku, bet kāds būs rezultāts? Draudzene izmēģinājusi vienu no Philips jaunajiem fotoepilatoriem bija ļoti vīlusies - rezultāts praktiski nekāds. Tāpēc nolēmu riskēt ar Silk'n Infinity fotoepilatoru. Rezultāti - pēc 2 mēnešiem. Pagaidām - tikai pirmie iespaidi.


Fotoepilators ir salīdzinoši neliels, tas ērti turams rokā, poga izvietota parocīgi, forma ļoti ergonomiska. Es nezinu kā ir citiem ražotājiem - šis darbojas ar strāvu - tātad,  jāpadomā par vietu, lai ir kut to pieslēgt.


Rokas grāmata ir tik bieza, ka gandrīz nezinu no kura gala lai ķeras klāt.
Fotoepilators strādā ar gaismas un galvaniskās enerģijas impulsu - eHPL™ tehnoloģija izmanto galvanisko un optisko enerģiju kombināciju. Šī mijiedarbība ļauj likvidēt matus efektīvāk, jo tā atver ādas poras un ļauj gaismas impulsiem optimāli nokļūt līdz matu folikuliem.
Fotoepilatoram ir 5 intensitātes režīmi - iespējams izvēlēties katram ādas tipam piemērotāko. Lietojot Silk'n Infinity pirmo reizi, tiek rekomendēts izmantot 1 enerģijas līmeni (viszemāko). Ja nav novērojams nekāds diskomforts vai ādas reakcijas, intensitāti var palielināt. Jo augstāks enerģijas līmenis, jo efektīvāka fotoepilācijas procedūra.
Fotoepilators var darboties divos režīmos - pulsācijas režīmā, kas ir ērts nelieliem laukumiem un augstai intensitātei (ierīce tiek pārvietota paceļot un poga, lai emitētu enerģijas lādiņu, ik reizi tiek nospiesta manuāli) vai slīdošā - bīdīšanas režīmā, kas ir ērts lielu laukumu ātrai apstrādei, pie zemākas darbības intensitātes (turot pogu nospiestu, ierīce pati ik pēc 1-2 sekundēm (atkarībā no izvēlētās intensitātes) ražo impulsu).

Interesanti, ka fotoepilators ir aprīkots ar vairākiem moderniem aizsargelementiem. Piemēram, viens no tiem - ap fotoepilatora gaismas elementu ir drošības sensors, kas ļauj ierīcei strādāt tikai tad, ja sensors cieši pieguļ ādai - tas paredzēts, lai izvairītos no gaismas impulsu ietekmes uz acu veselību.
Otrs aizsargmehānisms ir elektrodi - viens no tiem ir jau minētais aizsargelements ap gaismas impulsa devēju un otrs - zem ierīces. Galvaniskā enerģija tiek ražota tikai tas, ja ir kontakts ar abiem elektrodiem. Arī šis ir pamatā, lai aizsargātu acis un nebūtu pēkšņs gaismas impulss pētot ierīci.
 

Ierīces apakšā ir novietota arī on/off poga, ak kuru ieslēdz/izslēdz ierīci un regulē intensitātes režīmus. Tur pat ir arī gaismas signāls, kas apliecina, ka ierīce ir gatava darbam un Bluetooth signāla lampa, jo ierīce ir savietojama ar tālrunī instalētu aplikāciju.

Ar ko sākt? Ar lietošanas instrukcijas izlasīšanu.


Es izlasīju visu. Pēc nodaļas ar brīdinājumiem 5 lpp apjomā, likās, ka rītdiena būs piemērotāka procedūras uzsākšanai. Tomēr sabužināju veselo saprātu un liku aparātu lietā.


Vēl viena noderīga lietiņa - Silk'n aplikācija, kur var atzīmēt zonas, kuras tiek apstrādātas, atzīmēt zonām intensitātes līmeņus un programmiņa automātiski sastāda grafiku un nākamo procedūras reizi. Aplikācija nav baigi advancētā, bet ir ok - var glabāt info par procedūrām un aplūkot aktuālo grafiku.


Tad arī var sākt. Manas izraudzītās zonas ir bikini, paduses un kājas. Bet ierīci var lietot visam ķermenim un pat sejai - no vaigu kauliem uz leju.

Kāda tad ir lietošana:

Man liekas, ka ļoti ērta. Padusēm un bikini izvēlos pulsācijas režīmu, kur pati diktēju ātrumu, savukārt kājām ērti ir slīdošais režīms, kur ar fotoepilatoru var braukāt pāri pa līnijām. Nu ļoti ērti.

Sāku ar pirmo intensitāti, kas ir pati zemākā, jo baidījos, ka varētu būt diskomforts vai kādi blakusefekti. Vienīgais ko jutu bija neliels dūriens (ja to vispār tā var nosaukt) un siltums pie katra impulsa. Bet par diskomfortu to grūti nosaukt. Nākamajās reizēs intensitāti kāpināšu, līdz būs sasniegt maksimālais, pie kura ir komfortabli to darīt.

Pirmais iespaids patīkams. Procedūra pat tīri interesanta. Nākamā reize - pēc 2 nedēļām. Ceru, ka par to man atgādinās arī aplikācija.

Pēc pirmās reizes rezultāta gan vēl nekāda nav, bet pēc 2 mēnešu kursa vajadzētu būt jau kaut kam manāmam. Esmu patīkami satraukta un ar nepacietību gaidu nākamos seansus :)

Fotoepilatoru meklē Hairfree.lt

Cena - 199 EUR


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru