19 jūlijs, 2019

BABĒ saules produkti visai ģimenei

Tik netipisks jūlijs. Kad gaidītā vasaras karstākā mēneša vietā ir čuš. Pirmās divas nedēļas līst, tam pievienojas vēji, tiek lauzti koki, pūsti mākoņi. Tad tiek pārsisti jūlija aukstuma rekordi. Bums. Ne miņas no vasaras. Bet, te atkal, jūlija vidū vasara dod cerības stariņu.
Nolēmu - ja nu ne mūsu vasarai, varbūt noderēs rudens ceļojumā uz saules pielieto kūrortu, tādēļ ļāvos BABĒ saules kosmētikas vilinājumam.


Savu saules produktu artilēriju papildināju ar ļoti noderīgajiem produktiem - izsmidzināmu saules aizsargkrēmu (īsts šīs vasaras atklājums), alvejas želejām (kas derēs ne vien vasarā, bet arī pārējā gada griezumā) un saules krēmu no Pediatric sērijas meitiņai. Komplektiņš pilnvērtīgai vasaras baudīšanai. Tagad tik jācer, ka vasara patiesi atgriezusies!

Babē saules aizsarglīdzeklis caurspīdīgs mitrai ādai SPF 50


Izsmidzināmais saules aizsarglīdzeklis ir piemērots visiem ādas tipiem, īpaši gaišām ādām un tiem, kam ir saules nepanesība. Var lietot uz mitras vai sausas ādas, neatstāj traipus. Jaunā tehnoloģija nodrošina tūlītēju absorbciju uz mitras ādas, kas nodrošina tūlītēju saules aizsardzību. Piešķir matētu izskatu. Izsmidzināmajam aizsarglīdzeklim ir ļoti augsta aizsardzība pret plaša spektra UVA un UVB starojumiem - SPF50. Tam ir hipoalerģisks sastāvs: bez parabēniem, minerāleļļām, mākslīgām krāsvielām. Viegla, ātri absorbējoša tekstūra. Ūdens noturīgs.

Šogad man populāri šāda formāta saules aizsardzības līdzekļi - flakoniņš nodrošina ārkārtīgi ērtu uzklāšanu bez papildus izlīdzināšanas. Turklāt aizsarglīdzekļa formula lieliski strādā gan uz sausas, gan mitras ādas, kas nozīmē, ka tas ir ideāls ikdienai, sportam un atpūtai pie ūdeņiem. To ērti gan lietot, gan atjaunot aizsargslāni dienas gaitā. Patiks arī vīriešiem, kam ķermeņa apmatojuma dēļ rodas diskomforts uzklājot krēmveida līdzekļus. Pie tam tekstūra ir viegla un patīkama. Tas forši uzsūcas un ādu padara viegli matētu - tā nav spīdīga vai eļļaina. Viennozīmīgi patīk!


Babē alvejas gels 100% Aloe


Mans ikgadējais pirkums, ikgadējais biedrs vasarā un ikdienā - šoreiz super ērtajā 90ml iepakojumā.
Alvejas želeja ir lieliski piemērota dažādiem nolūkiem - tā lieliski atsvaidzina, mitrina, mīkstina un nomierina ādu pēc sauļošanās, apdegumiem, kukaiņu kodumiem, skūšanās, vaksācijas, lāzerterapijām u.c. ādu kairinošām procedūrām. Tāpat alvejas želeja būs lieliski piemērota ikdienas lietošanai visai ģimenei, pie tam gan sejai, gan ķermenim. Alvejas želejai ir ļoti patīkama tekstūra, tā ir nomierinoša, tā nav taukaina un lipīga un ļoti ātri iesūcas ādā, padarot to gludu un mitrinātu. Alvejas želeju mēdzu lietot gan ādas tūlītējai nomierināšanai pēc saules peldēm, gan arī pēc epilācijas. Pēc saules peldēm ir lieliski, ja alvejas želeja ir kādu laiciņu pavadījusi ledusskapī, tad atsvaidzinošais un nomierinošais SOS efekts ir tūlītējs. Bet vispār alvejas želejas manā vannas istabā ir atrodamas vienmēr - gan ziemā, gan vasarā, jo tā ir lieliska pirmā palīdzība kairinātai ādai.


Babē Pediatric saules aizsarglosjons bērniem SPF 50+


Pedriatic sērijas saules aizsarglosjons ir īpaši piemērots zīdaiņu un bērnu ādai - tas aizsargā ādu un novērš saules apdegumus. Ātri iesūcas, bagātināts ar īpašām aktīvām vielām, kas nomierina un mīkstina ādu bērniem. Īpaši ūdens noturīgs.
Aizsarglosjonam ir ļoti augsta aizsardzība pret plaša spektra UVA un UVB starojumiem - SPF50+. Tam ir hipoalerģisks un bērna jūtīgai ādai labi panesams sastāvs: bez parabēniem, minerāleļļām, mākslīgām krāsvielām. Viegla, ātri absorbējoša tekstūra.
BABĒ Pedratic sērijas kosmētika ir pārbaudīta - ļoti labi panesama, hipoalerģiska, īpaši pielāgota mazuļa ādai. Tādēļ to savai meitiņai labprāt izvēlos - zinot, tā ir droša un maiga. No BABĒ meitiņai ir daudz favorīti un arī šis vieglais saules krēms pievienojas pulciņam - teicama aizsardzība, viegla formula, ātri iesūcas. Ļoti labs saules aizsargkrēms.


BABĒ kosmētiku meklē aptiekās. Šur tur jau saules produktiem sākušās atlaides - var noķert pa ļoti jaukām cenām. Ja ne šim gadam, tad nākamajai vasarai gan.

Cenas:
Izsmidzināmais saules aizsargkrēms - 30,48 EUR | 200ml
Alvejas želeja - 5,97 EUR | 90ml vai 21,74 EUR | 300ml
Saules aizsarglosjons bērniem - 27,40 EUR | 100ml

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru