09 jūlijs, 2019

Saules produkti vasaras vidum | Atrasts Lavandas.lv

Tā kā otrais vasaras mēnesis sācies, kā nu sācies, SPF 50+ šobrīd nav nepieciešams, tādēļ atjaunoju krājumus ar piemērotāku kosmētiku - un, lai viss droši, izvēlos eko, šoreiz no lieliskā un pārbaudītā lavandas.lv


Krājumiem trīs aktuāli produkti - divi man un trešais meitiņai: pārbaudītā un iecienītā zīmola Annemarie Börlind saules aizsargsprejs ar SPF 20 un daudzsološā zīmola Eco Cosmetics tonēts dienas krēms ar SPF 15 man un minerāli saules aizsarglosjons SPF 50+ meitiņai.


Visi trīs dabīgi, kompakti, patīkami. Ērti līdzņemšanai un ļoti jauki lietošanai. Pie tam iepazīstu plašāk Lavandas klāstu - atklājot jaunu un ļoti patīkamu zīmolu  :)

Tad ar to arī sākšu - Eco Cosmetics Baby & Kids Neutral saules aizsargkrēms zīdaiņiem un bērniem SPF50+


Aizsargkrēms apvieno teju visas prasības, kuras esmu uzstādījusi - tas ir augsta līmeņa, ar tūlītēju UVA/UVB staru aizsardzību, ko nodrošina minerālu filtrs; bez aromāta; 100% dabīgs. Pie tam krēms ir ūdens noturīgs, kas nozīmē, ka tas noder arī atpūtai pie ūdeņiem. Papildus pluss - ECOCERT sertifikāts.

Man patīk, ka krēms ātri iesūcās, pat diezgan bagātīgi uzklāts, neatstājot baltu kārtiņu. Tas nav ssmagnējs vai taukains, nav lipīgs. Esmu sapratusi, ka manam bērnam pats svarīgākais - ar tūlītēju aizsardzību, uzreiz pēc uzklāšanas. Es nevaru likt bērnam pagaidīt vēl 20 minūtes, ja mēs jau tikko izdomājām doties ārā, tāpat krēmu neklāju, ja dodamies ceļā ar auto - to uzklāju tikai izkāpjot, tādēļ tūlītējas aizsardzības krēmi man ir pats piemērotākais risinājums.

Krēma formula ir ļoti labi panesama, tā piemērota pat ļoti jūtīgai ādai. Tas nesatur sintētiskas sastāvdaļas: krāsvielas, parfīmu, konservantus, PEG, SLS, parafīnu, silikonu un parabēnus, alkoholu un ĢMO.
Kompaktais airless iepakojums nu jau vienmēr atrodams manā somiņā :)

Eco Cosmetics viegli tonējošs dienas krēms sejai ar SPF 15


Vidēja līmeņa, tūlītējas UVA/UVB aizsardzības krēms ar granātābolu un smiltsērkšķi. UV staru aizsardzību nodrošina 100% dabīgs sastāvs un minerālu filtri, kas arī nodrošina tūlītējo aizsardzību.
Šī sejas krēma priekšrocības:
  1. Sejas ādas mitrināšana – smiltsērkšķis un granātābols satur vērtīgas uzturvielas, kas kopj ādu un saglabā tās mitruma līmeni;
  2. Maigs tonis – piešķir ādai svaigumu un viegli ietonē;
  3. Sabalansēta aizsardzība – minerālu saules aizsargfiltri pasargā ādu no kaitīgo staru ietekmes.
Universāls krēms ikdienai, ne vien vasaras mākoņainajām dienām, bet arī pārējam gada griezumam. Viegla un patīkama tekstūra - labi klājas, nav taukains un smagnējs. Krēmam ir pavisam viegls tonis, kas sniedz caurspīdīgu klājumu - ādai nedaudz piešķir patīkamu dabisku brūnumu - saules noskūpstītu skatu. Krēms neko nemaskē, drīzāk viegli izlīdzina ādas toni. Toties krēms patīkami mitrina ādu to nepārslogojot un vidējā līmeņa saules aizsardzības filtri ir tieši tik pietiekami, lai lieliski aizsargātu ādu mākoņainās dienās un beidzoties sauļošanās sezonai. Man patīk.

Annemarie Börlind Sun Care saules aizsardzības sprejs ar SPF20


No Annemarie Börlindesmu mēģinājusi tiešām daudz - bet no saules līnijas, līdz šim, neko. Labojos un iepazīstos ar Annemarie Börlind Sun Care saules aizsardzības spreju ar SPF20. To izvēlējos tieši spreja formāta un jaukā apraksta dēļ.

Saules aizsardzības sprejs ar SPF20 nodrošina vidēja līmeņa aizsardzību no saules stariem, kā arī kopj ādu. Tas ir optimāls UVA/UVB filtrs, kas nodrošina pamataizsardzību no kaitīgajiem UV stariem, bet mitrinošo sastāvdaļu komplekss ar pantenolu nodrošina intensīvu ādas mitrināšanu. Spreja tekstūra ir ļoti viegla un tas uzreiz uzsūcas.

Sprejam ir ļoti viegla tekstūra - tas ir gandrīz tik šķidrs kā ūdens. Līdz ar to līdzekli uzklāt un izlīdzināt ir ārkārtīgi viegli. Spreja formula ir ne vien aizsargājoša, bet arī kopjoša - tas patīkami mitrina un atsvaidzina ādu, bez taukainas un lipīgas sajūtas. Tiešām, tiešām ārkārtīgi viegls. Šis man ir viens no favorītiem vidējas aizsardzības produktu klāstā.

Te arī krēmu tekstūras:


No kreisās: Annemarie Börlind Sun Care saules aizsardzības sprejs ar SPF20, kam seko Eco Cosmetics Baby & Kids Neutral saules aizsargkrēms zīdaiņiem un bērniem SPF50+ un noslēgumā
Eco Cosmetics viegli tonējošs dienas krēms sejai ar SPF 15. Burvīgi produkti saulainai vasarai, kad āda pirmos saules starus jau ir pārvarējusi.


Šo saules kosmētiku meklē Lavandas Eko veikalu plauktos.

Cenas:
Annemarie Borlind Sun Care saules aizsardzības sprejs ar SPF20 -  20,60 € | 100ml
Eco Cosmetics Baby & Kids Neutral saules aizsargkrēms zīdaiņiem un bērniem SPF50+ - 22,60 € | 50ml
Eco Cosmetics viegli tonējošs dienas krēms sejai ar SPF 15 - 15,50 € | 50ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru