01 jūlijs, 2019

Eko kosmētikas jaunumi! | Atrasts Drogās

Es katru reizi, kad esmu kādā no lielajiem veikaliem Drogas - izlaipoju cauri visiem stendiem izpētot vai nav parādījies kas jauns tieši no eko kosmētikas sortimenta. Un, protams, arī Drogas nesēž uz vietas, sortiments mainās un papildinās un parādās arī kas interesants tieši eko lauciņā.


Īstenībā šis bija mans pārsteigums - nezināju, ka Drogas zīmolam Isana ir arī kaut kas bio un biju palaidusi garām to mirkli, kad veikalos parādījās Bio Phytorelax zīmols. Nu lūk, tad nu labojos un izpētu, kas jauns un labs Drogu bio kosmētikas plauktiņos.

Isana BIO vates plāksnītes un bio vates kociņi.


ISANA Bio vates plāksnītes
izgatavotas no 100% bio kokvilnas vates, balinātas ar skābekli. Tās ražotas, respektējot dabu, tās resursus un cilvēkus – rītdienas pasaulei. Produkts atbilst starptautiskam sociālās atbildības standartam.Vates plāksnītes ir ļoti labas - maigas, nejūk, nepūkojas. Ļoti laba izvēle.

ISANA Bio vates kociņu vates sastāvā ir 100% kokvilnas, kas audzēta bioloģiskā saimniecībā. Kociņiem ir videi draudzīgi papīra kātiņi. Vate ir balināta ar skābekli un ir īpaši maiga. Vates kociņi un kartona iepakojums ir 100% bioloģiski noārdāmi.Vates kociņi man ļoti patīk, vatīte ir uztīta stingra, tā nejūk, nepūkojas. Kociņi ir stingri, stabili. Man pat patīk labāk kā parastie vates kociņi, jo šķiet ir mazliet cietāki un stingrāki - ir ērtāk darboties. Domāju, šie būs regulāri manos plauktiņos.


Runājot par jauno kosmētikas zīmolu, Harbor ir 80tajoss gados, Itālijā, Boloņā radīts kosmētikas ražošanas uzņēmums, kam pieder vairāki kosmētikas zīmoli. Viens no tiem ir Bio Phytorelax, kas radās 2017. gadā un pavisam nesen parādījās arī Latvijas tirgū. Bio Phytorelax ir sertificēta organisku ādas kopšanas līdzekļu kolekcija, kas nesatur sintētiskās krāsvielas, silikonus, parabēnus un minerāleļļas. Kosmētika ir ICEA Cossmos Organic sertificēta - tātad pārbaudīts un droša. Saudzīga gan pret dabu, gan ādu. Pie tam tā ir piemērota arī vegāniem.

BIO PHYTORELAX Early Wrinkles krēms sejai.


Viegls barojošs krēms-emulsija pret pirmajām grumbiņām, mitrina ādu 24 stundu garumā. Formulā iekļauts nomierinošs organisks kumelīšu ūdens, kas piemērots pat visjutīgākajai ādai. Krēms ir bagātināts ar organisku alvejas sulu, kas aizsargā un mitrina ādu, palīdz uzturēt tās dabīgo mitruma līmeni un cīnās pret pirmo mīmikas grumbiņu veidošanos. Ideāli piemērots arī kā bāze zem dekoratīvās kosmētikas.
Krēms burvīgi iederas vasarā, tam ir viegla un uz ādas kūstoša tekstūra, neuzbāzīgs aromāts, izteikti mitrinošas īpašības. Es teikšu, ka tas ir gana universāls produkts - derēs visiem ādas tipiem, visos vecuma posmos, kad vien āda alkst pēc jaukas mitrināšanas.

BIO PHYTORELAX Hydro Avena micelārās attīrošās putas sejai un acu zonai


Hialuronskābe līdzekļa sastāvā ilgstoši saglabā mitrumu ādas šūnās, veidojot mitruma līdzsvaru, savukārt organiskais auzu ekstrakts nomierina ādu. Putu konsistence ir ideāli piemērota kosmētikas atlikumu, netīrumu un baktēriju noņemšanai.
Putas ir tiešām ļoti maigas un patīkamas. Tās gan ir mazliet šķidrākas konsistences, kā tas ir ierasts, taču tās labi attīra ādu un tiek galā arī dekoratīvās kosmētikas paliekām. Ja mīnuss par tekstūru, tad pluss par to, ka lietojamas arī acu zonā. Lieliskas, maigas, mitrinošas. Tie, kam patīk putu formāts ādas attīrīšanai - pratīs novērtēt.

BIO PHYTORELAX Sebum Aloe Vera attīroša maska sejai


Maska ar organisku alveju un zaļajiem māliem, kas ir īpaši piemērota kombinēta tipa ādai. Zaļais māls maskas sastāvā izgaismo ādu, kontrolē sebumu un noņem atmirušas ādas šūnas, kā arī aktivizē asinsriti un padara ādu gludāku. Alvejas ekstrakts maigi nomierina un novērš ādas izžūšanu, ilgstoši un dziļi mitrinot to. Regulāra maskas lietošana samazina pūtīšu un piņņu veidošanos, kā arī attīra ādu un poras. Āda acumirklī kļūst tīra, gluda un mirdzoša!
Maska ir diezgan viegla, ņemot vērā, ka sastāvā ir dabīgie māli. Tā viegli attīra ādu, sašaurina poras un normalizē sebuma izdalīšanos. Tomēr maskai nepiemīt tipiskās mālu maskas īpatnības - tā nesavelk un nekairina ādu, tā nenožūst un nesakalst, līdz ar to netraumē ādas struktūru, tieši krēmīgā konsistence nodrošina maigo ādas kopšanu.

BIO PHYTORELAX Lux Lift Argan skrubis-maska sejai


Maska-skrubis sejai, ar organisku argana eļļu un melno mālu. Piešķir nogurušai ādai starojumu. Sejas maska noņem ādas noguruma pazīmes un padara ādu ievērojami tīrāku, nesausinot to. Organiskā argana eļļa krēma sastāvā nodrošina ādas elastību un stingrību, kā arī samazina smalkas līnijas, bet melnais māls attīra ādu, stimulē reģenerāciju un palēnina novecošanās procesu.
Maska-skrubis divi vienā. Maskai ir skrubja tekstūra un maskas īpašības. Lietošana ir gana vienkārša - to uzklāj uz tīras ādas un patur 5-7 minūtes, tad maigi noskrubē ādu un noskalo ar siltu ūdeni. Rezultāts ir burvīgs - maiga, tīra, mirdzoša āda. Maskas krēmīgā tekstūra un bagātīgais sastāvs vienlaicīgi baro ādu, savukārt māls un abrazīvās daļiņas attīra un atjauno ādu.

Te attīrošo līdzekļu tekstūras.


Es teikšu, ka man Bio Phytorelax zīmols ir ieintriģējis - gribas pamēģināt arī citus produktus. Un klusībā ceru, ka ar laiku veikalos varētu parādīties arī kaut kas no zīmola matu un ķermeņa kopšanas produktiem.

Gan Isana, gan Bio Phytorelax meklē veikalos Drogas un internetā www.drogas.lv

Cenas:
Vates plāksnītes -1,19 EUR | 60gab
Vates kociņi - 1,49 EUR | 200gab
Sejas krēms - 13,99 EUR | 50ml
Attīrošās putas - 8,99 EUR | 150ml
Alvejas maska - 8,99 EUR | 75ml
Maska-skrubis - 8,99 EUR | 75ml


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru