11 jūlijs, 2019

IDUN Minerals komētikas otas

Kopš pirmo reizi iepazinu IDUN Minerals kosmētiku, tā ir iekarojusi manu sirdi. Jo īpaši gribu atzīmēt, ka zīmolam ir burvīga dekoratīvā kosmētika - patīkamas tekstūras, pārdomātas formulas, liela toņu izvēle. Tiešām lieliska, un, lai varētu pilnībā izbaudīt kosmētikas burvību - nolēmu, ka vajag arī otu komplektu, jo labas otas nekad nevar būt par daudz.


Kā jau to minēju iepriekšējā rakstā - IDUN Minerals ir Skandināvu zīmols, kas radīts Zviedrijā. IDUN - ir Skandināvu dieviete, kas izstaro jauneklību, skaistumu un sievišķību. Tieši šajās noskaņās arī radīts zīmols un tā vizuālā identitāte, kur Patrīcijas Guči (Patrizia Gucci) dekoratīvās kosmētikas un otu iepakojumus ietērpj Skandināvu dievietes Aidunas (IDUN) tēlos, radot tos kā veselu mākslas darbu. Skaisti!


Ja runājam par otām - tad IDUN Minerlas klāsstā ir visas nepieciešamās otas - sejai, acīm, lūpām, pat spondžiņš meikapa pamatam. No visa klāsta izvēlējos četras sev aktuālākās - kabuki otu, vaigu sārtuma/bronzera otu un divas acu ēnu otas uzklāšanai un pludināšanai. Principā - tās ir tās otas, kuras ikdienā lietoju un kuras tiešām noder.
Tagad domāju, ka vajadzētu arī spondžiņu un lielo pūdera otu - tad man būtu ideālais komplekts.


IDUN Minerals otas ir izgatavotas no smalkākajiem taklona sariņiem. Taklons ir sintētisks materiāls, kas pēc sajūtām ir līdzīgs dabiskajiem sariņiem, taču ir daudz izturīgāks un hipoalerģisks, tāpēc piemērots pat ar jutīgai un aknes skartai ādai.
Visas otas ir 100% vegānas un nav testētas uz dzīvniekiem.
Otas visas kā viena ir fantastiskas - mīkstiem, maigiem sariņiem, kvalitatīvi nostrādātas, ar elegantu, caurspīdīgu polimēra kātiņu. Sariņi turas ļoti labi - tie nekrīt, neburzās, nedeformējas. Otiņas ir ērtas un piemērotas katras paredzētajiem mērķiem.

IDUN Minerals Kabuki ota.


Pateicoties savam izmēram un formai, kabuki ota ir ideāli piemērota, lai uzklātu pūderi, un nodrošinātu vienmērīgu, dabisku, teicami sedzošu klājumu. Ar kabuki otu var gan sagatavot grima pamatu, gan arī pabeigt to, klājot fiksējošu pūderi.


IDUN Minerals bronzera/vaigu sārtuma ota.


Bronzera/vaigu sārtuma otiņa ir lieliski piemērota sejas konturēšanai - tai ir slīps griezums, kas atvieglo bronzera vai vaigu sārtuma uzklāšanu, lai uzvērtu sejas vaibstus. Otiņa ir ļoti mīksta un maiga - patīkama ādai un ērta konturēšanai.


IDUN Minerals slīpā acu ēnu ota pludināšanai.


Acu ēnu ota, kas paredzēta ieēnošanai, tonēšanai, ēnu miksēšanai un pludināšanai. Respektīvi otiņa, kas vairāk piemērota maigu un izplūdušu kontūru veidošanai, bet ne precīzām līnijām. Mīkstie un kuplie sariņi ir lieliski pludināšanai - finišs ir maigs un saskanīgs. Otiņa man ļoti patīk.


Visbeidzot - IDUN Minerals acu ēnu ota.


Šī ir klasiska acu ēnu ota, kas paredzēta ēnu uzklāšanai, lai iegūtu intensīvu rezultātu. Otiņai ir plakana forma ar noapaļotu galu. Šī ir viena no manām lietotākajām otām.


IDUN Minerals otas ir tiešām brīnišķīgas. To kvalitāte ir augstākajā līmenī.
IDUN Minerals otas un kosmētika šobrīd ir ekskluzīvi pieejama Akropoles Euroaptiekā.

Cenas:
Kabuki ota - 26,99 EUR
Bronzera/vaigu sārtuma ota - 18,99 EUR
Acu ēnu ota pludināšanai - 15,99 EUR
Acu ēnu ota - 16,99 EUR

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru