05 aprīlis, 2019

BioNike tonālie krēmi

BioNike ir aptiekās nopērkama kosmētika. Zīmols piedāvā gan kopjošo, gan dekoratīvo kosmētiku, bet mani vairāk uzrunājusi tieši dekoratīvā kosmētika, jo tā ir īpaši maiga, gan dekoratīva, gan kopjoša un piemērota pat jūtīgai un alerģiskai ādai. Droša un pārbaudīta kosmētika!

Bet šodien - trīs tonālo līdzekļu salīdzinājums - tekstūras, īpašības, lietošana. Viss no A-Z.


Šie trīs ir mani favorīti tonējošo līdzekļu klāstā - trīs produkti ar vienu mērķi - izlīdzināt ādas toni, nomaskēt nepilnības un piešķir skaistu, dabisku finišu. Tomēr trīs atšķirīgi: viens matējošs, viens mitrinošs, viens kompakts krēmveida pūderis. Un tieši tādēļ tik interesanti, tekstūru daudzveidība un toņu izvēle ir ideāla katrai gaumei.

Bet sākšu ar pašu, pašu mīļāko - Second Skin krēmveida kompaktais pūderi.



Kā jau nosaukums stāsts priekšā - tas ir krēmveida tonējošais līdzeklis (pūderis), kas ideāli piemērots ātrai make-up uzklāšanai un korekcijai, pateicoties praktiskam iepakojumam, kas aprīkots spoguli un sūkli. Krēmveida formula sniedz matējošu, „otrās ādas“ efektu. To ir viegli un patīkami uzklāt, un tas nodrošina svaigu, dabisku un nevainojamu rezultātu. Dod komforta sajūtu, kas ilgst visas dienas garumā. Iespējams izvēlēties no 4 pieejamajiem toņiem. SPF 20.
Man ļoti patīk produkta klājums un samtaini matētais finišs. Visērtāk krēmveida pūderi klāt ar pievienoto sūklīti, jo tas lieliski paņem un to uzklāj uz ādas. Pūdera sedzamība ir vidēja, tas lieliski izlīdzina ādas toni, paslēpj sīkus defektiņus un sniedz matētu izskatu. Pūderim finišs ir ārkārtīgi dabisks - tāda sajūta, ka tas pilnīgi pielāgojas ādas tonim un struktūrai. Arī noturība ir pieklājīga - tas neizplūst, nesaiet krunciņās un nepazūd, tomēr, ja rodas nepieciešamība grimu atjaunot, iepakojums to ļauj ērti paņemt līdzi jebkurā situācijā. No šiem foršajiem - mans favorīts un viens no BioNike pirktākajiem produktiem!

Defence Color Matt-zone matējošs tonālais krēms.


Matt-zone tonālā krēma veglā tekstūra padara ādu matētu un pateicoties īpašiem Vidusjūras Pistacia lentiscus sveķiem kontrolē T-zonas spīdēšanu. Tas nodrošina dabisku izskatu, samazina poras un ādas nepilnības, uzlabo ādas tekstūru. Bagātināts ar ekskluzīvu antioksidantu un anti-stresa aktīvajām sastāvdaļām "Glow Factor". Izgaismo seju, piešķirot ādai veselīgu mirdzumu. Neaizsprosto poras. SPF 15.
Matējošo tonālo krēmu var izvēlēties no 5 pieejamajiem toņiem. Esmu izvēlējusies pašu gaišāko 401 ivoire toni. Šis ir tonālais krēms, kas īpaši piemērots normālai un kombinētai ādai - tas lieliski izlīdzina ādas toni, padara to dabiski matētu un kontrolē T-zonas spīdumu, paslēpj pumpiņas un citus defektiņus, vienlaicīgi tas nenosprosto poras un ļauj ādai elpot.

Defence Color Hydra mitrinošs tonālais krēms.


Šis ir vieglas tekstūras tonālais krēms, kas viegli klājas uz ādas, padara to mīkstu un zīdainu, un pieļauj atkārtotu uzklāšanu pēc nepieciešamības. Piešķir ādai dabīgu toni, mitrina un aizsargā. Bagātināts ar ekskluzīviem antioksidantiem un anti-stresa aktīvajām sastāvdaļām "Glow Factor", izgaismo seju, piešķirot ādai veselīgu mirdzumu.
Šis tonālais krēms ir vairāk klasiskas tekstūras un finiša, un vienlaicīgi tas arī kopj un mitrina ādu. Tonālais krēms lieliski izlīdzina ādas toni, pieklājīgi nosedz defektiņus un nepilnības - ja ir sausi ādas pleķīši, tos neizceļ, tieši pretēji - nogludina un samazina. Piemērots pat ļoti jūtīgai ādai.

Šeit var redzēt katra produkta tekstūru, toni un finišu. Pamanīsiet, ka tie ir atšķirīgi - gan toņos, gan apakštoņos, gan tekstūrā. P.S. Uz iekšdelma toņi izskatās tumšāki, kā uz sejas - tādēļ var šķist, ka tie dikti tumši, bet īstenībā toņi manai gaišajai ādai ir kā reiz. Sniegbaltītēm gan būs vai nu jāšķaida ar balto bāzi toņa korekcijai vai jāmeklē kas vēl gaišāks.



Mani priecē arī tas, ka BioNike dekoratīvā kosmētika ir īpaši izstrādāta, lai derētu arī  jūtīgai ādai - tā ir bez smaržvielām, bez sintētiskiem konservantiem un bez smagajiem metāliem (niķelis, kobalts, hroms). Bez tam tonālajam krēmiem ir arī kopjošās īpašības, jo tie bagātināti ar kakao sviestu, naktssveces eļļu, un E vitamīnu. Man ārkārtīgi patīk BioNike dekoratīvā kosmētika, jo tā ir efektīva, pigmentēta, noturīga un izteiksmīga. Vienlaicīgi tā ir maiga un komfortabla ādai.

BioNike meklē lielākajās Apotheka aptiekās un viņu interneta aptiekā. Stendi nav visās aptiekās, taču pasūtīt to var internetā un saņemt jebkurā aptiekā, kura sanāk pa ceļam. Kosmētikas stendi ir Riga Plaza, Spices un Stirnu ielas 26 Apotheka aptiekās Rīgā un Ogres Apothekā.


Cenas:
Second Skin krēmveida kompaktais pūderis - 27,15 EUR | 9ml
Defence Color Matt-zone matējošs tonālais krēms - 20,19 EUR | 30ml
Defence Color Hydra mitrinošs tonālais krēms - 19,77 EUR | 30ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru