17 jūlijs, 2019

BABĒ JAUNUMS! Ampulas sejas ādas kopšanai.

Šajā pavasarī BABĒ iepazīstināja ar kaut ko pavisam jaunu - ampulām sejas ādas kopšanai. Bija tā iespēja visas izmēģināt mazajā iepakojumā, kas paredzēts 4 dienām. Uzreiz sapratu, ka dievinu tekstūru  un iedarbību un man noteikti vajag pilno kursu. Pie tam VISAS!


Klāstā ir trīs veidu ampulas - ādas mirdzumam, ādas atjaunošanai un nomierināšanai. Katras savu sastāvu, bet visas tik patīkamu tekstūru. Mana pirmā pieredze ar ampulām un jau tik patīkama.


Babē Vitamin C+ ampulas


Vitamin C+ ampulas stimulē ādas šķiedras un atjauno ādu, padarot to tvirtu un gludu. Padara ādu mirdzošu un izlīdzina tās toni.
Ampulu sastāvs:
10% stabila C vitamīna - spēcīgs antioksidants, kas ir būtisks kolagēna sintēzei un veselīga mirdzuma efektam.
5% lakricas ekstrakta – rūpējas par ādas toni un mirdzumu, mazina iekaisumu.
5% dabīga mitrinošā faktora – dabīgs, īpaši efektīvs mitrinātājs ar 24 stundu iedarbību.
1% glicerīna – papildus mitrina ādu un padara to mīkstāku.

Viena ampula paredzēta divām dienām. Respektīvi var lietot 1/2 ampulu vakarā vai 1/4 - divas reizes dienā. Es izvēlējos otro piegājienu. Lai ampulas saturs neizlītu pēc gala nolaušanas - ražotājs ir pievienojis uzgalīti, ar kuru arī gana ērti var dozēt ampulas saturu. Izvēlējos klāt 1/4 dalu ampulas satura, jo 1/2 vienā reizē man bija pa daudz. Atvērta ampula jāizlieto 48 stundu laikā.

Vitamin C+ ampulas tiešām lieliski atmodina ādu un padara to maigu, rožainu, izlīdzina ādas toni, to paspilgtina. Pie tam pamatīgi mitrina un lutina ādu.


Babē ampulas Proteoglycan F+F


Proteoglycan F+F ampulas atjauno ādas elastību un tvirtumu. Nodrošina optimālu mitruma līmeni un palīdz ādai atjaunot vielmaiņas līmeni. Padara ādu gludu un jauneklīgāku.
Ampulu sastāvā ir:
1% proteoglikāna, kas darbojas kā augšanu stimulējošs faktors, aktivizējot šūnu vielmaiņu un veicinot hialuronskābes un kolagēnu veidošanos.
5% ACETILHEKSAPEPTĪDS-8 ARGIRELINE™ - samazina sejas grumbiņas un piepilda mīmikas grumbiņas - Botoksa efekts.
5% dabīgā dienas mitrinātāja - sastāvā esošais betaīns nodrošina īpašu mitrināšanu 24 stundu garumā.
1% glicerīna (augu valsts) - īpašs mitrināšanas un mīkstināšanas efekts.

Proteoglycan F+F ampulas ir lielisks palīgs ādas tvirtuma uzlabošanā - tās lieliski izlīdzina smalkās līnijas un ādas sausuma radītās krunciņas. Tās burtiski piepilda ādu un padara to tvirtu un atsperīgu. Efektu īpaši labi redzu uz pieres, kur man rēgojas pāris izteiksmīgas mīmikas krunciņas.


Babē Bicalm+ ampulas


Vasaras must-have! Bicalm+ ampulas nomierina, mazina ādas saspringumu, atjauno ādu un tās dabisko līdzsvaru, jo īpaši šādu problēmu gadījumā: kairinājums, saulē apdegusi ādā, rozācija, teleangiektāzija, kuperoze, eritroze, atopijas uzliesmojumi, pārmērīgs jutīgums, savainota āda.
Ampulu sastāvā:
5% auzu kodola ekstrakts – ar avenantramīdiem (bioaktīvās vielas ar nomierinošu iedarbību).
10% lakricas ekstrakta – nomierina ādu un mazina iekaisumu.
5% dabīgā mitrinošā faktora - sastāvā esošais betaīns nodrošina īpašu mitrināšanu 24 stundu garumā.
1% glicerīna - papildus mitrina ādu un padara to mīkstāku.

Šīs ampulas ir lielisks palīgs vasarai - jo īpaši tad, ja saulītē sanācis pabūt mazliet vairāk kā plānots. Tās lieliski nomierina kairinātu ādu, to mitrina un veldzē. Tāpat ampulas ātri nomierina jūtīgu ādu. Šīs turu kā SOS līdzekli pēc garām vasaras pastaigām un dienas pludmalē, vai tām dienām, kad aizmirsies atjaunot saules aizsargkrēmu. Tiešām fantastisks SOS līdzeklis.


Ampulas meklē aptiekās.

Cenas - 22,23 EUR | 10 ampulas
vai 6,12 EUR | 2 ampulas


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru