26 aprīlis, 2019

Amway Artistry STUDIO™ Parīzes stila kolekcija

Necerēti sanācis iepazīties ar vienu bezgala skaistu jaunumu - Amway Artistry STUDIO™ Parīzes stila kolekciju, kur it viss radīts pavasarīgās Parīzes gaisotnē - eleganti produkti, gaumīgi iepakojumi, burvīgs produktu klāsts.


No visa sortimenta manā rīcībā ir mirdzošā ķermeņa želeja, daudzfunkcionālais sausās eļļas sprejs, šķidrā lūpu krāsa un lūpu & vaigu duo zīmulītis.

Mirdzoša ķermeņa želeja no ARTISTRY STUDIO™ Parīzes stila kolekcijas.


Želeja, kas rada atvēsinošu sajūtu, mitrina ādu un piešķir ādai neuzkrītošu mirdzumu. Šī mirdzošā, izgaismojošā ķermeņa želeja šķiet vēsa un atsvaidzinoša, kad pieskaras ādai. Koncentrētas, mitrinošas sastāvdaļas, tostarp Eau Marine no Francijas un lavandu ūdens, pamatīgi un dziļi mitrina ādu visas dienas garumā. Mirdzoša, rozā želeja pieskaroties ādai izkūst, radot maigu un zīdainu tekstūru.
Želeja bagātināta ar glicerīnu, A, C un E vitamīnu, kumelīšu ekstraktu, lavandas ziedu ūdeni un pavisam nedaudz mirdzuma.
Želejas tekstūra - kā jau želejai - maiga, uz ādas kūstoša, kas uzsūcas ātri, nepadarot ādu taukainu un lipīgu, bet piešķirot tai vieglu, tikko nojaušamu mirdzumu. Želejai sastāvā ir kampareļļa, kas, saskaroties ar ādu, to padara viegli atvēsinošu. Vasarai būs parfait (no franču - perfekts!)!

Daudzfunkcionāls sausās eļļas sprejs no ARTISTRY STUDIO™ Parīzes stila kolekcijas.


Daudzfunkcionāls - ķermenim un matiem, mitrināšanai un barošanai. Tas liek ādai justies mitrinātai un zīdaini gludai, savukārt matus padara mirdzošus un spīdīgus. Tai ir sausās eļļas tekstūra, jo formula satur zemas molekulmasas eļļas, kas ļauj tām ātri iesūkties ādā, neradot smaguma un taukainuma sajūtu.
Sausās eļļas sastāv ir bagātīgs, tur iekļauts A un E vitamīns, dabiskie lavandas ekstrakti, kumelīte un lakrica, dabiski iegūta sojas pupiņu eļļa un hohobas eļļa.
Šis ir īsts must-have ikvienā kosmētikas somiņā. Pirmkārt tas lieliski noder, lai atsvaidzinātu sausos matu galus (kamēr vēl aktuāla apkures sezona, tas man ir milzīgs kreņķis - sausi, pūkaini un elektrizējušies mati + alumīnija rāmja durvis = pa nagiem garantēts) un, otrkārt, lai mitrinātu un pabarotu ķermeņa ādu.
Lietojot matiem iesaku to izsmidzināt uz pašiem matu galiem, jo matu saknes var tikt pārlieku noslogotas, kā rezultātā pazudīs kuplums. Savukārt to bagātīgi var izsmidzināt visā matu garumā un izmantot kā dziļi barojošu masku pirms matu mazgāšanas. Zīdaini mati garantēti.
Ķermenim to var lietot, kad vien rodas tāda sajūta, jo sausā eļļa teicami uzsūcas un nenoslogo ādu, vienlaicīgi mitrina, atsvaidzina n piešķir mirdzumu. Foršas sausās eļļas vienmēr ir perfekta izvēle. Iesaku!


Šķidrā lūpu krāsa no ARTISTRY STUDIO™ Parīzes stila kolekcijas.


Lūpu krāsa, kas piešķir spīdumu un krāsu.  Spīdīga, pigmentēta šķidrā lūpu krāsa, kas viegli klājas un satur intensīvus krāsas pigmentus un piešķir spīdīgu mirdzumu. Lieto to vienu pašu, lai panāktu tūlītēju rezultātu, vai uzklāj virs citas lūpu krāsas, lai piešķirtu lūpām spīdumu un radītu jaunas, unikālas toņu nianses.
Pie tam lūpu krāsi ir jauks sastāvs ar kumelīšu ekstraktu, orhideju ekstraktu, E vitamīnu un Safloras sēklu eļļu.

Mans tonis ir Notre Dame Nude - nevis klasisks nude, kādu mēs esam pieraduši redzēt (nude = miesaskrāsa), bet gan īsts lūpu nude, jeb tonis, kas ideāli sader ar manu lūpu toni, to paspilgtinot un piešķirot fantastisku spīdumu.


Lūpu krāsas tonis ir pilnīgs, piesātināts, ļoti krēmīgs un absolūti glancēts. Klājums ir ļoti bagātīgs - es gan to salīdzinātu ar krēmīgu un ļoti pigmentētu lūpu spīdumu.
Krēmīgā tekstūra to ļauj drusku variēt intensitātē - to var uzklāt pavisam nedaudz, iegūstot vieglāku - lūpu balzāma efektu, savukārt klājot to bagātīgāk, tiek iegūts sedzošāks klājums un intensīvāks tonis. Mans favorīts!


Vaigu sārtums un lūpu krāsa no ARTISTRY STUDIO™ Parīzes stila kolekcijas


Šis ir interesants un gana multifunkcionāls vaigu un lūpu duo zīmulītis. Tie ir divi saskaņoti toņi, ko viegli sajaukt un pludināt. Zīmulītim ir dabiska, matēta tekstūra un gana intensīvs pigments.
Produktam ir arī patīkams sastāvs.  Tas satur saflora sēklu eļļu, kumelīšu ekstraktu, orhideju ekstraktu, nātrija hialuronātu un E vitamīnu.


Kā to var redzēt, toņi ir gana piesātināti, tie ir saskanīgi un papildina viens otru. Tie lieliski izskatās uz lūpām ombre stilā, kur tumšākais tonis veido lūpu pamatu un pašā vidu ir gaišākais tonis. Izskatās tiešām smuki.
Lai to izmantotu uz vaigiem - jābūt piesardzīgākai, jo tonis ir pigmentēts un jāklāj pavisam nedaudz un labi jāiztušē. Manam gaišajam ādas tipam, lietojot uz vaigiem, pamatā izvēlos gaišāko toni. Tomēr vislabāk man tas patīk tieši lūpām - ombre efekts ir baigi labais :)

Amway Artistry kosmētiku meklē www.amway-latvia.com



Lai pavasarīgi un skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru