29 jūlijs, 2019

Kiehl's JAUNUMS! Avokado maska

Kiehl's nupat savus pircējus iepazīstināja ar jaunumu - avokado sejas masku, kas papildina Kiehl's bagātīgo masku klāstu ar barojošu un mitrinošu produktu.


Bagātīgā un krēmveida Avokado maska intensīvai ādas mitrināšanai. Maskas sastāvs izstrādāts ar avokado augļu ekstraktu, avokado eļļu un naktssveces eļļu, kas nodrošina dziļu ādas barošanu, vienlaicīgi palīdzot novērst ādas dehidratāciju, pārklājot to ar aizsargkārtiņu.


Neskatoties uz savu bagātīgo tekstūru - maska ir lieliski piemērota visiem ādas tipiem. Tā gan baro, gan arī mitrina ādu, padarot to maigu un starojošu. Svaiga un veldzējoša sajūta, pēc maskas āda burtiski mirdz.


Pats neparastākais ir maskas tekstūra - paņemot piciņu tā ir kā pats avokado - stingra, graudaina, sviestaina, plaukstās kārtīgi sasildīta un izstrādāta, maska pārvēršas biezā krēmā, ko ir gana viegli uzklāt uz ādas. Galvenais - masku gana ilgi plaukstās izviļāt, izstrādāt, līdz maska kļūst nedaudz gaišāka un pilnīgi viendabīga. Tad visi kunkulīši izšķīst, maska kļūst krēmīga un viegli klājama.

Maska lieliski patīk arī manai kombinētajai ādai - tā no maskas paņemt to, kas nepieciešams. Masku ir ļoti viegli noskalot - āda paliek gluda, zīdaina, nav taukaina vai smagnēja.


Produktus meklē Kiehl's veikalos u/v Stockmann un Spicē.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru