18 aprīlis, 2019

Palīgi pavasarim un JAUNĀ interneta aptieka AVEMED.LV

Vai Jūs jau esat bijuši jaunajā Latvijas farmācijas uzņēmumu interneta aptiekā avemed.lv? Tur cenas ir pilnīgs wow, wow, wow - tur viss sortiments ir par ražotāju cenām + šobrīd visam ir ļoti pievilcīgas atlaides (līdz pat 60%).
Kur viņi bija ziemā, kad nepārtraukti cīnījos ar iesnām un klepu, bet Bronhonorm komplektā ar Sinunorm bija vienīgais glābiņš. Tagad es vairu tik atjaunot aptieciņu un šo to paķert savai mazajai dāmai - imunitātei.


Avemed tirgo Latvijas farmācijas uzņēmumu Lotos Pharma, Solepharm un Larifan ražotus veselības produktus par ražotāju cenām.
Visi veselības produkti izstrādāti sadarbībā ar ārstiem, farmaceitiem un zinātniskajiem institūtiem, garantējot kvalitāti un individuālu pieeju katram klientam, izplatītājam un partnerim. Piedāvātie produkti satur ārstniecības augu ekstraktus, vitamīnus un mikroelementus, kas pierādījuši savu efektivitāti klīniskajos pētījumos un ikdienas praksē.

Tie, kas mani un manu ģimeni pazīst tuvāk, zinās, kā mums iet veselības jautājumos - kā pa kalniem un lejām, kur ir milzīgas aizas un ielejas un uz sekundi esam arī kalngalī. Līdz ar to šis grozs ir loģiska izvēle - viss nepieciešamais un pārbaudītais elpceļu veselībai, pret kakla sāpēm un imunitātes stiprināšanai. Teju viss lietots mājās iepriekš un 100% pārbaudīts.

Mana izvēle elpceļu veselībai. Sinurin, Sinurin sprejs, Sinurin Air Stick un Sinunorm DUO.


Sinurin® deguna pilieni. Mitrina un aizsargā deguna gļotādu no izžūšanas, ko var radīt saaukstēšanās, alerģijas un nelabvēlīgi vides faktori (bakteriālas un vīrusu infekcijas var izraisīt iekaisumu un iesnas), tādējādi atbrīvojot elpceļus un atvieglojot elpošanu.
Sastāvs: eikalipta (Eucalytpus globulus) ēteriskā eļļa un tējas (Melaleuca alternifolia oil) koka ēteriskā eļļa.
Labi palīdz pie aizlikta deguna - atvieglo elpošanu un mitrina gļotādu.

Sinurin® Spray. Dabīgs līdzeklis deguna aizlikuma mazināšanai. Tas efektīvi noņem diskomforta sajūtu, kas rodas vispārējās saaukstēšanās vai sinusīta izraisīta deguna aizlikuma dēļ, samazina tūsku, veicina sekretoro un attīrošo funkciju, nodrošina tūlītēju atvieglojumu un svaigumu, kā arī mitrina deguna gļotādu.
Sastāvs:eikalipta (Eucalyptpus globulus) ēteriskā eļļa, piparmērtras (Mentha piperita) ekstrakts un jūras ūdens (hipetronisks, sāls koncentrācija) 2.2%
Šis ir mans jaunais atklājums - lieliska alternatīva Humer jūras ūdenim - patīkams aromāts un ēteriskās eļļas noņem tūsku, atvieglojot elpošanu. Ērta lietošana. Šis man ļoti palīdzēja pie pēdējām iesnām.

Sinurin® Air Stick inhalācijas zīmulis.Satur 100% dabīgās ēteriskās eļļas. Sastāvā eikalipta un tējas koka ēteriskās eļļas, tās atvieglo elpošanas ceļus un tām piemīt antiseptiskas īpašības. Spēcīgie aromāti bieži tiek lietoti inhalāciju veidā, lai palīdzētu iesnu gadījumos.
Sastāvs: eikalipta (Eucalytpus globulus) ēteriskā eļļa, tējas (Melaleuca alternifolia leaf oil) koka ēteriskā eļļa, bergamotes (Citrus bergamia leaf oil) ēteriskā eļļa un lavandas (Lavandula officinalis flower oil) ēteriskā eļļa.
Arī šis man ir pilnīgs jaunums - bet baigi ērti līdzņemšanai. Zīmulītis ir mazā pirkstiņa izmērā, kas ļoti labi iederas rokassomiņā vai kosmētikas maciņā, tādējādi vienmēr esot līdzi. Efekts ir tūlītējs - atvieglo elpošanu, tiesa gan samērā īslaicīgs.

Sinunorm® DUO. Tas ir dabīgus augu ekstraktus saturošs produkts, kas iedarbojas vienlaicīgi gan uz augšējiem (deguns un tā blakusdobumi), gan apakšējiem (bronhi) elpceļiem. Sastāvā esošam timiāna ekstraktam ir antibakteriāla aktivitāte. Plūškoka ziedu ekstrakts un gaiļbiksīšu ziedu ekstrakts nodrošina optimālu elpceļu funkciju. Acerolas augļu ekstraktā esošā C vitamīna kombinācija ar cinku veicina normālu imūnsistēmas darbību.
Sastāvs: plūškoka (Sambucus nigra) ziedu sausais ekstrakts, gaiļbiksītes (Primula veris) ziedu sausais ekstrakts, timiāna (Thymus vulgaris) lakstu sausais ekstrakts, apiņu (Humulus lupulus) augļkopu sausais ekstrakts, acerola (Malpighiaceae Malpighia glabra L) augļu sausais (80% vitamīns C), plūškoka (Sambucus nigra) augļu sulas sausais ekstrakts, priežu (Pinus sylvestris) mizas sausais ekstrakts un cinks (cinka citrāta trihidrāts).
Šo man ieteica mana ģimenes ārste. Un jā - pēdējās iesnas beidzās ~4 dienās. Laime! Sinunorms ir riktīgas puņķu zāles - pamatīgi iztīra degunu un deguna dobumus un atvieglo elpošanu. Šo arī LORi iesaka.


Palīgi pie kakla sāpēm. Faringo Tabs un Faringo Chups.


Faringo Tabs. Elastīgās un dabīgās pastilas, kas ir saudzīgas mutes, kakla gļotādai, neskrāpē kaklu. Satur propolisu, medu, ārstniecības auga ekstraktu un C vitamīnu. Alteja atvieglo un nomierina kakla un rīkles kairinājumu. C vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību un šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.
Mīkstās pastilas ir lieliska izvēle, kad kakls ir riktīgi iekaisis un mutes dobums jau ir cietis no sūkājamajām tabletēm. Pastilas ir elastīgas gluži kā tāda stingra želejkonča. Kopš atklāju šīs - es vairs nevaru atgriezties pie cietajām sūkājamajām tabletēm - man pēc tām sāp visa mute. Esmu pārgājusi TIKAI uz šāda veidda sūkājamajām pastilām.

Faringo Chups. Tāss ir pastilas, kas satur dabīgas vielas.Timiāns palīdz novērst sausu klepu un atvieglo atkrēpošanu. Salvija atvieglo rīkles un mutes dobuma kairinājumu, veicina dabiskās organisma aizsargspējas. Alteja atvieglo un nomierina kakla un rīkles kairinājumu. Vitamīns C veicina normālu imūnsistēmas darbību.
Šīs ir bērnam, jo Faringo Tabs pastila visticamāk tiks pāris reizes sakosta un norīta dzīva - rezultātā jēga nekāda. Bet čupa čupu nosūkās līdz kociņam. Pagaidām vajadzība nav bijusi - šie aptieciņai.

Viss imunitātei. Imunosil Sambuccus, C-Vit prolong un Solefarin.


Šeit ir visi, kas teju jau būs beigušies.

Olefar® Duo Solefarin. Tā sastāvā esošās minerālvielas cinks un selēns veicina normālu imūnsistēmas darbību un šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Vitamīni D, B6 un B12 palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību, vitamīni B6 un B12 palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Arabinogalaktāns ir šķiedrviela ar prebiotisku iedarbību, kas palīdz uzturēt zarnu trakta veselību.
Sastāvs: beta-glikāni, arabinogalaktāns, cinks, vitamīns B6, selēns, vitamīns D3, vitamīns B12.
Nevaru 100% apgalvot, ka palīdz, bet sastāvs ir ļoti, ļoti, ļoti labs. Man gribās ticēt, ka arī tiešām uzlabo organisma vispārējās funkcijas un imunitāti.

C-Vit Prolong Imunosil®. Kapsulas, kas satur kriodesikētu upeņu koncentrātu un C vitamīnu. C vitamīns uztur normālu imūnsistēmas darbību pie palielinātas slodzes un veicina normālas fizioloģiskās funkcijas.
Par C vitamīna labajām funkcijām man, droši vien, nav jāskaidro. šim pluss par dabisko sastāvu. Tik vien kā prasītos kādu garšīgu košļājamo formātu :D

Imunosil® Sambucus balzams. Tas ir dabīgs balzams imūnsistēmas veselībai. Tā sastāva esošais plūškoks palīdz nodrošināt normālu imūnsistēmas darbību un atbalsta organisma aizsargspējas.
Šis ir manai princesei - domāju, ka mammas zinās šo produktu. Imunologs ieteica imunitātes uzlabošanai, jautājums tik vien paliek, cik katrs organisms no tā var paņemt. Bet mazajai garšo. Tas mums jau vairāk kā rituāls. N-tā pudele jau izdzerta.


Visizdevīgāk šos meklēt avemed.lv (cenas KRIETNI zemākas kā aptiekās). Tiešām krietni.


Tikmēr Facebook ir iespēja tikt pie jauka komplektiņa aktīvam pavasarim: Facebook Avemed konkurss


Lai skaisti!



P.S. Atceries!!! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

1 komentārs:

  1. Paldies par šo rakstu. nezināju par šo aptieku. Atverot linku un nedaudz papētot jau uzrunāja.

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru