06 maijs, 2019

JAUNUMS! Mossa Derma+ nomierinošā brūkleņu līnija

Pašmāju iecienītajam eko kosmētikas zīmolam Mossa ir jaunums - Derma+ nomierinošā brūkleņu līnija. Tā ir dermatologu apstiprināta, EcoCert sertificēta, bagātināta ar nomierinošo Ziemeļu brūkleni. Lieliska, aromātiska, maiga un patīkama.


Jaunajā līnijā ir divi produkti - tūlītēji nomierinošs serums un nomierinošs mitrinošs krēms - katrs par sevi ļoti jauki un kopā brīnišķīgi - tie papildina un pastiprina viens otru, nomierinot un palutinot kairinātu, jūtīgu un sausu ādu.


Abi produkti ir tiešām jauki - tekstūras maigas, sastāvs pārdomāts un bagātīgs. Tie tiešām sader ļoti labi kopā - nav par daudz vai par smagu. Ir tieši laikā.

Derma+ nomierinošs serums


Hialuronskābe un mitrinošās vielas seruma sastāvā mazina ādas diskomfortu un paaugstina mitruma līmeni. Resveratrols - spēcīgā brūkleņu molekula, kā arī dabīgais C un E vitamīns veicina ādas jauneklības saglabāšanos. Āda kļūst mazāk uzņēmīga pret vides nelabvēlīgajiem apstākļiem.
Serums ir ārkārtīgi mitrinošs, nomierinošs un lutinošs. Sausa, sakairināta un no dažādiem vides apstākļiem cietusi āda tiek ļoti patīkami nomierināta un komforts atgriežas. Man lieliski palīdz gan pēc pirmajām siltajām dienām, kad saules stari bijuši par daudz, gan arī tagad - vēsajās un vējainajās dienās, kad nelabvēlīgie laika apstākļi dara savu. Serums tiešām patīkami palutina ādu.

Derma+ nomierinošs mitrinošs krēms



Šis nomierinošais krēms ar barojošu tekstūru remdē un mitrina kairinātu ādu, padarot to maigu un lutinātu. Resveratrols - spēcīgā brūklenes molekula - aizkavē novecošanās procesus. Hialuronskābe nodrošina dziļu mitrināšanu, un ādai identiskas mitrinošās vielas saglabā aizsargbarjeras funkciju un pasargā no vides stresoriem. Dabīgais E un C vitamīns pastiprina pretnovecošanās iedarbību.
Krēmam ir bagātīga tekstūra un spēcīgi nomierinošas īpašības - kairinātu ādu tas veldzē burtiski nekavējoties, samazinot ādas stresu, apsārtumu, savilkto sajūtu. Krēma tekstūra kūst uz ādas, to maigi apņemot un nomierinot. Šis man ir īpašs glābiņš pēc sejas procedūrām, kas mazliet vairāk kairina ādu, kā vēlētos, kā arī pēdējās dienās, kad laika apstākļi nelutina. Ādai strauji atgriežas komforts, mazinās kairinājums un diskomforts. Esmu tiešām ārkārtīgi apmierināta ar šo produktu!

Abu produktu tekstūras:


Pa kreisi ir krēma bagātīgā un barojošā tekstūra, savukārt pa labi - maigā, vieglā un gaisīgā seruma tekstūra. Kā jau teicu - katrs īpašs un abi kopā viens otru pastiprina un papildina. Lielisks duets.

Mossa kosmētiku meklē veikalos Drogas vai viņu interneta veikalā.

Cenas:
Serums - 12,99 EUR | 30ml
Krēms - 12,99 EUR | 50ml (un šobrīd abiem ir patīkama -20% atlaide)

Lai skaisti!



4 komentāri:

  1. Es, savukārt, ar šo arī beidzu savu iepazīšanos ar Mossa. Dedzina kā ārprāts. Tāpat bija ar pirms tam mēģināto toniku, melleņu krēmu un vitamīnu masku. Esmu neizpratnē, jo produkti it kā domāti jutīgai ādai. Varbūt pie vainas lielais alko daudzums (esmu izmetusi iepakojumu, bet šķiet, ka alkohols sastāvā bija augšdaļā).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā - tiešām alkohols ir abos produktos un samērā augšgalā. Manai kombinētai ādai, protams, tas netraucē, bet jūtīgai un kairinātai ādai tas gan nav kompliments :(

      Dzēst
  2. Laura noteikti uzklāja šo produktu uz kādas citas firmas līdzekļiem virsū, un tad brīnās kāpēc kombinācijā dedzinoša sajūta rodas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. protams, grūti komentēt, nezinot pilnu situāciju, taču var būt, ka ļoti sausu, kairinātu un dehidratētu ādu (nu tiešām sliktā stāvoklī) var dedzināt pat neliels alkohola daudzums sastāvā. zinu, kad roku āda ir pārsausināta, uzklājot ne to krēmu sajūta galīgi nav patīkam.

      Dzēst

Ievadiet komentāru