22 jūlijs, 2019

JAUNUMS! Filorga Oxygen-glow

Nupat Filorga iepazīstināja pasauli ar saviem jaunumiem un veselu kosmētikas līniju - Oxygen-Glow. Kosmētiku starojošai, pilnīgai un perfektai ādai bez dekoratīvās kosmētikas vai digitālajiem filtriem. Tieši tāds ir arī kosmētikas līnijas sauklis #nofilter.


Šī līnija ir izdevusies brīnišķīga - kosmētikai ir lieliskas tekstūras, jauks un neuzbāzīgs aromāts, ieturēts stils it visā. Tā piemērota visām vecumu grupām, ja vien tu vēlies izskatīties nevainojami. Filorga Oxygen-Glow līnijā ir četri produkti - attīrošā želeja, maska, sejas krēms un acu krēms. Viens otru pastiprina un papildina. Lieliski!

Filorga Oxygen-Glow Cleanser (Attīroša želeja sejai)



Filorga Oxygen-Glow Cleanser ir izcils attīrošs līdzeklis, kas ādu intensīvi atbrīvo no toksīniem, netīrumiem un dekoratīvās kosmētikas.
Ādu uzlabojošo izcilo faktoru komplekss [tonizējošs oksigenācijas pastiprinātājs, tvirtinošā un izlīdzinošā hialuronskābe un L-enzīms atbrīvošanai no toksīniem] tūlītēji novērš ādas nepilnības – blāvumu, nelīdzenumu, sausumu, rieviņas un neviendabīgu toni. Vienlaicīgi sastāvā esošās super efektīvās un maigās attīrošās vielas nodrošina tīru ādu vienā solī.
Gēlam ir želejveida tekstūra ar sīkiem mirdzumieņiem sastāvā, uz ādas tas no želejas attīrošā līdzeklī, kas perfekti šķīdina netīrumus un tīri labi tiek galā pat ar pilnu dekoratīvās kosmētikas kārtu.
Želeja nav putojoša, tā neemulsifcējas, tomēr ar to ādu attīrīt ir viegli, tāpat arī želeja viegli noskalojas. Toties āda pēc tam jūtas burvīgi - tīra, svaiga un mitrināta. Forši, ka želeja lietojama arī sejas jūtīgajā zonā - acīm. Kam patīk pieniņi, attīrošie krēmi un šāda tipa līdzekļi - šis varētu būt favorīts!

Filorga Oxygen-Glow Mask (Sejas toņa uzlabojoša maska)


Filorga Oxygen-Glow Mask sejas maska izcilai ādas uzlabošanai vien 10 minūtēs. Maska jau ar pirmo lietošanas reizi izcili iedarbojas uz visām pazīmēm, kas ādai neļauj būt nevainojamai, – grumbām, porām un citām nepilnībām, taukainu spīdumu, kā arī ādas gluduma un starojuma, pilnīguma un tvirtuma zudumu.
Visi sērijas produkti - arī maska bagātināta ar Super-Skin Boost kompleksu (skābekļa aktivators, hialuronskābe, L-enzīms). Bez tam maskas sastāvs papildināts ar pīlinga efekta sastāvdaļu trio, kas ne vien attīra, bet arī nogludina un izlīdzina ādu.
Maska ir lieliska papildus ādas kopšanai pāris reizes nedēļā un pirms pasākumiem. Tā izteikti mitrina ādu, to nogludina un izlīdzina toni. Bez tam maska smuki izskatās uz ādas - uzklāta biezākā slānī, maskas perlamutra rozā tonis ar sīkajiem mirdzumiem izskatās gana mīlīgi.

Filorga Oxygen-Glow Cream (Sejas ādu uzlabojošs krēms)


Filorga Oxygen-Glow Cream - krēms, kas nekavējoties pārvērš ādu. Tas tūlītēji novērš ādas nepilnības – blāvumu, nelīdzenumu, sausumu, rieviņas un neviendabīgu toni.
Krēms - kosmētikas bāze. Es to nosauktu tā. Jo krēms ar savu putoto un samtaino tekstūru acīmredzami nogludina ādas struktūru, padarot to gludu un maigu. Pie tam krēmam ir sīki mirdzumiņi, kas atstarojot gaismu ādu vizuāli padara pilnīgāku un starojošāku. Uz krēma dekoratīvā kosmētika klājas tik viegli un skaisti, ka prieks. Tonālais krēms izlīdzinās dabiski un āda izskatās perfekti. Ja nu tava āda ir labā stāvoklī, tad pat pietiks ar krēmu vien - vari iztikt bez tonālā, jo krēma nogludinošais un vieglais mirdzuma efekts uzreiz nogludina ādu piešķirto tai maigu starojumu. Mans favorīts! Āda burtiski gavilē :)

Filorga Oxygen-Glow Eye Cream (Acu krēms)


Filorga Oxygen-Glow Eye Cream krēms, kas vienā acumirklī izlīdzina un atdzīvina ādu zem acīm.
Acu krēms pilda visas funkcijas - novērš pietūkumu un tumšos lokus, mitrina ādu un izlīdzina sīkās krunciņas, kā arī samazina noguruma pazīmes. Krēms modinātājs. Šis ir must-have rīta ādas kopšanas rituālā. Tas tūlītēji izlīdzina ādu, pateicoties perlamutra mirdzumam, viegli koriģē ādas toni un piešķir acu skatienam možu un mirdzošu noskaņu. Krēmam ir burvīga tekstūra - līdzīga sejas krēma tekstūrai - tāda kā putota, samtaina, kas viegli klājas, izlīdzinās un atsvaidzina ādu. Kopā ar sejas krēmu - favorīts!

Un te visu produktu tekstūras.


No kreisās - attīrošais gēls, maska, sejas krēms un acu krēms. Visi ieturēti rozā ar maigo perlamutra mirdzumu :)

Filorga kosmētiku meklē lielākajās aptiekās, u/v Stockmann, Douglas un Kristiana veikalos.

Cenas:
Attīrošais gēls - 19,99 EUR | 100ml
Maska - 29,99 EUR | 75ml
Sejas krēms - 39,99 EUR | 50ml
Acu krēms - 29,99 EUR | 15ml


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru