03 aprīlis, 2019

Iepazīšanās: Beauty Jar, ražots Latvijā (!)

Man pārsteigums - veikalos Siberika atrodams arī kas ražots Latvijā - Beauty Jar kosmētika. Tā ir koša, krāsaina, dzīvespriecīga, fantastiskiem un izteiksmīgiem aromātiem, un maksimāli dabisku sastāvu. Tad nu iepazīstos - sāku ar zīmola jaunumiem - sejas maskām O, H2O! un Too Glam to Give a Damn.


Beauty Jar ir zīmols, kas radies tieši gadu atpakaļ. Kā jau minēju - kosmētika tiek ražota tepat - Latvijā. Zīmola vizītkarte ir spilgti un uzrunājoši produkti, stilīgi nosaukumi, neprātīgi aromāti un kā viņi paši saka - produkti kuros iezīmējas bērnišķīga nebēdnība. Bet vienlaicīgi produkti ir maksimāli dabiski, bez SLS un parabēniem, kā arī daudziem citiem nevēlamajiem savienojumiem.
Un jā - pirmais, kas man nāk prātā ieraugot zīmolu - dzīvesprieks. Krāsas, nebēdnīgie nosaukumi, neparastās tekstūras. Beauty Jar vannas istabā ienes nebēdnību.

Iepazīšanos sākšu ar dieviem - O,H2O! - mitrinošo sejas masku un TOO GLAM TO GIVE A DAMN - želejmasku ar liftinga efektu.

O,H2O! - mitrinošā sejas maska.



Tā ir dziļi mitrinoša maska ar alvejas sulu un baltās tējas ekstraktu. Alvejas sulai piemīt ārkārtīgi spēcīga mitrinoša iedarbība un tā spēj līdzēt visiem ādas tipiem! Tā veido uz ādas ārkārtīgi smalku aizsargplēvi, kas novērš mitruma zudumu. Savukārt baltā tēja ir bagāta ar В grupas vitamīniem, aminoskābēm un tējas kofeīnu, kas tonizē ādu un padara to mirdzošu.


Maskai ir krēmveida tekstūra, kas patīkami mitrina un nomierina ādu. Šī noteikti ir biežas lietošanas maska - jo pamatā tā tiešām mitrina, nomierina, piepilda un izlīdzina tekstūru un sausuma krunciņas. Man tās ir 10 minūtes ik pārdienas relaksācijai.


TOO GLAM TO GIVE A DAMN - želejmaska ar liftinga efektu.


Želejmaska ar rozā mālu, rozmarīnu un rožūdeni. Rozā māls ne vien ir pats glamūrīgākais, bet arī pats delikātākais māla veids un der visiem ādas tipiem - tas ir bagāts ar minerālvielām, kam ir dziednieciskas, antiseptiskas un nomierinošas īpašības. Rozmarīns samazina pietūkumu, tam ir liftinga iedarbība un tas izlīdzina seklas grumbiņas. Savukārt rožlapiņu ūdens izvada toksīnus un tam ir atjauninoša iedarbība.


Šī gan ir neierasta maska - pirmkārt jau tās tekstūra ir kā kārtīga želeja (nejaucam ar gēlu) - nu riktīga marmelāde. Tā savu tekstūru iegūst pateicoties agaram (recinātājs, kas iegūts no sarkanajām aļģēm), kas tiek izmantots želejmaskas sastāvā. Tā ir stingra, pufīga, kniebjama gabalos. Saskaroties ar ādas siltumu - burtiski izkūst. Arī lietošana ir interesantāka, jo to tieši arī paredzēts nokniebt, rokās samīcīt līdz viendabīgai masai un uzklāt uz ādas.
Maskai ir ļoti patīkams rožu aromāts - viegls un gaisīgs. Maska nomierina, atjauno un izlīdzina ādu, papildus tam tā arī mitrina un patīkami kopj to. Šī man patīk tieši netradicionālās tekstūras dēļ.
Lūk, arī abu  masku tekstūra:


Kopumā maskas ir interesantas, smaržīgas, gana dabisku sastāvu. Nedz iedarbība, nedz arī rezultāts nav nekāds brīnumlīdzeklis, bet šīs ir foršas kad gribās kaut ko maigāku, neierastāku vai vienkārši uzlabot garastāvoklī. Cenas ir nu ļoti pieticīgas. Nav jādomā ņemt vai neņemt - ir jāņem.

Beauty Jar kosmētiku meklē Siberika veikaliņos vai internetā.

Cenas maskām - 2,77 EUR (100g) par katru.


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru