08 jūlijs, 2019

Jowaé jaunā produktu līnija starojošai ādai

Jowaé zīmols šī gada sākumā ir bijis visai ražens - trīs jaunumi viens pēc otra, kas visai ievērojami papildina zīmola produktu klāstu. Un visi jaunumi tik pārliecinoši, interesanti un noderīgi, pēdējie pavisam piemēroti vasarai - izteikti mitrinoši, uzmundrinoši un atspirdzinoši: ar spēcīgo antioksidantu Lumifenolu un atsvaidzinošo kumkvatu, kas bagāts ar C vitamīnu un minerālvielām.


Šoreiz jaunumos gan jauni produkti, gan jauna produktu sērija - visi pamatā mitrinoši un katram sava odziņa. Jaunumos ir nakts krēms-maska, mitrinošs gēls un mitrinoša želeja acu zonai. Visi jaunumi ir labi panesami, piemēroti visiem ādas tipiem, pat jūtīgai ādai. Tāpat jaunumi lieliski derēs jebkurā vecuma posmā, ja vien āda alkst pēc uzmundrinošas mitrināšanas - tas nozīmē, ka arī pavisam jaunas dāmas droši var izvēlēties šos ādas kopšanas līdzekļus savā ikdienas rituālā.

Jowaé mitrinošs nakts krēms-maska ādas atjaunošanai.


Nakts krēma - maskas sastāvā ir antioksidants Lumifenols un kumkvats, kas bagāts ar C vitamīnu un minerālvielām; papaijas ekstrakts, kas atjauno ādu, piešķirot jaunas ādas efektu, un īpašs atjaunojošu vielu komplekss, kas samazina izteiktas ādas noguruma pazīmes. Sastāvs ir ļoti patīkams - 96 % aktīvo vielu ir dabiskas izcelsmes
Šis ir mans favorīts. Nakts krēms-maska ir lieliskas tekstūras - mitrinoša, piepildoša, uzmundrinoša. To var lietot kā nakts krēmu, uzklājot plānā slānī katru vakaru. Vai var lietot arī kā masku, uz nakti uzklājot biezākā slānī, kad tas vien nepeiciešams. Abos gadījumos efekts līdzīgs - āda ir kārtīgi piepildīta, atjaunota, nav rīta saburzītais skats. Ik nakti to klāju plānā kārtiņā, jo ādai pietiek, tā ik rītu ir starojoša, maiga un patīkami rožaina. Ja āda šķiet sausāka, nogurusi, stresa nomocīta - lieku nakts krēmu-masku bagātīgā, jo āda spēj paņemt pretim vairāk mitrinošo vielu, līdz ar to intensīvāk atjaunoju zaudētos resursus. No rīta āda ir mitrināta, gludāka un acīmredzami atjaunota. Noguruma pazīmes ir izteikti samazinātas. Āda kļūst svaigāka, enerģijas piepildīta un starojoša.
Man patīk it viss - tekstūra, īpašības, aromāts. Burvīgs produkts.

Jowaé vitamīniem bagāts, enerģizējošs un mitrinošs gēls


Intensīvi mitrinošs, enerģizējošs un ādas mirdzumu atjaunojošs gēls sejas ādas kopšanai, ar spēcīgo antioksidantu Lumifenolu un atspirdzinošo kumkvatu, kas ir bagāts ar vitamīnu C un vērtīgām minerālvielām. Tāpat sastāvs papildināts ar kofeīnu, kas atjauno ādas enerģiju un īpašu aktīvo vielu kompleksu, kas samazina izteiktas ādas noguruma pazīmes, tādas kā pelēcīga ādas krāsa, blāvs ādas tonis. Gēls lieliski iederas vasarā un tieši rīta ādas kopšanas rituālā - tas atsvaidzina, uzmundrina un pamodina ādu. Gēlam ir viegla un patīkama želejveida tekstūra, kas ātri iesūcas, nav lipīga un nepadara ādu taukaini spīdīgu. Atjauno ādas dzīvīgumu un toni, mazina noguruma pazīmes. Āda kļūst svaigāka, enerģijas piepildīta un starojoša.
Tieši vieglās tekstūras dēļ šis ir mans favorīts īpaši karstajās dienās (jau atkal jācer, ka tās vēl atgriezīsies).

Jowaé vitamīniem bagāts, atjaunojošs un mitrinošs gēls acu zonai


Kā visiem sērijas produktiem, arī šim sastāvā ir antioksidants Lumifenols un kumkvats. Papildus tam arī kofeīns, kas uzmundrina ādu un Irbulenes ekstrakts, kas samazina tumšos lokus un maisiņus acu zonā.
Acu gēls ir lieliska izvēle tieši jaunas ādas kopšanai, jo tas ir intensīvi mitrinošs, atsvaidzinošs, uzmundrinošs. Lieliski noderēs gan siltajos vasaras rītos (cerams, ka tādi vēl būs), lai atspirdzinātu ādu, kā arī pēc maz-gulētas nakts, lai noņemtu tūsku un mazinātu noguruma pazīmes. Lieliski der sestdienu rītos :D Labākam efektam - iesaku acu gēlu turēt ledusskapī.
Āda jūtas mitrināta, noguruma pazīmes mazinātas. Acu skatiens kļūst starojošāks, plašāks. Sausuma un tūskas radītās līnijas izlīdzinās, skats ir možāks.
Personīgi man pašai ļoti patīk tieši šādas formulas acu kopšanas līdzekļi, jo gēla tekstūra ļoti ātri uzsūcas un perfekti uzvedas dienas gaitā - var nebaidoties pa virsu klāt arī dekoratīvo kosmētiku. Lielisks produkts!


Mitrinošā līnija ir fantastisks jaunums - tieši manai kombinētajai ādai un siltajam vasaras sākumam tik piemērota: mitrinoša, uzmundrinoša, aromātiska. Jaunumi ir lieliski!

Jowaé kosmētiku meklē Apotheka aptieku tīklā un internetā, kā arī lielākajās Mēness Aptiekās un Mana aptieka aptiekās.



Cenas:
Nakts krēms-maska - 16,86 EUR | 40ml
Sejas kopsānas gēls - 16,53 EUR | 40ml
Gēls acu zonai - 16,53 EUR | 15ml


Vēl par zīmolu un pārējiem jaunumiem, lasi zem atslēgas vārda Jowaé

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru